As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
Azzzzz, czy to PL? wygląda znajomo . Chociaz takich miejsc jest pewnie mnostwo. Sam znalazlem podobne i mialem posadzic, ale zabraklo czasu na tyle roslin .
i nareszcie mamy wrzesień widzę ze co niektórzy ostrza siekiery inni odpalają kombajny super kwiaty macie
a u mnie powietrze się ochłodziło w szafce mam max 25 c. jest już super jeszcze dwa tygodnie i bubble gummer trafia pod sekator reszta tez gna do przodu
Piękny ogród Azzz!
Poza tym muszę Fingera klimatyczne foty pochwalić.
Thread wymiata! POTM września musi być oudoorowy
U mnie najszybsze po MMxGG okazały się Szamanki i właśnie je ściąłem. Jedna pięknie pachnąca mi się trafiła -> cytrynowa. Dwie pozostałe rabarbarowe i "słodki purple". Dzięki wielkie za sionka. Szkoda, że tak mało ich miałem, chętnie posadzę w przyszłym roku (nie sądzę, żeby smoke test ten zamysł zmienił).
Poza tym updejcik ze spota. Niestety jednego herma i jednego męszczaka spasłego musiałem wyrwać, ale na szczęście nie zaczęły jeszcze pylić.
Szamanka Cytryna, Bangi Haze klon, Bangi Haze x GGx?, Bangi Haze x GGx?
GfxW wczesnie feno, NepJam
Bangi Haze i Szamanka A, Bangi Haze x GGx? i NepJam
Wszystkim życzę dobrej pogody i dobrej końcówki sezonu!
Azzzzzzz< baltazar, vod i reszta zapalonych outdoorowcow to własnie dzięki wam aż chce się wchodzić w ten temat piękne i wczesne krzaki w tym roku wyhodowaliscie - gratulacje!!
Odemnie z hervrestu 2 automatów - Snow White prawie 70 dniowe.
Najmniejszy marock ładnie zaczyna kwitnąć, a dwa większe coś się ociągają...
Wczoraj dostały solidną dawkę PK to powinny zacząć nabierać masy.
Dziekuje wszystkim za cieple slowa i wyrazy szacunku, jak kazdy z nas robie to co kocham i mysle ze to wszystko dzieki milosci
Piterr: Jestes brand new wiec ci odrazu powiem ze nie lubimy tu tekstow w stylu "o wiem gdzie jest ta miejscowka", jak wiesz to idz, poogladaj, zostaw karteczke ze zajebiscie i nie jestes zlodziejem, malego sampelka uszczknij i wiecej sie tam nie pojawiaj. A tak na marginesie spot jest w holandii, z tego co wiem, niedaleko miejscowki OrganicShowmana, a ja tylko publikuje zdjecia ktore wiem gdzie ktos skladuje.
Crocodyle skin, o dziwo kwitnie ale cos mi sie zdaje ze bedzie to kwiat bez zywicy, tak jak zapewne jego mama:
Ma ktoś może twilighty z DP?
Jak wygląda sprawa kwitnienia w waszych bo ja mam kilka ale kiepsko z tym i obawiam się czy dojdą chociaz jest to typowo outdoorowa odmianka.
Ogólnie zawiodłem się w tym roku na DP - twilighty nie kwitną,HH tez słabo, a w dodatku jeden z hh okazał się menem chociaz pestki były fem.