As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
Witam, rosły za duże i się kładły. Podsadziłem je kijkami, trochę zabiegów stylistycznych wokół miejscówki i jest ok. Teraz tylko czekać. Na fotkach nie widać, ale zaczynają kwiatkowanie Oby wytrwały do końca sezonu, fajnie dajecie, pozdrawiam.
Chciałbym powiedzieć, jak bardzo cię kocham tego wątku! Przeglądać cały czas i you guys are the shit! Jeden z najlepszych wątków na IC Mag! Dobra Karma dla was wszystkich ... D
Czesc poszla pod sekatorrr juz. narazie kuruje sie w sloiku.
nastepne cuty raczej dopiero na koniec miesiaca, moze poczatek pazdziernika. w kukurydzy dochodzi sativa monstrum + kilka innych miejscowek mocno oskubanych przez dziczyzne. zaluje teraz, ze popieprzylem wszystko przy wysadzaniu bo liczylem na jakies kolorki a wyglada na to, ze zarowno shamany jak i purple peace cos wpierniczylo. tak czy inaczej troche dobrego palenia na chlodne dni bedzie. nie zebym popadal w samozachwyt ale wymiatamy wszyscy do boju zielona Polsko!!!
Siemanko
Powiem wam ze nie jestem zadowolony, ale tez nie bede narzekal bo moglo byc gorzej.
I jak zobaczylem co wy wyhodowaliscie to az glupio mi wstawiac te fotki
Jedna z 3 miejscowek ale 2 pozostale to zdjec nie bede dawal bo jeszcze wieksza kiszka po 2 roslinki na krzyz.
Dobrze chociaz ze wiem w czym moj problem, w ziemi na miejscowce hehe
W nastepnym roku lepiej sie postaram. W tym jeszcze cos wrzuce. Pozdro dla sluchaczy