K
Kameleon
wszyscy powinniście wyluzować. zamiast pisać tutaj i rozwodzić się nad głupotami, które macie potrzebę wspólnie omawiać powinniście zająć się poszukaniem informacji na ten temat w internecie.
Na torfie rośliny rosną bardzo ładnie, oczywiście jeśli jego PH będzie odpowiednie. Wszyscy wiemy, że na ph najlepszy jest dolomit. Każdy głupi wie, że konopie mają bardzo duże zapotrzebowanie na makroskładniki.
Tyle w temacie. Jak ktoś chce wiedzieć coś więcej to www.google.pl i nie pierdolić tutaj smutów!
Każdy chce pomóc i każdy chce zaprowadzić porządek - wiadomo, ale nie ma co rozwodzić się nad pierdołami. Tutaj każdy powinien minimum wiedzy mieć, ewentualnie pytać przy okazji pisania konkretnego postu.
Teraz ja rozwodzę się nad pierdołami. kurwa.
EDIT:
kurwa może jeszcze zaczniecie debatować nad tym czy ze skorupkami od jajek będzie rosło lepiej czy gorzej?
pierdoli mnie to kto ile postów ma, ale na kilometr wyczuje tego typu ludzi.
Na torfie rośliny rosną bardzo ładnie, oczywiście jeśli jego PH będzie odpowiednie. Wszyscy wiemy, że na ph najlepszy jest dolomit. Każdy głupi wie, że konopie mają bardzo duże zapotrzebowanie na makroskładniki.
Tyle w temacie. Jak ktoś chce wiedzieć coś więcej to www.google.pl i nie pierdolić tutaj smutów!
Każdy chce pomóc i każdy chce zaprowadzić porządek - wiadomo, ale nie ma co rozwodzić się nad pierdołami. Tutaj każdy powinien minimum wiedzy mieć, ewentualnie pytać przy okazji pisania konkretnego postu.
Teraz ja rozwodzę się nad pierdołami. kurwa.
EDIT:
Ziel- zielona - przestań rzucać mięsem i generalnie daj na luz. To, że ktoś ma mało postów, nie znaczy, że jest zielony w temacie. A jeżeli jest, to wypada podzielić się z nim wiedzą, a nie jechać po nim.
kurwa może jeszcze zaczniecie debatować nad tym czy ze skorupkami od jajek będzie rosło lepiej czy gorzej?
pierdoli mnie to kto ile postów ma, ale na kilometr wyczuje tego typu ludzi.
Last edited: