What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Co w ogrodzie rośnie Ci??? 2009 - Polska Rulezz!!!

zielonylasss

guerilla grower
Veteran
Carpatian potrzebuje jeszcze ze 2 tygodnie

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Aaaaa... jednak pylenie się powiodło i będzie troszeczkę pestek Carpatian x Hashberry/ErocketDP :headbange

loris

Member
Z przyjemnoscia ogladam te wszystkie cuda spod Waszych polskich rak :friends: a ponizej kapka mojej pracy

e. special

esxw

pierwszy regular tego roku :canabis:

stare ale mnie urzeklo

V

vod

Bangi Haze x Purpurea Ticinensis i dalej Bangi Haze

GfxV

Manitoba Medicine x Guerilla Gold

Bangi Haze x Purpurea Ticinensis (feno miodowy melon :D)

[m8]

Member
Veteran
CHEESE/Danish passion x B3n7erdpurt\royal dane
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

purple pece/erd x erdpurt
picture.php

helvetica x early durban
picture.php

HTC DC/EROCDP x B3n7erdpurt/royal dane
picture.php

picture.php

maroc
picture.php

:abduct:
picture.php

zielonylasss

guerilla grower
Veteran
Ojjjj złota polska jesień się szykuje!
Polska sekcja pokazuje całemu światu co potrafi... a potrafi naprawdę dużo!
Moim zdaniem to zdecydowanie najlepszy thread na całym ICMagu!

picture.php

A ode mnie dziś Danish Passion - mały chudy ale byk :D zdjęcia sprzed tygodnia.

picture.php

picture.php

:wave:

lipasss

Active member
ładnie panowie :D bedzie i złota jesień a przede wszystkim i kolorowa zima :)

ode mnie z innej beczki : wr af f2 , zapomniałem o nim i lezały 3 dni za długo :)
snv31212.jpg

snv31214.jpg

stolarz44

Active member
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Dzisiaj przychodze na spota patrze a ta wlasnie roslinka lezy prawie na innych krzakach, przewrocona ciezarem swoich topow. Teraz nie mam juz watpliwosci ze jest to cross Top44xBig Bud. Daje jej jeszcze tydzien
picture.php

Pozdroo zaloga :joint:

Silas

Member
Veteran
Komu mogę...K+
Szczęściarze Ci, którzy ostrzą sekatory. Farciarze Ci, którzy ostrzą siekiery.
Ja nadal vegetuje...i vegetuje...Osmocote do Storczyków w połączeniu z Coco (recycling 3cia uprawa) daje rade...i niebawem przyjdzie czas pobrać klony na kolejną jazde:)
Nie wiem jak SDxOGK...mocarz potężny...śmierdziel konkretny...ale tylko Cindy kocham z całego serca. Chyba tylko ją będe klonował do końca życia.

Na AF dochodzą nasionka...
(DFxLR)f2 - mam nadzieję, że gen PurpleBastardf2 xAFMIX poprawi ten cross...bo naprawdę jest pozbawiona żywicy...takiego AF nie widziałem w życiu...
White Shark - rany Juuuurek:D to może być dobry cross ma potencjał...zapach i żywicę. Narazie nie paliłem nic bo wszystko zapylone...ale jak wydłubię sionka...i znajdę czas któregoś weekendu...to opiszę jak się Biały Rekin prezentuje w postaci utlenionej :)
Dobrej nocy...i niech Karma krąży!

P

passionman

miut

picture.php

u mnie tez czesc dziewczyn nie wytrzymala naporu grawitacji. podparte laskami czekaja aby dokonac zywota pod koniec miesiaca.

ta jest fajna - cross od kumpla. w sumie juz ja scialem. miala prawie same pojedyncze listki i biorac pod uwage jej cytrynowy zapach niespodziewalem sie wielkiej mocy. prawie zero zmulenia po 3 godzinach, gadatliwej, relaksujacej bani.

picture.php

ciagle nie moge sie doczekac co wyniknie z wczesnego chemdoga by HC. Kwiatki sie juz zawiazaly i sa spore ale zbiera sie wolniej od reszty mimo, ze poszedl na spota juz w marcu. nadrabia za to zapachem. foty nastepnym razem. dajemy dalej hehehe :nanana:

pampers

New member
Passion.Ile mu jeszcze zostało?:)

picture.php

picture.php

Easy sativa dostała dawke ripena.Ile jej jeszcze zostało?:).Prawdopodobnie od Plantantora

picture.php

picture.php

picture.php

Proszę o Wiadomość jeśli ktoś zna te odmiany.:yeahthats

B

BioPart

Pozdro ekipos Icmagos. he he. Dawno nic tu od siebie nie dołożyłem. Mam TimeBreak narazie z grow. Ale fajnie trafiłem na Icmaga, akurat czas przepuchnych topków he he, ogląda się ze smakiem i podziwem.

Gratulacje i cieszę się, że ta boska roślinka coraz bardziej zakorzenia się w naszym kraju.

Wszystkim życzę soczystości.

Latest posts

Latest posts