As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
w koncu odwiedzielm spocika po 3 tygodniowej nieobecnosci i jestem zaskoczon ostatnio roslinki siegaly pasa max pępka na dzien dzisiejszy mnie przerosly i sie w koncu okreslily status ; 4 panienki i 2 mezczaki ktore za godzinke sobie poplywaja w mleczku
Witam wszystkich znajomych...fotorelacja dedykowana dla Ciebie zielonylasss bo widzę ze ciekawość Cię zżera heh
Niestety w tym roku nie mam opisanych pomidorków, spoty podzielone na geny a wiec:
geny naszego przezajebistego pana P (pozdro brachu) i o ile mnie pamięć nie myli selasie sativa x ? HooaH ziom !
geny z danii od Esbe (cheers m8)
na koniec bonus dla amatorów cudzych krzaków
z 30m strzelam do tarczy właśnie TAK
...wiec uważajcie tam na wyprawach poszukiwawczych bo zamiast trawy możecie załapać się na trochę ołowiu ! HooaH na pohybel !
krzaki w miare sie rozkrzaczyly, jednak albo maja niedobory albo przenawozone są...
generalnie czesc lisci robi sie zolta, inne na obrzezach sa nawet biale. generalnie slimaki tez robia ogromne spustoszenie...
tutaj widac niektore liscie sa takie:
co myslicie o zapyleniu czegos automatem jakims? przyspieszy odmiane czy moze zepsuc?
mam dylemat bo cos tez zaczelo mi ladnie kwitnac, ale ma fioletowe łodygi, shaman i passion nigdy tak wczesnie mi nie kwitl, mysle ze to chyba ES, ale inna es nie ma fioletowej łodygi. Mozliwe ze NL od FS ma fioletowe łodygi i zaczaloby juz kwitnac? pogubilem niestety mapy z podpisami roslin