What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci??? 2008!

S

Slabywh*j

Nie szkoda mi prądu ponieważ palenie z zeszłorocznego outa skończyło mi się już jakieś 3 miesiące temu i od tego czasu jestem uzależniony od gówna którym obraca dil, więc liczę poprostu na SZYBKIE, WŁASNE palenie, mam zamiar wyciągnać z tego ze 100g a na następny indoor wezmę już jakieś prawdziwe, mega kopiące odmiany, myślę że będzie to Arjan's Ultra Haze#1 bądź Arjan's Ultra Haze#2, podobno mocarne palenie. Pozdro i wielkich plonów życzę wszystkim.

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
Slabywhoj naginanie slyszales o tej metodzie , polecam na niskie boxy , ale nie polecam Lr na 400w , posac cos fajnego przyginaj i prowac planta gora 30 cm nad ziemia a powinno byc GIT - naginanie

p.s. ja teraz mam glowna lodyge 2 cm od ziemi - naginanie

C

Ca2

Slabywh*j: ja z GHS brałem Hawaiian Snow (23.7%) ale męszczak mi wyszedł...ale licze na HS pheno w moich crossach.

Z mocarnych odmian wachlarz niesamowicie wielki... Ale i tak najlepsze są kozacko mocne sativy.

Last edited:

cardiel

Member
hehe slaby :smile:

troszke lipa wyszla... chciales miec szybko palenie? spoko :smile: wybrales LR.. mniej spoko... Juz teraz mogles wziac "mega kopiace odmiany"i po 7 dniach wega dac na 12/12... plon mialbys znacznie wiekszy a i moc tez by byla zadowalajaca...

Bo prawde mowiac ten LR nie bedzie wiele mocniejszy od "gowna od dila".. jedyne co, to moze byc lepszy w smaku i lagodniejszy dym o ile postarasz sie o curring :smile:

Jeszcze odnosnie tych wszystkich ultra mega hiper hazow od Arjana... Poczytaj troche forum... zobaczysz, ze wszyscy co mieli ta odmiane wieszaja na niej psy.... wcale nie zbite topy, trudne w uprawie, moc slaba....ogolnie arjan nie wytrzymal presji i zamkna swoje sub-forum tutaj twierdzac ze jedzie w gory na 6 m-cy hehe niby wygral ta odmiana canna cup 07, ale userzy tego forum doszli do wniosku, ze wszedl on do konkursy z nie swoaj odmiana tylko z SSHazem od Shantibaby :smile: to mozesz sobie kupic

pozdr i powodzenia :smile:

G

Guest

no musze przyznac racje wszystkim.. ze to strain dla ciekawskich lub growerow o malym boxie.. ale nie zgodze sie z jakoscia. fakt LR#1 nie nalezy do specjalnie smacznych zapach ma tez jakis taki bez extrawagancji ale kopie naprawde powaznie... jak sie im da tego co potrzebuja to bacą strasznie 4litery

S

Slabywh*j

Może macie racje powinienem wziąć coś innego i dać wega tygodniowego a potem na flo, może i bym na tym lepiej wyszedł. Ale nie mówcie że LR'y są słabe, paliłem LR'ka kumpla który był po 3 tyg curringu, mogę wam powiedzieć szczerze że po 3 latach palenia ten LR złożył mnie po 4 mocarnych buchah, nie mogłem się ruszyć z fotela.

B

Biohazard

Nie są słabe :p Paliłem LR#2, zebrałem 4g hehhe smak daremny, zapach jak ścięta trawa. Ja na twoim miejscu zamówiłbym jeszcze pestki jak masz kasę. Posłuchaj ludzi, bo radzą ci dobrze. Pozdro

V

vod

mogę wam powiedzieć szczerze że po 3 latach palenia ten LR złożył mnie po 4 mocarnych buchah, nie mogłem się ruszyć z fotela.

ja wolę zioło, które mnie z fotela wyrzuca. ciarki chodzą po lecach i nie mogę wysiedzieć. testuję właśnie fajeczkę, którą dziś kupiłem, a jako wkład c99xsven ostatnie resztki. ścinana z miesiąc temu. smakuje trochę obrzydliwie niestety (a pachniała w słoiku tak ładnie...). no i cztery buszki (dawka jak na jedno nabicie lufki objętościowo) wywołują efekt jak wyżej wspomniany. jak dla mnie moc bardzo dobra :D
uprawiana 12/12 od siewu do zbioru w sumie 3 miesiące (i zebrałem 7g ;) z grejfruta kóry stał obok i trochę dłużej i miał trochę więcej światła 21g). LR na indoor nie mają dla mnie w nie ma dla mnie sensu. (chyba, bo nie uprawiałem, wiec nie sprawidziłem w praktyce ;)

Last edited:
C

Ca2

W moim przypadku LR#2 f2 okazały się być przykre. Z żeńskiej było bardzo mało...pewnie sąsiad mi przycinał...a męszczak wyskoczył bardzo wysoki. Moc poniżej średniej mocy. Maroc jest niby średniej mocy a jak dla mnie OneShooter. Nawet White Skunk był mocarniejszy...dużo mocarniejszy a należy do średnich paleń.

