ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Witam. Na spotach wszystko ładnie rośnie Już kilka kobietek się określiło.
Oto jedna z nich. purple peace/red erdbeeer x deep chunk/erockets/danish passion
mam cos w rodzaju apelu: NIE WYRYWAJMY SOBIE NAWZAJEM ROSLIN!!! uwazam, ze wyrwanie komus rosliny jest chujostwem i swiadczy o kompletnym buractwie. jedna z moich miejscowek zostala ogolocona, co wiecej ktos wyjal rosliny z ziemi tak zeby przesadzic je gdzie indziej. taka karma ZAWSZE wraca. dziekuje za uwage. zeby nie bylo, ze robie offtop.
Moj in calkiem nieźle, troche został zaniedbany, ale wrócił właściciel więc wszystko wróci do normy w ciągu 24h hehe. Będzie troche pestek na następny in, może sprawdzi się też out [BBxWW] x [White Dwarf x Hindu Kush auto]
hej hej, niemaiałem czasu przeglądać wcześniej wszystkich niedoczytanych postów. Wakacje udane, akurat trafiłem na wspaniałą pogode nad Polskim morzem, jest co wspominac. w Holandii nie pierwszy raz, ale Amsterdam dopiero teraz zaliczony hehe
Nie widziałem tego rodzaju Haszu Zielony w kofikach a byłem w niejednym Polcam odmiane haszu Crystal, smak zapach i high- idealny na dniach pojdzie pod blant hasz Afghan, nie jest z wyższejh półki, ale chciałem spróbować tej czarnej grudy ehheeh pozdro Zielony, i reszta bandy
a wiec tak moze zaczne od tego pytania: ktos mi pomoze czy to sa panny czy facety? z gory dzieki i prosze o odpowiedzi na pm bo nie mam internetu i nie moge sledzic na bierzaco forum oto fotki do oceny plci:
Heja Wszystkim! Ja zyje hehehe... Jestem juz w PL bo dawnio nie bylem (od paru tygodni jestem). Wczesniej nie mialem dostyepu do neta. Pewnie zawiodlem pare osob w paru sprawach ale to tez przez pewien przypal ale teraz jest wszystko ok. Kurcze sorka ze tak offtop. Pieknie zapodajecie! Bravo!
Edit: naszczescie cos mi sie udalo posadzic ale to pokaze za tydzien pewnie, yo...!
Passion+ES+taki maly automat po lewej na dole,widzicie :-D.Juz sa preflowery na P i ES.Wzrost grubo ponad 2metry najwyzszy gdzies z 230cm
Shaman wzrost ponad 2metry i najwyszy znowu 230cm.Lubie duze planty
Wspomniamy autolower nie wiem co to jest dokladnie bo to gratis pestka.Bardzo plesniak go bierze.Ma slodki zapach a paki sa białe.Mialbyc ES w gratisie a wyszlo jak wyszlo.Dzisiaj go scinam