What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

G

Guest

:bow: :jawdrop: :yummy: :respect:

eheh... dzieci bogusika dobrze sie sprawuja i sa bardzo grzeczne widze. Wyrosly tak samo duze, ale delikatnie mowiac... inne -jakby dorodniejsze. Widac po fotkach, ze mialy swietna opieke <bez urazy bogusik, hehe, twoje tez byly zajebiste>. Prosto masz super kfiatki (inni tez), mozesz opisac dokladniej swojego growa (jaka lampa, ziemia, nawozy itp.)?

pzdr!

Last edited:

bogusik2

Member
Prosto.pl ciesze sie że moje nasionka trafiły w takie dobre ręce :D Miło popatrzec ta ładne rośłinki a jeszcze że ze znajomych nasion to wogule :D hyhy pzdr

L&M

Member
@prosto.pl fajnie Ci rośnie, opisz swojego boxa, uprawiałeś coś wcześniej już??

@DRAKOS nie przejmuj się chłopie, tak jak mówi h9trik pięknie Ci tam rośnie i będzie dobrze, a tak na marginesie to zajebiście Ci się rozkrzaczyły te grapefruity, już nie moge się doczekać fotek jak zaczną puchnąć, mniam:yummy: , nie ma to jak grapefruit , coś o tym wiem:d

właśnie skończyłem robić mini boxa, na dniach wwale fotoski
taki plan narazie:

jak myślicie, mam 6 pestek lowridera f2, ile mi się tam zmieści?? ile wrzucić na wate? 4,5, moze 6?::D:D

powodzenia :wave:

Last edited:
G

Guest

L&M said:
...jak myślicie, mam 6 pestek lowridera f2, ile mi się tam zmieści?? ile wrzucić na wate? 4,5, moze 6?::D:D

powodzenia :wave:
Wal 6 od razu IMO
WRxA veg dzień 1 :D

Last edited:
G

Guest

uff.. wreszcie zamowilem nasionka na quakemind.pl - 6 razy Shaman i 5 razy Passion#1. Mysle ze bede je mial juz w garsci za pare dni. Troche dla mnie wstyd, bo to tak naprawde to sa moje pierwsze prawdziwe pestki :pimp3:. Mysle jednak ze to za malo na outa i bede musial skolowac jeszcze drugie tyle.

Wszystkie proby z indoorem niestety zawiodly, wiec moge tylko na outdoor polegac. Znalazlem juz jedna miejscowke niedaleko housa, ale jest troche przypalowa i gleba tam jest chyba beznadziejna. Wlasnie szykuje rowerek na weekend zeby poszukac lepszych miejscowek. Nie moge sie doczekac az bede mogl wreszcie zdac fotorelacje.

@Grunwald, cos strasznie ci sie wygiela twoja mala. Nie zamierzasz ja czyms podeprzec w pionie?

pzdr! :wave:

G

Guest

Glegot said:
....
@Grunwald, cos strasznie ci sie wygiela twoja mala. Nie zamierzasz ja czyms podeprzec w pionie?
Nie. To dwutygodniowa (!) parapetówa, która dosanie trochę światła i wraca tam skąd przyszła czyli na parapet. Jak zdechnie to jej strata. Właściwe roślinki są w pozostałych6 doniczkach.

Last edited:

bogusik2

Member
Grunwald ja tez mam 2 małe rośłinki WRxA :D Twoje bądą miały starsze siostrzyczki (oby nie braciszkóff hyhy)
LM - sadź 6 jak nic.. potem 2-3 samice i git będzie :D proponuje do LR#2 np. LST.. pzdr
E: nie wiem czy ja cos źle widze czy HC zrobił nam reordnung :D hyhy
E2:
Kolejna porcja fotek.. pzdr

Last edited:

prosto.pl

Member
L&M said:
@prosto.pl fajnie Ci rośnie, opisz swojego boxa, uprawiałeś coś wcześniej już??
Uprawialem, ale ten grow jest najbardziej udany ze wszystkich:) zapowiada sie cudowna wiosna tymbardziej ze bedzie co palic, choc pewnie szybko sie skonczy.. Ziemia uniwersalna o pH 6-7, lampa 400w, nawozy jakich uzywalem to biohumus i bio florin

castlevania

Member
z nudow sobie pokoloruje delikatnie;) nie mam az tak zajebistego sprzetu ale jak sobie zrobicie zblizenie to trichomy ladnie sie prezentują :) pozdro!!!

NL od Urbana made by Plantator ( dzikowa dla chlopakow)

12071DSC01601-med.JPG

12071DSC01603-med.JPG

WW od Fisha:) made by Boguś (dzieki chlopaki)

12071DSC01606-med.JPG

Last edited:
G

Guest

(T)HotCargo zastanawia mnie co robisz z taka ogromna iloscia ziela :)
niedlugo pewnie bedzie seedbank albo coffeeshop HotCargo ;):) Caly czas cos ci rosnie w "ogrodzie" :) na okraglo :)
tylko podziwiac :)

pozdro

KILER

Member
HC: Ty jak zawsze powalajaco!!Wielki :respect: :respect:
To i ja zapodam fotki moich malych WW 6 dzien troszke pomalu rosna bo narazie nie mam termoregulatora w boxie i za wysoka temperatura! Jeszcze mi duzoooo brakuje zeby moje WW byly takie jak twoje HC!! :D

A tu moj pomysl na ciche grzanie!

jak ktos zorganizowal by konkurs najnizej i najpiekniej rozkraczone dzrzewko mj to napewno wygralbys Ca2 :D bardzo ladnie Ci to rosnie :D

HC kosmos jak zwykle

Grunwald kozacki box ... hehe nie stwarzajacych zadnych pozorow pieknie pomalowany przez druga czesc Twojego zycia :D

Slucha ktos Otrego jak tak to wrzuce tu link do jego nowej plyty Holl Łódź
http://rapidshare.com/files/17883940/OSTR_-_Holly__d__by_camel.zip

Calej reszcie tez bardzo ladnie rosnie oby tak dalej nasza Polske zawladnie niebawem zielen :D wszerz i wzdluz

Pozdro 600
jesli zrobilem starsznie duzo bledow ortograficznych to przepraszam ale jestem dysortografem od urodzenia :) hehe ma na co zgonic chociaz ...

G

Guest

ReQuIeM dReAm said:
...
Grunwald kozacki box ... hehe nie stwarzajacych zadnych pozorow pieknie pomalowany przez druga czesc Twojego zycia :D
...
To jeszcze nie koniec. Na środkowych częściach drzwiczek będą maki wykonane techniką decoupage :D :confused:

Ca2, coraz ładniej. Tym razem zbiory będą duuużo większe niż ostatnio.

Last edited:

bogusik2

Member
HC, Grunwald, Ca2 super :D Miło sie przegląda temacik dzięki wam ;)
Co u mnie jest grane.. :D dziś małe rośłinki otoczyłem wiekszą uwagą ;)
Podlałem je woda z dolomitem i podsypałem ziemią. Oczywiscie kilka fotek to obowiązek hyhy... najpierw coś dla 2-ch osób, które moga być zainteresowane tymi konkretneie rośłinkami ;)
Poźniej reszta stada, dziś pobrane klony GFfem i widok całości spowrotem w boxie..

Oceńcie jak sie rozwijają :D to już ich 9 dzień życia.. za niskie ph już wychwyciłem hyhy. pzdr

Latest posts

Latest posts