What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Co w ogrodzie rośnie Ci??? 2009 - Polska Rulezz!!!

pastis

Member
60 dzień
picture.php

picture.php
Ile to jeszcze potrwa... jak myślicie?

T

thcfanatic

w koncu odwiedzielm spocika po 3 tygodniowej nieobecnosci :D i jestem zaskoczon ostatnio roslinki siegaly pasa max pępka na dzien dzisiejszy mnie przerosly:) i sie w koncu okreslily status ; 4 panienki i 2 mezczaki ktore za godzinke sobie poplywaja w mleczku:D

picture.php

picture.php

pozdro bracia

S

shot-retep

Grapefruit x Nevilles Haze, 3 panny z pestek od hermy. Narazie bez oznak hermienia ale mam czuja ze bedzie ostre kastrowanko.
picture.php

picture.php

Guerrilla's Gusto, roslina po lewej dwa tyg temu pokazala pierwsze kwiaty, ta po prawej jeszcze sie nie okreslila.
picture.php

picture.php

Auto Big Bad John
picture.php

picture.php

Auto Great White Shark bardzo żywiczne feno, zapach suszu jogurt poziomkowy.
picture.php

picture.php

Troszke lipa ze nie pokazal sie zaden facet z guerriller, mialy byc pesteczki ale bedzie jaranko. Chyba ze zapyle ja czyms wczesnym, jak myslicie?
:abduct:

kpt.G

Active member
Witam wszystkich znajomych...fotorelacja dedykowana dla Ciebie zielonylasss bo widzę ze ciekawość Cię zżera heh
Niestety w tym roku nie mam opisanych pomidorków, spoty podzielone na geny a wiec:

geny naszego przezajebistego pana P (pozdro brachu) i o ile mnie pamięć nie myli selasie sativa x ? HooaH ziom !
dsc04122s.jpg

dsc04123g.jpg

dsc04126u.jpg

geny z danii od Esbe (cheers m8)
dsc04133.jpg

dsc04134.jpg

na koniec bonus dla amatorów cudzych krzaków
dsc04151e.jpg

z 30m strzelam do tarczy właśnie TAK
dsc04191f.jpg

...wiec uważajcie tam na wyprawach poszukiwawczych bo zamiast trawy możecie załapać się na trochę ołowiu ! HooaH na pohybel !
:laughing: :laughing: :laughing: :laughing::laughing::laughing::laughing:

esbe

hybridsfromhell
Mentor
Veteran
rock on polish dudes, the outdoors will go crazy at you now im shure. great plants from both in and outdoor!

G

guestabc

małe kolorowanko przed urlopem
picture.php

a tutaj nawadnianie panienek bo tydzień muszą wytrzymać pod folią

picture.php

a to trening klonika

picture.php

to by było na tyle spadam trochę wypocząć
napić się czeskiego piwka i zapalić coś od czeskich braci

pozdro dla całej załogi

krzaki w miare sie rozkrzaczyly, jednak albo maja niedobory albo przenawozone są...
generalnie czesc lisci robi sie zolta, inne na obrzezach sa nawet biale. generalnie slimaki tez robia ogromne spustoszenie...

13204333.jpg

88668180.jpg

51432528.jpg

79963348.jpg

62520320.jpg

tutaj widac niektore liscie sa takie:
19924635.jpg

co myslicie o zapyleniu czegos automatem jakims? przyspieszy odmiane czy moze zepsuc?

mam dylemat bo cos tez zaczelo mi ladnie kwitnac, ale ma fioletowe łodygi, shaman i passion nigdy tak wczesnie mi nie kwitl, mysle ze to chyba ES, ale inna es nie ma fioletowej łodygi. Mozliwe ze NL od FS ma fioletowe łodygi i zaczaloby juz kwitnac? pogubilem niestety mapy z podpisami roslin

kpt.G

Active member
...dziękuje za pozytywna karme :joint: szkoda tylko ze nie widzę kto klikał grr trzeba jakoś dobić 50 postów heh
FLOWER TIME
dsc04214d.jpg

Kolejna dedykacja tym razem dla wirującego Top Top'a pomidory z balkonu full organic, w tym roku bez wkładki :headbange wbijasz na sałatkę hyhy ?
dsc04203pit.jpg

pozdro all !

Latest posts

Latest posts