As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
Easy sativa poszła.Wziołem troche passiona zeby porównać topy.Passion pewnie jeszcze spuchnie ale ES juz raczej miała dosyć żywota.Fajnie sie jara.Dałbym wszystki K+ ale nie mam mocy.
Grubo jedziecie, zajebisty jest ten temat co wejscie to nowa strona Piekne kolorowa Polska jest w tym roku, cos niesamowitego Pozdrowienia sle i K+ gdzie moge.
Przysmak od HC, świetne geny, pozdro
Witam , zapraszam standardowo na czat icmag!! i do tematu breedingowego , bo jest o czym mówić . Automaty nie są takie złe jak się niektórym wydaje , a mogą być dużo lepsze. nie będę na pewno zapominał nigdy o regularnych plantach , ale te mikrusy to dobry dodatek jest :]
jeden z plantów df x lr f2 automat , ale bez kaczej stopy narazie
jednak się da , to suche też z jednej rośliny zapylonej
Polska zlota jesien, z okazji tegorocznego okresu zniw pragne zlozyc zyczenia jeszcze leprzych za rok i za STO LAT !
Ufff w reszcie chwila na posta :>, zabieganie straszne z sianokosami, ale tak to juz jest na wsi....
14 September
Pala jak marzenie, ale dobitnie uswiadczyla w tym ze zostawianie pal jest nieoplacalne, porostu ciezko do nich siegnac np do urwania obumarlych listkow czy opryskow, lepiej naginac
Panowie z mojej strony to by bylo na tyle, ktos mi zajebal wszystko....naciachalem taka sporo sportowa torbe popcornu i tyle....
Zlodzieje znali sie na rzeczy pozostawili krzaki niedojrzale....ehh
Gdybym zrobil harvest w zeszly wtorek byloby wsio ok.
No to tyle dzieki za te pare lat....zchodzę do podziemia.
Pzdr i chuj w dupe zlodziejom.
P.S: miasto małe więc jak to czytasz jebany frajerze to wiedz ze napewno takiej ilosci w obieg tak łatwo nie wpuścisz.
P.S#2: przepraszam tych ktorym obiecalem sampelki...
Brak czasu...i chwila metamorfozy...PRZESRANe! Nie mam czasu przysiąść i robić dobry trening...Ale czasami trzeba!
SDxOGK...cholernie sie wyciągają...piorunująca siła wzrostu..i ta moc
Z lewej wiadomo...ogarnięty plant dla porównania...ileż to miejsca można przyoszczędzić poświęcając roślince chwilę uwagi