ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Siemanko nie wydaje mi sie abysmy byli "zajebisci". Co takiego innego robimy niz wszyscy inni na tym forum. W innych tematach jeszcze wiecej zdjec i przynajmniej nie ma takiego balaganu jak tutaj. Kazdy pisze sobie co chce, lewusy napier****ja co im sie podoba w glownym watku. Dziendobry jestem k**wa jasiu i choduje ogoreczki juz od trzech lat a czytam forum od 5 lat W ogole to @silas nie jest tutaj tak fajnie. Pelno syfu, malo zdjec malo kompetentnych wypowiedzi popartych czymkolwiek oprocz wlasnej dumy i wyobrazenia siebie w samych kolorowych barwach.
Dla wyluzowania sie...
Troche sztuki, juz lepiej sie tym aparatem nie da zrobic zdjecia:
...
Ja np chcialem pokazac kilka zdjec, i opisac przebieg urawy. Spalilem juz troche sprzetu, wiem jakie popelnilem bledy, mam na oku Euforie i nastepny grow, ale czy warto tutaj to pisac i sie trudzic skoro wiekszosc z was tego nie czyta i nie rozumie :/
hejka, w jednej 25l donicy 2 Highway Delights, z czego jedna chyba facet, druga chyba facetka ( za małe zalążki żeby rozpoznać ) a po prawej T44, córeczka, troche chora, nie wiem co jej dolega, liście małe, może na początku przenawoziłem, nie wiem. Tak samo traktowałem ją jak HD wiec nie wiem o co kaman.
Japier fuckin shit...ale to postowanie fotek jest zmulone teraz;/ NIEPODOBA MI SIE TO!
Ogół
C'99 f3 reveg
Actual C'99 reveg clones
{g13xww}xHawaiian Snow
Najbardziej się polepszyło roślince z prawej na poniższym foto..pewnie męszczak to jest;/
BTW...zajebisty jestem wkońcu obadałem jak wrzucić miniaturki
W takim stylu chciałbym móc kiedyś znowu uprawiać. Nie ma to jak zapach świeżej grejfrutowej gandzi wypełniający mieszkanie
Najlepiej jeszcze z ogródkiem i balkonem.
Szklarenką, piwniczką...
Niech ktoś to wreszcie kurwa zalegalizuje!
Szkoda tylko, że mi kot do tego monstrualnego Grejfruta nasikał
Piękny krzaczor był.
Ciągle jakieś historie, nie ma tak żeby wszystko zawsze gładko szło.
Teraz znowu popalone krzaki i do tego reveg na flo
Ta ziemia w której uprawiam jest nie za dobra: N P K 65 120 760 mg/l
@ganja smile
miniaturki:
robisz go advenced standardowo, pod obraskami masz my photo. jesli masz stara galerie to robisz (insert) wyskakuje okienko z fotkami i wybierasz źrodlo tzn photophost jesli masz foty w starej galerii albo pictures and albums jesli masz juz w tej nowej galerii. i w miejscu gdzie masz FROM jest kilka opcji, np sredni rozmiar foty, oryginalny rozmiar no i thumbnail czyli miniaturka.
siema zaloga
Czas na maly update z 46-ego dnia flo, fotek niestety tylko kilka z wczoraj ale dojzewa we mnie mysl zalozenia threada by wrzucac update co tydzien lub 2.
Tymczasem w szafie...SSH, pojedyncza planta, bardzo rozrosnieta i niewiele w sumie moge o niej narazie powiedziec poza tym, ze jest ogromna i gdyby nie ostry trening przez cala uprawe to by teraz ze 3m miala. Wczoraj jej troche polamalem galezie i ulozylem to wszystko w jedna kepe, zobaczymy jak to wplynie na plon bo wysokosc ograniczylo skutecznie hehehe
Tu mamy Hot Mix nr2, 75% sativa na moje oko, daje jej okolo 11 tygodni. Zywicy juz ma ogrom i beda piekne dluuugie topy, jestem bardzo ciekaw konca...
A tu moja najwczesniejsza planta, rowniez Hot Mix ale z numerkiem 1.
Na oko jeszcze 10-14 dni, przy nastepnym podlewaniu zrobie flush. Roslina ogromna ilosc zywicy, moj aparat w telefonie tego nie odda ale matka na klony z niej zostanie jesli dziala tak jak wyglada...
Jeszcze chcialbym w tym miejscu zapytac obeznanych: mam ghe ripen, pytanie czy dac go po flushu ze 2 razy a potem jeszcze raz flush, pare dni na podeschniecie i herevest czy sa jakies lepsze rozwiazania ktore polepsza mi smak ziolka? nigdy wczesniej nie stosowalem ripena i nie chcialbym nic zepsuc.
A tu Hot Mix nr1:
@Lepto: zrób sam flush...Yeld jest zajebisty...a ripen ostro pieprzy smak. Ja podskubuje w trakcie flow i juz 24h po podlaniu ripenem topy zrobiły się ostre,drapiące na oskrzela i płuca. A jeśli koniecznie chcesz...to podlej 2x ripenem na te 14 dni przed końcem... i dalej czystą podlewaj...a w ostatnim tygodniu konkretny flush. Choć...darował bym ripen. Zbyt zaawansowany kwiatostan by ripenem go częstować - moja opinia.
U mnie po miesiącu - przesadzanie .
Rośliny nareszcie spod swietlowek trafiły w miejsce docelowe pod metalohalogen ceramiczny ,veg jeszcze przez okolo 2 tyg. az sie dobrze rozkrzaczą.Jezeli ECSDxNYCD okaze sie męski będą pestki...
pieknie chlopaki jedziecie, petn, vod, organic (dramatyzujesz chlopie zdziebko), radvancan, masakrator, hodowca i lepto - you must spread some repu.
hej lepto, ibl to bedzie masakra, ja jade z pierwszym backcrossem chema i jest morderczy, smaczny i w ogole jest super, odezwe sie do Ciebie na peema,
hodowca - ecsd x nycd - jest ekstra mialem 2 damy i byly pyszne, powodzenia, zycze Ci serdecznie pieknych dam, zostaw mame diesli, jesli mozesz chetnie bym sprobowal jeszcze raz z jakiegos klonika
pzdro
Witam, w moim ogrodku pozostaly jeszcze 2 Amnesie Haze reg sa w 62dniu flo i jest to ich 84dzien zycia
Do ziemi powedrowaly juz pestki WhiteWidow fem od DuchPassion i WhiteWidow x BigBud od FemaleSeeds
pozdro
niepowiedzial bym, Organic poprostu pamieta forum sprzed kilku lat... inne fora sluza w celach edukacyjnych, tutaj mamy klub pozdro dla stalych bywalcow!
ED
Vod pamietam jak mialem moja malutka "maskotke" na parapecie i mi pokazales tego wariata od siebie z pod okna hehe
testowalem na nim max dawki plantonu hehe... to byly czasy...
chemdogi bx1 klony, zapach jest po prostu przecudny, ciezki dieslowy z nuta owocowo - czekoladowa, hehehe, 44 dni od przelaczenia 12/12 ( 23.12.08) wiec calkiem szybkie pheno, daje jej jeszcze ze 2 tygodni, wkrotce zaczynam lac tylko czysta wode, ale mam na nie chrapke, ahgrrrrrrrr
nastepny grow z nasion plus ze 2 kloniki chema, hehehe, dam znac wkrotce