As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
dziki juz dzisiaj jeden slupek od ogrodzenia polozyly. sa jakies skuteczne metody odstraszania ich? moze pułapka na niedzwiedzia, powalic jednego trupem to reszta ze strachu nie podejdzie ;d
Przeglądając strony co stronę to ładniej !! Niesamowite ogródki macie ... jak zwykle tak dalej ... hehe.
A u mnie , skromnie lecz pocieszająco )
ESx W. Białowąs
ESxW Fioletowe paczki
Mały bonus ;p
Wesołe krasnale , jedna się jeszcze nie określiła ta od prawej.
Jak wspominałem wcześniej chyba nlxw
Mała straszna tajemnica , czyżby zagryzione ? oczywiście to nie moja sprawka
E:
Kanibal , rzeczywiście szacun dla człowiek co wyhodował te geny ! Ja też jakoś na początku czerwca wysadziłem , esxw i już puszczają jak widać pączki. Oby więcej takich genów.
MarocxWczesne pokazały już preflowery
Wysadzone pod koniec czerwca do słabej gleby w szkółce leśnej. 2 razy nawożone (biohumusem) i odwiedzone.
Ogólnie rosną ładnie, żadnych niedoborów ani mutacji wielki szacunek dla breedera za stabilną krzyrzówkę. Wszystkie trzy rośliny są identyczne różnią się tylko wysokością
56D 12/12
Wszystko nad czym pracowałem całe lato...dąży ku końcowi...Całe lato było dobre zielsko i spędziłem wiele zajebistych chwil ze znajomymi racząc się Cindy99. Chyba nie ma lepszej trawki na lato... Bo cóż może być piękniejszego od sativki w słoneczne dni? Raczej nie indyjka w zimową depresję UAHAHA
Mimo, iż jest to mocna odmiana...bardzo polecam wszelakim niedzielnym palaczom... jest to ziółko nawet idealne na "rozdziewiczenie" koleżanki...dla kobiet jak znalazł. Euforyzuje, rozbawia, nie stonuje. Rzecz jasna na początek z ilościami nie radził bym przesadzać...aczkolwiek Sativa piękna rzecz i nawet laik byłby zadowolony z tego weedu. 100% przyjemnych doznań!
Mamuśko-top
Dojżewające pestony
CUKIERRRR
Pałka zapałka dwa kije...kogo dziś SDxOGK zabije?
Ziółko późniejsze aczkolwiek stosunek objętości do wagi jest niesamowity w porównaniu z Cindy... topek tej samej objętości waży na oko ~2x tyle Daje bardzo ładny zbiór
I rzecz jasna ZABIJA!!! To jest naprawdę potężna hybryda... jeden buhh i płeć przeciwna fruwa...i rzecz jasna nie ogarnia ;D tego weedu dziewczętom bym nie polecił Zbyt ostro wgniata w siedzenia, a także stan nieważkości nie jest delikatny... poprostu głowa z ołowiu i brak grawitacji
Roślinka została podlana pk 13/14 + biohumus do roślin kwitnących. A także spryskałem liście BioBizz LeafCoat-em. Są też straty. Jakiś zając narkoman zjadł mi pół kill billa i erocket :/ Posklejałem taśmą zobaczymy co z tego będzie.
może bez zdjęć ale:rośnie pięć roślin, wszystkie mocno zapuszczone (nauczyłem się, żeby nie bać się nawozić od samego wysadzenia), najwyższe 1,5m , słabo rozkrzaczone ale wszystkie to panienki- zawsze coś z nich będzie.... Drugi out, z pierwszego nawet nie miałem okazji się uczyć, ale teraz już wiem co robiłem źle i wiem jak mam postępować z roślinami w przyszłym sezonie tak więc nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło....
Dziś razem z kumplem, który w przyszłym sezonie sadzi wraz ze mną wykarczowaliśmy z pokrzyw jakieś 40 m2 polanki otoczonej z każdej strony 4 metrowymi drzewkami. Niedaleko mojej obecnej miejscówki. Nawaliliśmy krowiej kupy, nawaliliśmy kompostu, spulchniliśmy i przyszłego sezonu nie spier*olimy! Kasa na nasiona odłożona- będzie dobrze