What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Co w ogrodzie rośnie Ci??? 2009 - Polska Rulezz!!!

Azzzzzz

Member
Veteran
Witam was, swietnie wyglada nasz dzial, w sumie to chyba zadnego roku nie bylo tu tak kolorowo, odemnie dalszy ciag pierwszo-wrzesniowych shotow:

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Pozdros:joint:

PioK

Member
ekstra panowie ....

... u mnie GfxV tez wziela sie za siebie
IMGP9455.jpg

IMGP9409.jpg

IMGP9480.jpg

zapylenie marokiem sie powiodlo... bedzie pare pestek na przyszly sezon
IMGP9476.jpg

no i skakun-skakun.... no skun to nie jest ;]
IMGP9484.jpg

M

Mr.TopTop

Azzzzz - odjazd, przecudne rośliny, jestem w SZOKUUUUU hehehe, pozdro top :)))

snes

Member
no, Azzzzz zamiata roslinnoscia, a skoczek Pioka na forke miesiaca

zeby nie bylo oftopa:D malutki chemdog IX-III

P

piterr

Azzzzz, czy to PL? wygląda znajomo :D. Chociaz takich miejsc jest pewnie mnostwo. Sam znalazlem podobne i mialem posadzic, ale zabraklo czasu na tyle roslin :) .

Soja

Member
Hey

i nareszcie mamy wrzesień widzę ze co niektórzy ostrza siekiery inni odpalają kombajny super kwiaty macie
a u mnie powietrze się ochłodziło w szafce mam max 25 c. jest już super jeszcze dwa tygodnie i bubble gummer trafia pod sekator reszta tez gna do przodu

bubble gummer

bubble gummer

i lemon skunk

pozdro 4all

V

vod

Piękny ogród Azzz!
Poza tym muszę Fingera klimatyczne foty pochwalić.
Thread wymiata! POTM września musi być oudoorowy :D

U mnie najszybsze po MMxGG okazały się Szamanki i właśnie je ściąłem. Jedna pięknie pachnąca mi się trafiła -> cytrynowa. Dwie pozostałe rabarbarowe i "słodki purple". Dzięki wielkie za sionka. Szkoda, że tak mało ich miałem, chętnie posadzę w przyszłym roku (nie sądzę, żeby smoke test ten zamysł zmienił).

Poza tym updejcik ze spota. Niestety jednego herma i jednego męszczaka spasłego musiałem wyrwać, ale na szczęście nie zaczęły jeszcze pylić.

Szamanka Cytryna, Bangi Haze klon, Bangi Haze x GGx?, Bangi Haze x GGx?

GfxW wczesnie feno, NepJam

Bangi Haze i Szamanka A, Bangi Haze x GGx? i NepJam

Wszystkim życzę dobrej pogody i dobrej końcówki sezonu!

masakrator

Well-known member
ICMag Donor
Veteran
Roslinki odczuly moje poczynania ,liscie troche popalilo ale szybka interwencja i moze jeszcze cos z tego bedzie :D

A

ares420

Azzzzzzz< baltazar, vod i reszta zapalonych outdoorowcow to własnie dzięki wam aż chce się wchodzić w ten temat :) piękne i wczesne krzaki w tym roku wyhodowaliscie - gratulacje!!

Odemnie z hervrestu 2 automatów - Snow White prawie 70 dniowe.

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Najmniejszy marock ładnie zaczyna kwitnąć, a dwa większe coś się ociągają...
Wczoraj dostały solidną dawkę PK to powinny zacząć nabierać masy.

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

pozdro :smoke:

Azzzzzz

Member
Veteran
Dziekuje wszystkim za cieple slowa i wyrazy szacunku, jak kazdy z nas robie to co kocham i mysle ze to wszystko dzieki milosci :yeahthats

Piterr: Jestes brand new wiec ci odrazu powiem ze nie lubimy tu tekstow w stylu "o wiem gdzie jest ta miejscowka", jak wiesz to idz, poogladaj, zostaw karteczke ze zajebiscie i nie jestes zlodziejem, malego sampelka uszczknij i wiecej sie tam nie pojawiaj. A tak na marginesie spot jest w holandii, z tego co wiem, niedaleko miejscowki OrganicShowmana, a ja tylko publikuje zdjecia ktore wiem gdzie ktos skladuje.

Crocodyle skin, o dziwo kwitnie ale cos mi sie zdaje ze bedzie to kwiat bez zywicy, tak jak zapewne jego mama:

picture.php

picture.php

picture.php

POzdrowka dla was przyjaciele :joint:

LocoMaroco

Member
Ma ktoś może twilighty z DP?
Jak wygląda sprawa kwitnienia w waszych bo ja mam kilka ale kiepsko z tym i obawiam się czy dojdą chociaz jest to typowo outdoorowa odmianka.
Ogólnie zawiodłem się w tym roku na DP - twilighty nie kwitną,HH tez słabo, a w dodatku jeden z hh okazał się menem chociaz pestki były fem.

mario_PL

Active member
ja mam Twilighta jednego, z 2 tygodnie temu zaczal kwitnac dopiero, ogolnie u mnie tez kwitną powoli ale nie ma chuja, musza zdazyc

Latest posts

Latest posts