ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Witam.Chcialbym przeprosic wszystkich, ktorzy jakims cudem dostali ode mnie negatywna karme.Nie mialem powodow zeby zmieniac opcje na disapprove i wczoraj rozdajac punkty tez nie moglo do tego dojsc, pomimo tego juz 2 osoby napisaly mi, ze dostaly K-
Czy ktos wie co sie moze dziac?Widac lepiej zebym nie rozdawal punktow...przykra sprawa.
I jeszcze pytanie czy te punkty moga zostac usuniete przez moderatora?
Witam wszystkich Milo zajrzeć i zobaczyć tak piękne roślinki u wielu polskich braci.
I za to bukiecik dla was...HTC DC/EROC DP X B3 wybrałem innego pana tej od małego nie najlepiej się zachowywał
pan HTC DC/EROC DP X B3 przyszły tata
i najprawdopodobniej pani gdyż chłopcy już od dawna obrastali w jaja a ona jeszcze nic nic nie pokazała
Ogólnie nie jest źle , mam nadzieję że krzyżówka es x w zachowała więcej genów sativ , i mam nadzieję że pokaże swój wigor na flo. i wybije się mocno w górę.
Chodź są straty spot LR przeorany przez dziki , spot z Maroc x w. zjedzony przez zwierzynę , ślimaki .
nooo bylem po tygodniu na spocie i powiem ze szok ;] nadrabiaja, najwieksza juz po pas, celowo nasadzilem duzo roslin w duzych dolach aby odzucic meskie i gorsze i zostawic po 4 kobitki ladne a tu 8 babek w jednym dolku sie okazalo hehe ale mowi sie trudno :]
sa tez maluchy
sorki ze tyle fotek ale ja ide raz na jakis czas na spota a kazda roslinke trzeba pokazac wybaczcie , caly czas uploaduje zdjecia Pozdrawiam :