Vod...racja...dużo lepiej jak jaranie wywala z fotela:) Moja G13xWW powoduje w fotelu przykre uczucie znudzenia i osłabienia. Wyjście w teren od razu przywraca do życia. Shark Special...Jack Horror... te palenia były świetne:) najlepszą czynnością pod ich wpływem była jazda rowerem. Poprostu pocisk zamieniał sie w prywatny ufodrom i można było sobie polatać pół metra nad ziemią na totalnym relaxie. LR można polecić jako niezamocne palenie do snu:D

Co do nie mocy ruszenia sie z fotela po LR:p "Slabywh*j" tłumaczy wszystko ;) (żarcik więc bez obrazy ;D)

V

vod

najlepszą czynnością pod ich wpływem była jazda rowerem. Poprostu pocisk zamieniał sie w prywatny ufodrom i można było sobie polatać pół metra nad ziemią na totalnym relaxie.

dokładnie tak :D
that's what i like.
teraz pogoda będzie niedługo ładniejsza i znowu będzie się można na rowerku czilować nawet nocą. poza tym czekają mnie wycieszki w góry :D outdoor action :D

57fun

Member
Ładnie wszystkim idzie:] u mnie juz dobiega końca cała zabawe,a nowe sionki coś ciężko im idzie w coco na parapecie

I ot dzisiaj sie zachciało wylinke przechodzić :]

G

Guest

hejos, kilka fotek dla urozmaiceia tematu heheheh,

roślina WHITE RUSSIAN X AFGHANI ładnie rosły, pozdro top :)

Last edited:

Q_ba1

Member
hehe równiez należę do grona gorących zwolenników Lr :laughing: w moim przypadku wyglądaja one tak

a Pan toptop sobie top top, top za topem top zarówki hoduje, a rosly tak one bez pomocy extra co2?

Apage

Member
Zauważyłem że nasiona z femaleseeds coraz gorzej kiełkują , prawdopodobnie sprzedają oni już tylko coraz starsze zapasy i nie robią nowych nasion . Znajomi z holandii pisali mi że ten sklep miał ostatnio jakieś problemy z policją ( wbrew obiegowym opiniom uprawa konopi w holandi nie jest do końca legalna ) .
Czy wy też macie problemy z kiełkowalnością ich nasion ? Mi ostatnio nie wykiełkowaly 2 na 5 grapefruit x newiles haze i 2 na 4 cinnamony .

cgns

Member
Apage said:
Zauważyłem że nasiona z femaleseeds coraz gorzej kiełkują , prawdopodobnie sprzedają oni już tylko coraz starsze zapasy i nie robią nowych nasion . Znajomi z holandii pisali mi że ten sklep miał ostatnio jakieś problemy z policją ( wbrew obiegowym opiniom uprawa konopi w holandi nie jest do końca legalna ) .
Czy wy też macie problemy z kiełkowalnością ich nasion ? Mi ostatnio nie wykiełkowaly 2 na 5 grapefruit x newiles haze i 2 na 4 cinnamony .

Jeśli chodzi o Femaleseeds to ostatnio kupiłem u nich Grapefruita i z 5 nasion wykiełkowałuy wszystkie i wszystkie 5 roślin są zdrowe i super rosną.
Za to wcześniej miałem Big Buda z Dutch Passion i z 4 nasion wykiełkowało 1 :( - nie wiem o co chodzi z tymi seedbankami - wszystkie nasiona kiełkuję w ten sam sposób. Problemy z kiełkowaniem miałem z lowriderami również: na 10 nasion wykiełkowało 6, z tych sześciu roślin 2 padły w przeciągu dwóch tygodni, a w 4 pozostałych nie było ANI JEDNEJ BABY!!

.:SM:.

New member
cgns said:
Problemy z kiełkowaniem miałem z lowriderami również: na 10 nasion wykiełkowało 6, z tych sześciu roślin 2 padły w przeciągu dwóch tygodni, a w 4 pozostałych nie było ANI JEDNEJ BABY!!
tu sie zgodze mialem ten sam problem na 10 sztuk wykielkowalo 5 z czego 2 padly ostaly sie trzy 1 meski i dwie baby ale i tak jakies mizerne byly. niektorzy mowia o nagryzaniu lr'ow nie wiem nie probowalem tego ale wydaje mi sie to smieszne i (w moim przypadku) ciezkie do wykonania.
pzdr

G

Guest

DP faktycznie ma coraz wiecej negatywnych opini, chyba sie pierdola.
Co do LR to maja twarda skorupke i to jest fakt, jezeli pestka po 3 dniach nie peka na wacie, zawsze rozlupuje paznokciami nasionko, a potem juz zdrowo i ladnie rosnie.
Tak wiec problem w LR jest w twardych skorupach a nie zlej jakosci nasionach.
Co do ilosci roslin zenskich i meskich to tez zauwazylem ze wieksza ilosc wyrasta roslin meskich, albo tak sie tylko wydaje.

Ludu powyzej piekne roslinki :joint:

Zeby nie bylo Offtopa, mój crossik z AF powoli sobie rosnie.
Na drugiej focie widac pierwszy bialy wlosek.

Last edited:
C

Ca2

Q_ba1 said:
Chyba bez AF ten LR;) choć ... wszystko możliwe... zawsze jakieś rewelacyjne turbo pheno trafić się może....kiedyś widziałem LR z którego pacjent wytargał 70g ...więc dziesięciokrotnie przekroczył normę:D

toptopganja: srogie piąstki... bardzo produktywny cross. Pogratulować! :jump: :headbange :jump: :headbange :jump: :headbange
Z doświadczenia wiem...że wyrywa głowę razem z kręgosłupem! :headbange

Last edited:

placjusz12

Member
no piekne krzaczki hehe wszystkim gratulacje hehe
ja dzis harvesta skunka urzadzilem czyli glowne odgalezienie moze niema sie czym chwalic ale fotki wrzucam hehe

sk1

pozdro :rasta: