What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rośnie Ci??? 2009 - Polska Rulezz!!!

Butelka

Member
dokładnie potwierdzam Ganja Smile - mój problem miał miejsce kiedy to w donicach miałem ziemię już wykorzystana wcześniej i z niej zrobiłem mieszankę. To był błąd.
moje maleństwa miały problemy podobne do opisywanych więc Silas - predzej po ziemie i ratuj je...
pozdr.

g1enek

Member
chlopaki dziala czat jakis ???
ogolnie wszyscy jak zwykle zajebiscie, razem damy rade, razem ponad kilo, razem nie osobno

dezedeze

New member
my.php
my.php

Moj first in... i co sadzicie o tym listki troche opadaja. Top44 3 tyg veg > Wilgotnosc od 29-32 lampa i 6 godzin ciemni 33-45. pozdro

NiceGirl

Well-known member
Veteran
Hej hej mam pytanko. Moze sie orientujecie moze tez nie :)
Jaki jest przyblizony okres flo dla PolishHope i dla crossa (g13 x ww x durban x sour disel) chyba jakos tak to lecialo.

Azzzzzz super topy. Szkoda tylko ze do konca nie uda im sie przetrwac.
U mnie 51dzien/FLO. Fotki zapodam w nastepnym tygodniu.

gucio

Member
Wiosna, lato, jesień, zima, na ic zawsze kolorowo. Tak trzymać panowie. Szkoda, że nie mogę pokazać co mi urosło. Czas zacząć przygotowania do kolejnego sezonu. Tymczasem topek Master Kusha na wieczór :joint:

picture.php

thc007

Active member
afgani hindi kush

afgani hindi kush

witam :joint:
:smoweed:
16 dzien vega

picture.php

picture.php

z tym plantem od poczatku jest cos nie tak ...
picture.php

picture.php

pozdro !!
ps Ganja Smile zajebiste planty :respect:

Silas

Member
Veteran
@frether: sory nie obraź się ale chyba nie jesteś na tyle kompetentny by dawac mi wskazówki. Rośliny mają problem i niby jeszcze miałbym je z donicy wyciągać? Są małe...korzenie nawet do dna nie doszły...w ogóle z kąd ten pomysł. Kokos zawsze w trakcie uprawy zaczyna pleśnieć, zawsze wali grzybem...i zawsze jest zajebisty plon. Grzyb grzybowi nie równy. Jedynie kilkudniowe siewki padają na zgorzel jeśli kokos coś załapie. Nieno...z tym wyciąganiem...durny pomysł bardzo. Opisałem problem...napisałem że jest problem z przysfajaniem pierwiastków...czytaj...poprostu czytaj...ahh;)

Panowie ale zapierdalacie...a u mnie nawet nic nie vegetuje... {G13xWW}xHawaiian Snow strasznie ślimaczą przez te swoje psychologiczne problemy. Actual Cindy 99 się ukorzeniają (kloniszy pełen pakiet)...i czekam aż będzie można pobrać choć 2-3 silne duże klony Cindy 99 f3. Ta f3 jest very special :D Hard Frosty Bitch!

W oczekiwaniu donica 6L podzielona na 4 części. W nią polecą kloniki C99 i od razu wrzucam 12/12. Potrzebuje szybki plon bo nie będe kupował ścierwa z ulicy. A ostatnio pale mało i do tego wieczorami tylko... więc jak kurzyć z wieczora to chociaż dobrze się ustukać. To już lekki nałóg ;D ale co zrobić...jak ktoś myśli że to nie uzależnia...głupi jest :D

@Azzzz: wpyciarskie krzoki. Gęsto grubo tłusto kozak K+(jak będzie można to dam;)!

Ganja Smile

Active member
thc007 czemu je tak torturujesz :D:D przypomina mi to sredniowieczne tortury :p heheh no planty sa spotko oprocz tego mutanta ;D

@silas
zmien ziemie na compo sana poprostu :p

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
Witam
swieta prawda Silas , czytac panowie i panie czytac ze zrozumieniem , bo tego tu jeszcze brakowalo by jajko bylo mandrzejsze od kury hehe
ja wsadzilem euforie i jacka z nazwiska 33 do 11l doniczek ( kadratowych !) teszta porosnie w 6l doniczka , sa tam juz C99XV ( dzieki vod-zu) i potem reszta bandy tylko sie okreslic musza a ztym sie robi problem , sa w malych doniczkach i tak jakby przychamowalo je liscie oklaply zdecydowanie prosza o wieksza doniczke , a ja jeszcze nie wywalilem zadnego faceta -poczekam jeszcze 2 dni i leca wszystkie do 6l doniczek ,

c99 x victory
picture.php

picture.php

early dog
picture.php

???
picture.php

pozdro

:wave:

przed chwila przy podlewaniu wylalem z litr nawozu A ( ten czerwony ), sajgon poprostu, wygladalo jakby trup byl w szafie i troche puscil farby, gheghe,
panowie nie kloccie sie o glupoty, kolega chcial tylko pomoc, lepiej by bylo jakby kazdy Cie olal? nie sadze, wiec klops na jazwe
chemdogi, jeszcze z tydzien podlewania, pozniej flush ze 2 tydzie i chop:woohoo:
ale sie z nimi zabawie, ghegheeghe:laughing:, foty z wczoraj

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

pozdro
p.s car juz nie dlugo zaprzeg poleci do ciebie
p.s 2 widzial ktos bogusika? zaginal nam w akcji czy cooo, dzieki za odp, choc nie wiem kto mi napisal w rep.
p.s 3 ma ktos jeszcze tak, ze nie widac delikwenta co dal reputacji? jak to zmienic?
p.s 4 chemdog bx1 test od reza z reservoir

frether

Member
Veteran
@Silas sory myślałem że są starsze :bashhead: skleroza nie boli... tak apropos byś zapodał fotki
@cheton jak wrzucasz fotki to dawaj miniaturki lub całe

dr
picture.php

picture.php

picture.php

jakiś mutant...
picture.php

pozdrawiam :wallbash:

Silas

Member
Veteran
@frether: sorrky ;) ale sam tutaj zostałem wychowany na ostrej krytyce :) Kurde Panowie zajebiście mi tu z wami. Jak by nie było...już szykuje się 4ty out jak jestem z wami:) Jak ten czas spieprza...straszliwie. Ale nie żałuję emigracji z H.com na ICka. hasz sie zjebał tragicznie...a tutaj...tu jest inaczej. Tutaj czuć walkę o prestiż. Każdy daje z siebie max by dumnie zakolorować polish thready. Mały kraj mamy...ale dumny i waleczny :) Tylko mentalnością polaka...jednoczyć się dopiero gdy pojawia się wspólny wróg:) Choć nas to nie tyczy:) my mamy wspólny cel! KABANY TOPY SZCZYTY KULE SENSI! Moim zdaniem jak by zebrać z ICka 20 osób...to można by stworzyć zajebisty zespół badawczy :) Co za tym idzie mogli byśmy stworzyć własne linie ICGenetics ;) Haha ale puściłem wodzę fantazji:) Ale cóż...ostatnio mało tu bywam i muszę was jakoś pochwalić bo Panie i Panowie...JESTEŚMY ZAJEBIŚCI!

Latest posts

Latest posts