As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
I'm back again!
@4-LifeMan : Ja tu widzę bardzo zdrowego planta a nie takiego któremu coś dolega. Podlej biohumusem bo widać, że liście żółkną od dołu.
@masakrator i inni : Zamiast wrzucać zdjęcia na imageshacka który ma hosting w US i publiczne galerie proponuję http://uploadgeek.nl/ hosting w NL i prywatne galerie
Cały czas myślałem, że to c99xV ale ona by tak szybko nie kwitła. Liście też wskazują na rasową sativke. Wysadzone około 26 czerwca
Sativka
Sativka z przodu, z tyłu c99xV
Zasilone biohumusem do kwiatów kwitnących, 100% organic guys
nawóz dodany poprzedni pomógł. Jest dobrze, tylko kurcze nie kwitną jak powinny ;( tez tak macie? ja ostatnio o tej porze mialem małe kwiatki, a teraz lipa, preflowery, to mnie martwi ;(
a wiec tak zdjecia z przed prawie tygodnia niestety ostatnio popilem i noge mam uszkodzona co mi nie pozwala na jakiekolwiek ruchy no ale zacznijmy od zdjec z okna:
a teraz zdjecia z spotow:
na koniec po prawej meska...niestety ale polamalem ja bo wyrwac nie dalem rady musze wyleczyc noge i reszte meskich wyciac..
pozdrawiam!!
sezon bardzo dziwny, rosliny bardzo ładnie rosną, typowo jak zawsze nic nie zbiera sie na kwitnienie, dopiero kolo wrzesnia pewnie oprocz NL ktora to plec pokazala
potrzebowałbym w okolicy wrzesnia coś pyłku wczesnego dobrego outdoora, ktos pomoze i zostawi cos dobrego meskiego ?
Ale dawno mnie nie było...hohoho ,no cóż wakacje mi sie skończyły, trzeba wracać do pracy i obowiązków
tutaj małe conieco z ogródka ,kilka ładniejszych roślin:
Orange Bud#1
Orange Bud#2
Maroc#1
Maroc#2
Maroc#3
Mendocino Madness
Mikado w środku i po prawej
tu też Mikada
....i niestety 2 - 2,5 metrowe krzaki poległy przez silne burze(złamanie zdrewniałej częsci łodygi u samej podstawy) ,mam nadziej ze już więcej strat nie będzie...
...tu polewej jest jeden z czterech Es x ChemDD x Es
Ładnie się zieleni chłopaki i dziewczyny
Niestety złodziejstwo się szerzy(a ja zostałem ofiarą), tak więc będzie trzeba zacząć jakiegoś małego indoora ale to gdzieś we wrześniu.