What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Co w ogrodzie rośnie Ci??? 2009 - Polska Rulezz!!!

orangefreak

Member
Witam, rosły za duże i się kładły. Podsadziłem je kijkami, trochę zabiegów stylistycznych wokół miejscówki i jest ok. Teraz tylko czekać. Na fotkach nie widać, ale zaczynają kwiatkowanie :) Oby wytrwały do końca sezonu, fajnie dajecie, pozdrawiam.

VooDoo:

Big D

icmagic
Veteran
Chciałbym powiedzieć, jak bardzo cię kocham tego wątku! Przeglądać cały czas i you guys are the shit! Jeden z najlepszych wątków na IC Mag! Dobra Karma dla was wszystkich ... D

I hope this makes sense.... I used a translator.

HK af
70622542.jpg

ak47
54088404.jpg

AK47, lemon skunk
43514929.jpg

PioK

Member
tak tak ... czeka nas piekna jesien ;] ;]

IMGP9369.jpg

ja mam tylko taka prozbe abyscie zmniejszali swoje fotki .... 800pix w zupelnosci wystarczy ... nie kazdemu zapierdziela lacze

A

ares420

Przykleiła się :D

Tak pozatym to palenie się skończyło i jutro idę po Snow White 65 dzień od kiełka.

picture.php

lipasss

Active member
oj jak zwykle masakre bedziesz miał w boxie za 3 tygodnie :D

snv31188.jpg

snv31184.jpg

Cindy x Vicy = bardzo smaczne palonko jestem po teście topa i jest pozytywnie juz teraz :)

P

passionman

Czesc poszla pod sekatorrr juz. narazie kuruje sie w sloiku.

picture.php

picture.php

nastepne cuty raczej dopiero na koniec miesiaca, moze poczatek pazdziernika. w kukurydzy dochodzi sativa monstrum + kilka innych miejscowek mocno oskubanych przez dziczyzne. zaluje teraz, ze popieprzylem wszystko przy wysadzaniu bo liczylem na jakies kolorki a wyglada na to, ze zarowno shamany jak i purple peace cos wpierniczylo. tak czy inaczej troche dobrego palenia na chlodne dni bedzie. nie zebym popadal w samozachwyt ale wymiatamy wszyscy :D do boju zielona Polsko!!! :woohoo:

p.s. setny post - trzeba to opalic ;)

D

dEv-9

Siemanko
Powiem wam ze nie jestem zadowolony, ale tez nie bede narzekal bo moglo byc gorzej.
I jak zobaczylem co wy wyhodowaliscie to az glupio mi wstawiac te fotki :yoinks:
Jedna z 3 miejscowek ale 2 pozostale to zdjec nie bede dawal bo jeszcze wieksza kiszka po 2 roslinki na krzyz.

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Dobrze chociaz ze wiem w czym moj problem, w ziemi na miejscowce hehe:D
W nastepnym roku lepiej sie postaram. W tym jeszcze cos wrzuce. Pozdro dla sluchaczy:)