As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
Mały update. Roślinki ładnie rosną ale chyba troche za dużo nawozów im daję, bo jakieś plamy na liściach się pokazały. Przepłukałem rośliny wodą i zmniejszyłem dawkę.
kazuya20, hehe moze temu komus zle wytlumaczyles jak wygladaja meszczaki ;]..... wyglada bardzo ladnie ;] .... poletko jajec ;]...
... nie buj nic... wez teraz tylko przekop ziemie z meszczakami ... i juz masz ziemie ekstra przygotowana na przyszly sezon... ktory otwieramy juz za pol roku... (hej za rok matura ;] )
Witam. Tutaj moja purple peace/red erdbeeer x deep chunk/erockets danish passion po zmierzchu w świetle fleszu
Czy to niezbyt szybko że tak liście żółkną? od dołu to wogole nie ma lisci ani topów.
Pięknie i kolorowo...ostatnio przez pracę nie mam czasu tu zerkać...w miarę powierzchniowo przeleciałem 4 zaległe strony...nie czytałem bo czasu brak...ale kolor...PIĘKNY!!!
U mnie...
Niedawno...
Obecnie...statni dzień vega
od wczroraj 00 pierwsze 12 godzin Złotej Jesieni...bo ile można...vegetować...
pieknie wam w tym roku wyszedl OUCIK... mnie niestety spotkalo najgorsze co growera moze spotkac... kradziez w dodatku bezczelna.. chÓje wzieli i gdzies przesadzili krzaczki.. dobrze przynajmniej, ze zdazylem zebrac LowRyderki, to mialem czym ukoic nerwy hehe...
Jeszcze odnosnie DUZYCH FOTEK.. niektorzy wklejaja ogromne fotki i niektorym utrudnia to zycie.. ale jest pewne ustawienie w opcjach... mozna zrobic tak, ze wszystkie zdjecia automatycznie zmniejszaja rozmiar do 1000 x 800, albo jak chcecie do nawet 800 x 600. Wejdzcie tutaj:
w okienku "Thread Display Options" zejdzcie na sam dol i macie boks z nazwa "Please select the resize mode : " i tutaj sobie wybieracie na jaki rozmiar maja sie zmieniac fotki mam nadzieje ze to cos wam pomoze, bo mi pomoglo heh
Coby nie wklejac gole posta, wrzucam stare zdjecia chemdoga:
Siemanko, witam wszystkich ze slonecznego zjednoczonego krolestwa niderlandow Troche dluga nazwa, ale tak tutaj wlasnie jest. W poblizu miasta eindhoven rosna naprawde ciekawe odmiany. Najbardziej dumny jestem z Big Bud'a z Dutch Hemp Seeds. Zloty pyl juz naniesiony na najlepsze dwie rosliny. Genetyka przednia. Rosliny ogromne, pnie mocne a kwitnienie wczesnie sie zaczyna bo z poczatkiem wrzesnia. Podejrzewam, ze cross Big Bud x [ Easy Sativa x Early ] bedzie prawdziwą petardą na następny sezon. ES x Early juz kwitnie od dawna pokazujac trichomy, takze mysle ze przyspieszy ona oryginalnego Big Buda.
Spot#2 nazywam go tak bo zawsze ide na niego jako 2 w kolejnosci
Rosnie tutaj Early Dog x Early Skunk [ dopiero zaczal FLO ] Danish Passion i Selasie Sativa, oraz jakies geny od zielonegolassu o ile dobrze pamietam
Spot#1 jako pierwszy po drodze na pola wiatrakowe Tutaj ten wspanialy mocarny dwu metrowy Big Bud. Nazwa mowi wszystko. Ta roslina jest po prostu BIG. Czekam na BUD Fantastyczna genetyka, robie seedy. Krzaczy sie wspaniale pelno odgalezien wszedzie od dolu az po szczyt. Wszystko mocne i twarde zeby mialy sie na czym te Big Boby budowac. Piekne kolorki sie szykuja bo delikatnie zaczyna fioletowiec od nocnego chlodku.
Roslinki ostatnio dostaly dolomit z garsci sypany oraz PK 13/14. W ogole tutaj nie pada tylko samo slonce, takze niektorym daje jeszcze czas do 1 X i bedzie finalne spotkanie z nozem.