ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
witam , dawno mnie tu nie było
mam takie pytanko : posadzilem sobie na outa haze skunka (gratis z pewnego sklepu angielskiego) oraz space queen ( tez gratis ze sklepu )
ale to własiwie najmniej wazne
wracam do pytanka : haze skunk mi juz objawil swoja męską płec, dzisiaj wywalilem 2 samce, czy to nie za wczesnie na okazywanie płci?? cos jest nie tak z roslinami ??
albo jest odmianą autoflo, albo poprostu pomylili sie z pestkami gratisowymi i wrzucili ci jakas odmianke z autoflo, albo jakieś wczesne pheno ? byc moze...
Pieknie panowie szczegolnie ta amnesia Zathira przypadla mi do gustu piekne!
Porob troche zbliżeń topków ziomus
U mnie natomiast poranne bzykanko xD
Przenioslem przekwitające LRy od Plantatora do ich żeńskich nałożnic
Powytrząsałęm troche i ciach tylko czekac nasienia
B3N7 x E/P - rozkrzacza sie ladnie i brak dalszych mutacji pzdr
No az milo popatrzec jak wszyscy zapierniczaja! heheh
Pieknie Wam rosnie, kazdemu!!! hehe zapowiadaja sie niezle monstery w tym roku!
Tez chcialbym miec juz wszystko wyrzucone...hehe, juz niedlugo...
afghanxeroc/dp bardzo indica
dziewczyny gotowe do wyjscia!napewno polubia polskie sloneczko...:smile:
pozdrawiam i powodzenia!
E:tak rberciol masz racje maja niedobory, ale bez paniki...hehe
bede leczyl jak wyskocza na zewnatrz...juz niedlugo...wynagrodze im ta ciasnote i cierpienia na bank! heheh...pozdr i dzieki za troske:smile:
pikne kwatki
wracajac do pytania z poprzedniej strony, kiedy tak normalnie powinny okazywac plec na oucie??
nie mam doswiadczenia w sadzeniu na zewnątrz,same indory ropbie raz sadzilem na polku ale niestety nie mialem okazji sie opiekowac maluchami
tomasz, mi dwa najstarsze planty juz sie okreslily, wysadzalem je w polowie kwietnia, wiec minely jakies 2 miesiace z hakiem.
a rok temu 30 czerwca takie jajca byly !
Mój scrog a również ochrona na zwierzyny na oucie pokaze jak zdobede aparat mysle ze ciekawie sie to zaprezentje fotki i tak bedą kiepskie narazie bo krzaki mają ok miesiaca. I mam pytanie co oznacza ze liscie opadają na doł, są tak jak by słabe, to jakis problem czy normalne z duzej ilosci swiatła tak jak np ma Salvia Divinorum ? Pozdrawiam cropper (usem).
PS. Chętnie przyjme jakies nasiona pomidorów lr, podkreślam pomidorów ! to chyba nie łamie zasad regulaminu jak i również innych odmian chociasz i tak bardzo puźno na siewsko
moim zdaniem rberciol jak on je wsadzi do gleby na dworze to pojdą jak cholera nie ma sie co martwic dlatego alijah nic nie pisal o niedoborze no ale cos tam malego im dolega. na moje nic powaznego juz sie boje tego threadu na jesien bedzie masakiera tak dalej panowie
Cosik sie zaplotlo o moja roslinke Nie ruszalem chyba im dobrze razem Niech sobie rosna
Bitwa o swiatlo
LR by selasie
Moja jednostka specjalna do pilnowania spota tylko szkoda ze mnie tez atakuja
No i na koniec niespodziewanka ktora spotkalem jak juz wracalem ze spocika Nie powiem ale naprawde sie zdygalem na poczatku ale jak sie okazalo locha miala mnie gleboko w DU..E