What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Co w ogrodzie rośnie Ci??? 2009 - Polska Rulezz!!!

pampers

New member
picture.php

picture.php

picture.php

Easy sativa poszła.Wziołem troche passiona zeby porównać topy.Passion pewnie jeszcze spuchnie ale ES juz raczej miała dosyć żywota.Fajnie sie jara.Dałbym wszystki K+ ale nie mam mocy.

masakrator

Well-known member
ICMag Donor
Veteran
Foty z 5 mb zmniejszylem jak sie da :D nie nazekac prosze :D

Jedna najmniejsza i najbardziej dojrzala zakonczyla dzis zycie :zbakany:

Topki sa bardzo nabite i twarde :D Reszte bede ciol regularnie jak dojzeja ,daje im tydzien :D

PioK

Member
masakrator, pampers, lipasss .... megaszczyty ... megasoczyste ;] ... megapiekne ;] i pewnie megapachna...

u mnie pomalu do przodu... dzisiaj odbylo sie zapylenie invitro... tatusiem ponoc byl GG ;] ;]

IMGP9650.jpg

IMGP9649.jpg

no i po spuszczeniu ;]
IMGP9647.jpg

pozdrawiam ;]

Bfc

Member
Grubo jedziecie, zajebisty jest ten temat co wejscie to nowa strona :) Piekne kolorowa Polska jest w tym roku, cos niesamowitego :) Pozdrowienia sle i K+ gdzie moge.
Przysmak od HC, świetne geny, pozdro
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

[m8]

Member
Veteran
ERD/PUR#1 x ERDPURT
picture.php

HTC DC/EROCDP x B3n7erdpurt/royal dane
picture.php

TEHERAN DEVIL x EROC/DP
picture.php

picture.php

purple pece/erd x erdpurt
picture.php

picture.php

helvetica x early durban
picture.php

leb27 x [es x e]
picture.php

maroc
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

stolarz44

Active member
shiitk.jpg

Wyszlo tego +/- 180g z jednej rosliny.Troche splesnialo, troche sie spalilo. Nie klepie jakos specjalnie ale na kazda okazje dobre, bez zamuly.

BLESS!

Plantator

Well-known member
Veteran
Witam , zapraszam standardowo na czat icmag!! i do tematu breedingowego , bo jest o czym mówić . Automaty nie są takie złe jak się niektórym wydaje , a mogą być dużo lepsze. nie będę na pewno zapominał nigdy o regularnych plantach , ale te mikrusy to dobry dodatek jest :]

jeden z plantów df x lr f2 automat , ale bez kaczej stopy narazie :p

jednak się da , to suche też z jednej rośliny zapylonej

Azzzzzz

Member
Veteran

Polska zlota jesien, z okazji tegorocznego okresu zniw pragne zlozyc zyczenia jeszcze leprzych za rok i za STO LAT !

Ufff w reszcie chwila na posta :>, zabieganie straszne z sianokosami, ale tak to juz jest na wsi....

14 September

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Pala jak marzenie, ale dobitnie uswiadczyla w tym ze zostawianie pal jest nieoplacalne, porostu ciezko do nich siegnac np do urwania obumarlych listkow czy opryskow, lepiej naginac

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

GrowBoy

Active member
Witajcie
Dodam cos od siebie :joint:
jack harrer
picture.php

picture.php

arne
picture.php

picture.php

sweet edi
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

od tylu arne w srodku sweet edi po lewej jack harrer
picture.php

Finger

Outdoor grower...
Veteran
Panowie z mojej strony to by bylo na tyle, ktos mi zajebal wszystko....naciachalem taka sporo sportowa torbe popcornu i tyle....
Zlodzieje znali sie na rzeczy pozostawili krzaki niedojrzale....ehh :badday:
Gdybym zrobil harvest w zeszly wtorek byloby wsio ok.
No to tyle dzieki za te pare lat....zchodzę do podziemia.
Pzdr i chuj w dupe zlodziejom.

P.S: miasto małe więc jak to czytasz jebany frajerze to wiedz ze napewno takiej ilosci w obieg tak łatwo nie wpuścisz.

P.S#2: przepraszam tych ktorym obiecalem sampelki...

Silas

Member
Veteran
Brak czasu...i chwila metamorfozy...PRZESRANe! Nie mam czasu przysiąść i robić dobry trening...Ale czasami trzeba!
SDxOGK...cholernie sie wyciągają...piorunująca siła wzrostu..i ta moc:D
picture.php

Z lewej wiadomo...ogarnięty plant;) dla porównania...ileż to miejsca można przyoszczędzić poświęcając roślince chwilę uwagi:)
picture.php

Cindy99f3
picture.php

Cuuukiereczka
picture.php