What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

C

Ca2

Q_ba1: cudne oczy ma ten kociak. Mmmm ta czerń....

Biodizel:Obsiewasz całe województwo ?
Ja jakoś nie mam pomysłu na spoty a trochę pesteczek do wysiania jest. Myślałem nad 100% partyzantką + wycinka męskich.

Dla pajęczarzy: od wczoraj w inkubatorze leżakuje kokon B. albopilosum.

57fun

Member
jest dokładnie 36 odmian...przynajmniej w samarkach :] bo azwsze bio moze klamać i jeden gat wsadzić do 2 samar<dilerek> :p
Ps. Właśnie jak przechowywac naiona...? bpo ja teraz w dilerkach w szafce trzymam czy ma to jakies znaczenie?

Last edited:

Biodizel

Member
kazda odmiana jest w innym woreczku :D oprucz crazy mix, troche podchwytliwe :D

gelo, zabojczy piesek, nie chcesz sie czasami go pozbyc? :D

Last edited:

alarec

Member
gelowas twój wielki piesek to jest chyba York jeśli się nie myle? i jeszcze młodziutki, moja dziewczyna ma takiego

Big Green Worm said:
Fisz trzymasz tego psa w terrarium? :yoinks: :D
To mnie rozwaliło :biglaugh:

Bio myśle że tam jest 38 pakiecików jak ktoś już wspomniał, dlaczego:chin: bo dałeś zadanie na 83 stronie, a odwrotność to 38, /tak powarznie to sobie strzelam:p

Q_ba1 ten kotek to nie jest czasami norweski leśny?
Bo ja mam takiego
nie lubi zdjęć, nie interesuje go jak ktoś mu fleshem błyska po oczach
z góry:

Z profilu:

Bubbleberry

Myślicie że mogę już zastosować Ripen?? (pierwszy raz go używam więc niewiem) :chin:

Last edited:

szok

Member
alarec said:
Myślicie że mogę już zastosować Ripen?? (pierwszy raz go używam więc niewiem) :chin:

jesli liscie ci żółkną naturalnie a nie od przedawkowania to jak najbardziej zastosuj Ripen bo widac ze roslinki juz koncza swoj zywot, jednak martwi mnie ilosc brazowych wlosków jest ich zdecydowanie za mało jak na koniec...
ja stosuje zawsze tak ze daje na ostatnie 10dni no ale ja wiem ile dokładnie kwitna moje rosliny

Last edited:

Q_ba1

Member
pojęcia nie mam jaka to rasa, moze facet od którego był kupiony by wiedział, albo i nie:p whatever, kotek juz prawie dorosły wiec jara z nami stuff :D

castlevania

Member
siema panowie! oj dawno mnie tu nie bylo, komp sie zwalil ponad tydzien temu i juz nie moglem wytrzymac wiec pozyczylem od kumpla laptopa dzis do czasu naprawy mojego :-/, widze troche zaleglosci mam :) bedzie co czytac, wieczorem maly update z ogrodka:) pozdro chlopaki !

G

gelowas

Biodizel said:
gelo, zabojczy piesek, nie chcesz sie czasami go pozbyc? :D

hehe, no co ty, on dopiero ma 3mies, jeszcze sie nie znudzil :p

alarec said:
gelowas twój wielki piesek to jest chyba York jeśli się nie myle? i jeszcze młodziutki, moja dziewczyna ma takiego

zgadza sie szefie, z tymze to suczka (Kelly), a co lepsze York miniaturka czyli max do 2kg. jesli masz czas to plz zrob kiedys fotke pieska swojej dziewczyny, tzn dziewczyny tez mozesz zrobic haha
pozdro, fajny kwiatek

Edit: a na marginesie to jak robimy konkursy - zgadywanki to przydalyby sie jakies nagrody, samochod czy cos :)

EDIT2: Pan Tralalinski, kooochaaany pieseczek, robisz jej papiloty? ;)

Last edited:
pajączek na mojej fotce to b.smithi po 8-9 wylince ;)
dobrze wiedzieć ze tyle osób ma pajączki :D
gelowas@ fajny piesek pamietam jak moj jeszcze taki był :F teraz juz "troche" podrósł. bo nie moge powiedziec ze bardz obo yorki sa malutkie :F
img0071ak1.jpg

kaczy

Active member
Veteran
Panowie sorki za tego posta, pomylily mi sie thread'y juz go wrzucam na w plenerze...

Last edited:
G

Guest

:wave: No panowie... szykuje sie na outdoora 2007. W tym lub nastepnym tygodniu zamawiam pare pestek Shamana i Afghani Hindu Kush X Durban Poison (poki jeszcze moge legalnie :bat: ;] ). Duzo czytalem o Shamanie ale nie wiem jak ta druga sie sprawdzi w polskich warunkach. Ktos ma juz moze doswiadczenie i jest w stanie mi opisac jak sie zachowuje AHKxDP na oucie ? :chin:

PZDR!

Last edited:

urban

Active member
Zrobil sie tu straszny off

Glegot nikt niemial okazji uprawiac tego crossa na oucie , wiec jedyne odpowiedzi jakie dostaniesz to gdybanie.

Edit: Co najwyzej bedziesz wsrod ludzi ktorzy wysadza pierwszy raz te nasiona , pierwszy napewno nie heh

Last edited:
G

Guest

hehe w takim razie bede 1wszy :D :D :D
a jezeli nie 1wszy to jednak ktos musial sadzic hihi

Last edited:

cardiel

Member
No no

Nie byle mnie tutaj pare dni... wchodze na Co w ogrodzie rosnie Ci.. i co ku swojemu zdziwieniu widze? Prawie dwie strony postow, w ktorych uzytkownicy zgaduja ile jest nasionek we woroczku..

Kolejne strony to zdjecia pajakow, psow i kotow hehe i jeszcze przygod z polowu ryb...

To wszystko daje dowod na to, jak bardzo potrzebny jest nam Off topic thread, ktory regularnie (z blizej nie okreslonych przyczyn) jest kasowany przez naszego Moderatora....

Pozdrawiam :smile: Cardiel