What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Co w ogrodzie rosnie Ci??? 2008!

20kilo

New member
witam, panowie potrzebuje pomocy
wysłałem pieniadze do seedboutiqu [zwykly polecony, koperta zabezpieczona] 3 tygodnie temu
payment mail in order, a na stronie awaiting payment
i nie wiem co moge zrobic ?

kiedys zamawialem od nich ale to jeszcze seeddirect, powiedzcie jak jest teraz

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
Witam
tak jak mowilem dziele out-a na peniaki i na kilka egzotykow ktore morze dojda morze nie hehehe , a jeszcze dziele go na wczesny wsad(Marzec calkiem cieplo tutaj ,) i normalny wysad ( kwiecien- maj ) na poczatek poszly
- passion fem. x 2 sztuki
- maroc fem. x 2 szt
- purple power frm. x 1 szt
- e.sativa fem x 1 sztuka
- euforia fem. x 1 sztuka hehehe
:laughing: by cannabis.fr.pl - pozdrawiam

- e,sativa reg. x 12 sztuk wczesna
- durdan x 2 szt
- maroc x 2 szt wczesne
- out mix 2 szt
- white rhino 3 szt
:laughing: by Plantator - pozdrawiam

to jest to co wychylilo sie juz z gleby , byly jeszcze 4 LR.MIX ale nie chcialy wyskoczyc z ziemi , koncem marca leci reszta sionek , oj zazieleni sie tez w anglii

milego dnia :rasta:

polak bd jechal 18/6 nA WEGU... no za miesiac tam temp duzo sie nie zmieni :/ tam jest zawsze taka sama temp... od 0C do 10 :/ wiec malo... w lecie tam jest maksymalnie 15C :/
wiec jednak kupie ten kabel grzewczy i wreszcie zaczynam co robic :)
pozdro

57fun

Member
kabel grzewczy nic ci nie da, niepodniesie ci w boxie temp, tylko w donicy jesli ją na niego postawisz, lepsza juz jest farelka z termostatem akwariowym

placjusz12

Member
ja stosuje kabel grzewczy i jestem zadowolony temp 22 przy wylaczonych lampach
ps stosuje 2 kable po 50w wiec warto odrazu 100w kupic

Ogrodnik-PL16,
słoika i puszki z żarówka w środku nie polecam bo jedno i drugie po 2 dniach było do wyrzucenia... słoik pękł a puszka się "zjarała" do tego doszło do spięcia bo izolacja się roztopiła. kabel grzewczy lub mata grzewcza na pewno sprawdzi się 100 razy lepiej niż takie nisko budżetowe wynalazki. najlepszym sposobem na ogrzanie takiego pomieszczenia jest kupno farelki lub termowentylatora. po tym jak nie wyszło mi z żarówkami to zakupiłem termowentylator i termostat. http://www.allegro.pl/item325084895_termostat_rt2_nowy_i_od_super_s_gwarancja_12m_ce.html

A

adrianmenyo

Heja ho! Aurora powoli zapelnia mojego malutkiego boxa...

4 okreslily sie jako kobiety, 2 jako faceci,

A tu podarek od ziomka z forum SERDECZNE dzieki ZIOMKU! :muahaha:

Aby do przodu! Pozdro!

Last edited:

57fun

Member
no podarek ładny od ziomka :] aż miło pogratulować :]
dasz rade podnieść szybe bo tak jak patrze to roślonom mało brakuje do niej, a jeszcze podrosną w góre ładnych parenascie cm :]

A

adrianmenyo

nom mam regulacje wys. szyby, ale jak juz bedzie ciasno, wyciagne z pod spodu 3x 10L doniczki, na ktorych stoja planty :)

Last edited:

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
aaaa korwa czemu ja mieszkam zagranica kiedy poczta polska chodza takie podarunki ...
adrian no ladna paczke dostales , co do szafki to szykuja sie ladne zbiory , troche nie pojmuje tego oswietlenia ?

powodzenia

A

adrianmenyo

Jest to moje lampa fotograficzna, lol zapewnia optymalne naswietlenie mojemu 1.2 Mpixela w telefonie LOL :muahaha: :bashhead: :bashhead: :bashhead:
Pozdro!

pan_tralalinski
Dzieki za podsuniecie pomysła :D
jednak kupie ten termowentylator bo zdaje mi sie lepszy od kabla grzewczego :)
tylko znowu one maja moc 2000W to niezle bedzie mi pradu wpierd*** :O:O
Pozdro

Zathir

Member
Witajcie
Z racji tego ze to mój pierwszy indoor mam do was pytanie;p Jak myslicie ile im zostało do konca? To 54 dzien 12/12.

Durban x hh 54 dzien 12/12
30389P1010356.JPG

30389P1010358.JPG

30389P1010359.JPG

Swiss Bliss 54 dzien 12/12
30389P1010369.JPG

pesteczki Swiss Bliss x lr
30389P1010376.JPG

nieznana odmiana 54 dzien 12/12
30389P1010373.JPG

pozdrawiam wszystkich czekających na sample :laughing:

moim zdaniem swiss bliss najszybciej dojdzie. Ma najwięcej brązowych włosków a na noname i durbana i hh bedziesz musiał poczekać ale nie długo. aż nabieże brązu :joint: :wave:

G

Guest

hmm.. tym durbanom to ze 2-3 tygodnie, po 2 bym zaczol patrzec na hatifnatow.. ta nieznana odmiana to kolo 2tyg ale tak w ciemno to trudno powiedziec. Zaopatrz sie w jakies szklo powiekszajace.. bo kolor samych kwiatkow nie wiele mowi o stezeniu thc

sweet`a to lada dzien bedziesz miec okno.. tam juz sie troche zmetnialy glowy.. pod czym to stalo?pod jaka lampa?

Last edited:

Zathir

Member
divinorum said:
hmm.. tym durbanom to ze 2-3 tygodnie, po 2 bym zaczol patrzec na hatifnatow.. ta nieznana odmiana to kolo 2tyg ale tak w ciemno to trudno powiedziec. Zaopatrz sie w jakies szklo powiekszajace.. bo kolor samych kwiatkow nie wiele mowi o stezeniu thc

sweet`a to lada dzien bedziesz miec okno.. tam juz sie troche zmetnialy glowy.. pod czym to stalo?pod jaka lampa?

Dzieki za pomoc! Moje słońce to hps 150w :D
:wave:

LDV

Active member
Bardzło ładnie wygląda ten crooss Zathir. Moje gratulacje.
Nie spodziewałbym się, że cross typowo outdoorowy tak dobrze będzie wyglądał w indoorze pod 150W. Topy ładnie napuchnięte i mają mało liści.

W czym je trzymasz (soil czy coco) i czym je nawozisz?

Zathir

Member
LDV said:
Bardzło ładnie wygląda ten crooss Zathir. Moje gratulacje.
Nie spodziewałbym się, że cross typowo outdoorowy tak dobrze będzie wyglądał w indoorze pod 150W. Topy ładnie napuchnięte i mają mało liści.

W czym je trzymasz (soil czy coco) i czym je nawozisz?

Ciesze sie :) Box 50x50 wysoki na 140cm. Trzymam je w glebie + jakies 2/5 coco + perlit. Naworze GHE flora series dawkowanym według ich tabel.

:wave:

Latest posts

Latest posts