What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

G

gelowas

hehe, na OG dobra sieka byla, trzeba bylo 20min codziennie, zeby to przeczytac i drugie 20, zeby skojarzyc, ktora odpowiedz do czego sie odnosila...
DG, Tokers Den jest ok, z tymze -niestety, nasza wina- ogromna wiekszosc z nas mialaby problem z plynnym poslugiwaniem sie j.ang, a pozostali bywalcy troche by sie wkurzyli, gdyby zaczac im po chinskiemu pisac.

Generalnie nie popieram offtopa, bo nigdy tam nie zagladalem, a jakies drobne i od czasu do czasu rzeczy poza uprawa mj (np. wazne dla nas ustawy) mozna dac na glowny, tylko z umiarem. Np ostatnie 2 stronki byly zoologiczno-totolotkowe, trudno, ale przez nastepne kilka mies juz mamy to z glowy. :D

#dajmy wszyscy na luz chlopoki, zle nie mamy z naszym moderatorem, wiec cicho byc#

WeedTime

Member
z tego co widze to DG napisala tez zeby nie odbiegac zabardzo od tematu, a to wlasnie robicie. mi jest offtopic nie potrzebny, jak wchodze na forum to nie po to zeby ogladac zdjecia waszych zwierzakow (bez urazy) - to nie jest grono.pl.....

...HC i tak idzie wam na reke bo tego nie kasuje....

jak ktos czuje taka potrzebe to proponuje zalozyc sobie topic na TokersDen i pisac tam po polsku - chyba mozna ?!

pozdro

Last edited:

Lewar

Member
chyba ostatnie pare stron powinno trafic do kosza:/ wchodze po paru dniach nieobecnosci i zamiast roslin widze zwierzeta liczenie nasion w samarce boze.... moze faktycznie off topic thread jest przeciw regulaminowi, ale znow zapanowalby tu pozadek, moze @Cardiel napisalbys do DG w tej sprawie? jako czlonkowie tego forum tworzymy pewna spolecznosc i miejsce do wypowiadania sie w innych aspektach zyciowych jest wrecz koniecznie zeby nie robic smietnika, dlatego cala ta sytuacja robi sie dla mnie powoli zenujaca:/

pozdrawiam, Lewar

buSka

Member
yo! =] zdjecia kiepskie bo ten aparat tak tym fleszem napiepsza ze nic nie widac na niektorych zdjeciach a pozostale sa kiepskie =] mniejsza z tym - mysle ze jeszcze pare dni ja potrzymam i chce scinac =]] blubbleberry -

peace!

C

Ca2

bu$ka nie spiesz się tak ;P chyba, że za te pare dni dodasz jeszcze pare ;) no to oki oki ;p nie ma co.... roślina rewelka. Bardzo ładne obłe szczyty. U mnie jakieś takie spiczaste rosną ;/

G

Guest

wlasnie to ja wroce do tematu pytam tu bardziej cheecha niz reszta ale mzoe tesz ktos hodowal schrom x buddahah sitars na out bo niewiem cyz unas dojdzie i tesz mam dulemant nad sour dieslem oraz muntain jam x g13 nieqwiem cyz jets sens robic klony i dawac na out i proba tu tesz do hc napiszmi cy black indyglow x white russian ma jakies szanse

a co do hc

jeden czu drugi kolejny mlody gnoju
zostawcie hot cargo w spokoju
bo nasz juz OG-wy hodowlany guru
robil zajbiste szcztotki twardosci muru
wiec zanicznie w czym kolwiek blzugac czy nagabywac
sprobojcie w tym co robimy choc troche dorownywac
rastafarai ze stare jusz wsumie brygdy
laczy sie z nim hodujac a nie szukajac zwady

Jah bless HC :)

G

gelowas

true true

Sweet dreams are made of this
Who am I to disagree?
Travel the world and the seven seas
Everybody's looking for something....

:D

franzPL

Member
Update 23.II.2007

Box nr 1 hps 400W weg 50dni flo 16dni nawoz grow,blom,micro co2 kwasek+soda
odmiany Skunk#11 Top44 reweg Skunk#11 na dole WW f2 klon Skunk#11 Arjans oraz Blublleberry

box nr 2 hps 400w weg 50dni flo 16dni nawoz grow,bloom,micro co2 kwasek+soda
odmiany Twilight , Twilight, z tyłu WW oraz klon Top 44 z przodu Big Bud meski oraz damski obok 6 sztuk Afghan x skunk x durban oraz klonik skunk#11

arjans

big bud

big bud meski

blublleberry

klony skunk#11

inne zioła

salvia troszke ogoloconsa z lisci bo robiłem extrakt :)

klony top44 Arjans oraz WW od bogusika pestki

WW by bogusik

Skunk#11

szczyt Twilight

Top44 reveg

ducePL

New member
na tej WW od bogusika cos się dzieje niedobrego... poza tym good.

Witam po długiej ciężkiej przerwie, i jade ze starym nikiem od nowa.

R

retbatler

ładne kwiatki, niektórzy...
a poza tym to burdel jak w tajskim sejmie :dueling:

sweet-dreams fajny kawałek :)
raga tokan to gadana która wiruje jak dym ...
:joint:

white widow 46 dni

Tonny

Member
franzPL jakie inne zioła chodujesz?
ja mam jeszcze trochi nasion Heimia Salicifolia ale nie kiełkują :p
hmm jak mozna to nazwac nasionami,

retbatler jakie wymiary ma twój box?

Last edited:

Cannagraphic

Active member
sweet-dreams said:
a co do hc

jeden czu drugi kolejny mlody gnoju
zostawcie hot cargo w spokoju
bo nasz juz OG-wy hodowlany guru
robil zajbiste szcztotki twardosci muru
wiec zanicznie w czym kolwiek blzugac czy nagabywac
sprobojcie w tym co robimy choc troche dorownywac
rastafarai ze stare jusz wsumie brygdy
laczy sie z nim hodujac a nie szukajac zwady

No to ja sie podpisuje pod tym dwiema rekami & nawet jedna noga ! :sasmokin:
PeacE !
Wszyscy i tak macie fart ze was jescze nie zbanowal ! Zaczynajac Od kolesia przekopujacego krzaki to jest juz szczyt ! :ban: :bat:

:smoweed:

Last edited:

Cinnamon

Member
Tonny - te inne zioła to salvia ;-) jest tam napisane - franzPL - wyręczyłem Cię :p...
btw. witam Panowie ponownie - byłem tutaj niedawno ale musiałem usunąć konto z tego względu, że nie dało się zmienić nick'a - n/c...
Ci co mają wiedzieć kim jestem wiedzą a Ci co nie to ... :D
peace iG...

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
hehe

zieleni sie tu i zieleni ,pszez to sie tu wszystko zmieni,hehe

ile nasion w torbie bylo?

664IMG_2710-med.jpg

i kto zgadnol?hehe :chin: :confused: :smoker:

peace

Latest posts