What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Co w ogrodzie rośnie Ci??? 2009 - Polska Rulezz!!!

zielonylasss

guerilla grower
Veteran
A u mnie na balkonie skromniutko ;)
Jedna roślinka i to ziarnko z herma było...

picture.php

picture.php

picture.php

pozdros amigos :wave: :joint:

G

Guest1012

Pięknie pani i panowie :D Jak u was z pogodą ? Bo u mnie nie najlepiej, choć codziennie chociarz chwilka słońca jest.

Jak tam wasze [es x chdd] x es ? U hodowcy widze, że już kwitnie zajebiście. U mnie znacznie mniej włosków, mam nadzieje, że pogoda dopisze.

[es x chdd] x es
picture.php

picture.php

EDIT: a co do pt x erocket/dp to pachnie przezajebiście i równie dobrze wali w łep :D

P

passionman

chddxesxchdd -jeden z lepszych tematow jakie palilem z outa. warto poczekac do do konca. niebawem wrzucam up i dokoncze sprawy na forum. w tym roku jednak to byl moj ostatni out. wroce pewnie za jakis czas z nowymi projektami zajebiscie dajecie wszyscy!! Byle pozytywnie i do przodu :)

kazuya20

Active member
[es x chdd] x es świetnie to pachnie słodki zapaszek ja już cięcie zrobiłem nie będę czekał na pleśń raz gdy sadziłem raz gdy cięcie dobra statystyka odwiedzin spota :) no i zero nawozów to będzie dobre palenie

picture.php

picture.php

picture.php

zielonylasss

guerilla grower
Veteran
Mój early early dog powinien raczej dojrzeć w 100% jeśli jakieś mocniejsze chłody/deszcze nie przyjdą w ciągu 10 dni :headbange To prawda...wygląda i pachnie zajebiście. Tak wyglądał 23 września:

picture.php

A tutaj już suchy PB x AF złapany kilkoma shotami po drodze do sloikow :D Jak poleży, będzie z niego super cukiereczek hehe

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Bezpiecznego końca sezonu wszystkim życzę! :wave:

PioK

Member
hmmm... idzie jesien ... coraz bardziej kolorowo sie bedzie robic w watku ;]

GfxV
IMGP0021.jpg

IMGP0024.jpg

... szkoda ze zapachu nie idzie zcyfronizowac i puscic w internetowy eter... dzieki Ci Vod`zu ;]

padkontrol

Member
Veteran
@zielony super tłuste topy! dobra robota!
@Piok mój grejfrut gdzieś z tydzień albo dwa za twoim. A zapach faktycznie extra. Widać że geny grejfruta dominują :)

To i ja polece vodowo hehe księżniczka c99 x Victory

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Zapylona GG za rok jak dojdą pestki będzie Gold Cindy hehe ;)

Pozdro!

DrSmoke

Member
Veteran
Ufff.. Jak widać, nic więcej nie zginęło. :D

Early Special
picture.php

Early Special
picture.php

KOM x NL
picture.php

Dziękuję wszystkim, którzy obdarowali mnie pestkami na ten sezon. :wave:
Buch za Was! :smoke: Buch za całe IC Magazine! :joint:

tredowaty

Member
Siema to i ja dorzucę od siebie ED x ES wygląda obecnie tak a ponoć jakiś śnieg mówią na przyszły tydzień ;/ wiec Lipton ..

Pozdrawiam Peace :abduct:

Finger

Outdoor grower...
Veteran
Pięknie panowie :), u mnie dzisiaj pierwszy mrozek wyskoczył tylko -0.8 ale szronik lekki był.
Pzdr from underground :abduct:

A

ares420

Dożynki Ak47 :D
Trafiło się dobre pheno, wczesne, mocne, bardzo dobry plon 4 słoiki 1l wyszły z połowy plonu, reszta się suszy myślę, że jeszcze 3-4 bedą.
High 70/30 na korzyść SATIVY faza bardzo mi się podoba na początku daje mocnego kopa energi, która stopniowo schodzi zwały nie ma.
Temat dobry na całodniowe palenie :smoke:
Susz pachnie mega haszowo to pewnie przez masę żywicy :] z nutą cytrusów i jak ktoś już spostrzegł wcześniej jakby gumy orbit różowej :D jeszcze nigdy nie miałem, paliłem ganji o podobnym zapachu, on jest wonderful :D
Kwiatek dojrzał w pełni dnia 9 października.
Nasiona jeszcze dojrzewają :]

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php