As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
witam
naprawde jestem w wielkim podziwie dla was wszystkich bracia , ta roznorodnaosc w odmianach i terenach , szacun POLSKIEJ SEKCJI
tak bylo kilka dni temu...
tak wygladaja przesadzki i wsadki hehe - http://icmag.com/ic/album.php?albumid=629&pictureid=166611
mozna sie wiele nauczyc sadzac rosliny , a jedna z tych madrosci jest to zeby niczego nie planowac - natura i tach swoje pokarze - mialy byc fimowane rosliny i choc odrobine pylku od mistrza HC a tu wszystko w kieckach rosnie ....dobrze ze przelaczylem za wczasu na flo bo miejsca na dziewczyny nie ma za duzo ...
i jest teraz ...
to nie 1 raz gdzie nie mam zadnego faceta 6 reg i zaden pyl mi nie spadnie , a juz najlepszy by byl taki po boosterze coby odrazu femki zrobil - hehehe
witam !
u mnie niestety tez pierwsze topy za ploty niestety, bo plesn mi dopadla maroc x early..mial jeszcze troche czasu wygrzewac sie w slonku i puchnac, ale mimo wszystko bedzie smaczna wełna
@baltazar_gompka: na przyszły rok karm swoje pociechy bo te są niedożywione niczym 90% populacji Etiopii...
@Lipas: Ślicznie Ci poleciał grow C99xVictory...Wiadomo Victory;] znaczy zwycięstwo! Ty też zwyciężyłeś ;D Jak bym mógł...obsypał bym Cię Karmą...
Normalnie już nie ogarniam tych stron...ostro z outami lecicie...i się gubie w tym wszystkim;]
Pytanie typowo do masakratora...
Ile czasu dojżewają pestki...ciągle mi to z bani wylatuje...5 tygodni? 6?
U mnie Maroki w wekeend już poszły pod nóż.Najlepsze pheno Maroca (najgrubsze topy ,najwięcej zywicy) zostało zapylone wczesnym pyłkiem Orange Buda f2 z DP.Nasiona już sie zawiązały i dojrzewają.Zrobiłem też dużo nasion OB f3 z bardzo wczesnych osobników takze pestek na przyszły rok napewno nie braknie
Mikado dopiero z tydzień temu zaczęły kwitnąć ,a breeder podawał ze w połowie wrzesnie na naszej długości zbiory...
Maroki:
Ob f2:
Fotki Mikado wrzuce jak będą miały większe kwiaty ,narazie rośliny mają około 3,5 metra.