ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
No przeeeepięknie jest w tym naszym polskim kąciku ICMaga
Dumny estem z Was robaczki i każdemu chciałbym się pochwalić WASZYMI zdolnościami i ciężką pracą. K+ komu mogę
U mnie też rosną jak szalone... Na głównym spocie prawie wszystko ma od 1,5 do 2 metrów
Reszta fotek u mnie w threadzie Czyli że pod małpą hehehe
mam troche problemow z roznymi niedoborami ale powoli dochodze ze wszystkim do ladu. podziekowania dla ludzi, ktorzy wymyslili planton k bo na mikstury hesi czy canny zwyczajnie nie mam kasy. wiekszosc dziewczyn juz kwitnie a reszta pokazala pipki. zapylilem dzisiaj chemdd x es pylkiem maroca f2.. zobaczymy w przyszlym roku co wyjdzie z takiego mezaliansu ale mysle, ze same fajne rzeczy raczej. dzieki wszystkim za fajne komentarze. moze to zabrzmi kontrowersyjnie ale jak wchodze na to forum to jestem dumny, ze jestem Polakiem!! big upp 4 everybody!
witam wszystkich ;].... Panowie ale masakrujecie temat dorodnymi plantami... poprostu az mi szkoda ze tak olalem temat w tym roku... ale moze to i lepiej bo nadmiar Marii by mnie rozpraszal a ciezki rok mnie czeka (magisterka ;/)
GfxV pokazala pre-flowery zenskie... chyba ja przesadze na jakiegos spota bo sie meczy w doniczce...
A facet NHU zaczął pylić laski Auto Lhotse Druga NHU nadal sie nie określiła...
Ale... jest duży problem. Mam na spocie wodę właściwie do powierzchni ziemi... jak sie pogoda nie poprawi to nie wiem czy to dotrwa tyle przynajmniej ile musi...
zielonylasss trzymam kciuki za planciory
mi jakies ptaszysko zfimowalo lr'a ! no i pozazdroscilem kolegom indorowcom, i postanowilem je sobie ponaginac
i wloski robia sie coraz grubsze male a cieszy hehe
efekty:
@szot: zajebiście wyrosły...za 10dni będą ładnie wyrośnięte...a jak przełączysz...ozgrozo;D Te Haze widzę nadal się zwijają...chyba lubią bardziej tropikalnie wyższą wilgotność.
U mnie...22 dzień 12/12
Cindy 99f3
Sour Diesel x O.G. Kush
A tutaj niespodzianka...wycinałem Maroc x Wczesne która dała kilka eksperymentalnych nasion [Maroc x Wczesne]x[Northern Light x Wczesne]...no i nożyczki poległy.
to ja może nieco inaczej pokoloruje
koledzy i koleżanki polecam Wam mega za%^&iste nasiona DutchPassion !
Oto wynik 9tego dnia FLO mojej BlueBerry która nie zaznała żadnego stresu!
Zaczynam więc na powitanie pytanie:Musicie być tacy monotematyczni ?
No Ale bez jaj:
Prześledziłem kilka threadów (chyba tak się to pisze) i fotorelacji.... wielki szacun ! Sporo można się o rolnictwie tutaj dowiedzieć... zwłaszcza od doświadczonych więc i wiarygodnych growerów. To nie to samo co suche instrukcje.
Idzie mi też o to w jakim stylu można się tu wywiedzieć co i kiedy zadziałać - MIODZIO - poprostu kulturalni młodzi ludzie.
No to jeszcze na koniec się przyznam, że miesiąc temu to o uprawie nie wiedziałem NIC, a i zapał był raczej słomiany - teraz w szafie
Zielono na białym - ICMag i po bólu !
Ps. Niebawem foty, opis boxika i DUUUŻO pytań, bo nie wszystko jest jest jeszcze ok.