What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

szok

Member
niech mi nikt nic nie zamawia z shop kropka growshop kropka pl !!!

złodzieje jakich mało.
bałem sie troche zamawiac u nich ale skoro na hempie akurat nie bylo towaru to zaryzykowalem. i niestety tak samo jak u innych(u bogusika chyba) dostalem jakies inne rzeczy dodatkowo ktorych nie zamawialem a musialem zapłacic.nie uzywam akurat tego co dostalem to chyba bede musial na allegro wystawic albo popytac sasiadów żeby odzyskac pieniadze. pakowanie towaru w stylu "odpierdol się". w ogole to ostateczny koszt przesylki poznajesz na koncu. i sie mocno dziwisz. próba nawiazania kontaktu z numerem podawanych przez nich 510 84 36 38 jest w ogole niemozliwa(wlasnie sprawdzilem ponownie). tel jest wlaczony ale nikt nie odbiera(sprawdzcie). a w odpowiedzi na mojego maila dostalem,cytuję:
-po co pan chce dzwonic skoro mamy kontakt mailowy
-po prostu nie mialem przy sobie telefonu (to juz kurwa 4 dzien nie ma przy sobie huj jeden)
-"co do wsadzania zlych rzeczy to jest lekka przesada"(cyt.dosłowny)
i teraz najlepsze:
-"Jak panu sie nie podoba to prosze nie zamawiać, nie narzekamy na brak klientów."

Wnioski wyciagnijcie sami.Ja jestem w plecy

EARTH MOTHER

New member
Noo to widze że przesyłki nie odbiore.
Skurwy.. jakich mało :jerkit:
Ten kto zamawiał u niego niech się wypowie( zobaczymy ile wałków wykręcił)

szok said:
niech mi nikt nic nie zamawia z shop kropka growshop kropka pl !!!

złodzieje jakich mało.
bałem sie troche zamawiac u nich ale skoro na hempie akurat nie bylo towaru to zaryzykowalem. i niestety tak samo jak u innych(u bogusika chyba) dostalem jakies inne rzeczy dodatkowo ktorych nie zamawialem a musialem zapłacic.nie uzywam akurat tego co dostalem to chyba bede musial na allegro wystawic albo popytac sasiadów żeby odzyskac pieniadze. pakowanie towaru w stylu "odpierdol się". w ogole to ostateczny koszt przesylki poznajesz na koncu. i sie mocno dziwisz. próba nawiazania kontaktu z numerem podawanych przez nich 510 84 36 38 jest w ogole niemozliwa(wlasnie sprawdzilem ponownie). tel jest wlaczony ale nikt nie odbiera(sprawdzcie). a w odpowiedzi na mojego maila dostalem,cytuję:
-po co pan chce dzwonic skoro mamy kontakt mailowy
-po prostu nie mialem przy sobie telefonu (to juz kurwa 4 dzien nie ma przy sobie huj jeden)
-"co do wsadzania zlych rzeczy to jest lekka przesada"(cyt.dosłowny)
i teraz najlepsze:
-"Jak panu sie nie podoba to prosze nie zamawiać, nie narzekamy na brak klientów."

Wnioski wyciagnijcie sami.Ja jestem w plecy

Last edited:
G

Guest

Wystarczy spojżeć na to:
growshop
sklep
@weedtime grow sprzedaje Euro3 (tak napisał w tytule) i na allegro jest Euro 3, to są te same wentyle, koleś z grow dał tylko złe zdjęcie.
Jak dla mnie to przegięcie

Last edited:

WeedTime

Member
filipek akurat to co napisales to sie ma nijak do tego co napisal szok bo pokazales 2 zupelnie inne wentylatory, te drozsze sa z silniczkiem i maja prawo tyle kosztowac, a nawet wiecej.

szok masz racje, niezle skurwysyny, mi ten growshop.pl od poczatku smierdzial, chcialem zamowic bat guano bo nigdzie nie ma ale wlasnie wolalem poczekac na opinie innych. pytalem na hyperreal o ten sklep i odpisal mi koleszka o nicku growshop.pl, mowil ze wiekszosc produktow maja na magazynie (ja nadal nie wierze ze taki istnieje) a ze jak cos wiekszego jest potrzebne to sprowadzaja z czech ale jak pytalem o przesylke to nie wiedzial zabardzo co powiedziec, mowil ze jak mu nie wierze to zebym sobie poczytal pozytywne opinie na jakims haszysz.pl czy cos takiego, ale wcale mnie pedal nie przekonal, teraz widze ze to frajer i nie warto mu ufac.

szok co zamawiales i co ci przyslali co ci nie potrzebne ? zawsze moze przydac sie komus innemu ;)

ile w sumie musiales nadplacic ponad planowane koszta ?

mam pytanie czy zamowil ktos cos z tamtad i dostal szybko to co chcial bez zadnych problemow ?

pozdro

buSka

Member
WeedTime - dzieki :) napisalem co to za odmianka post wyzej nad twoim :) kwitnie juz 53 dni, nie wiem czy to moze byc przyczyna, ale mysle ze dlatego sie tak ociaga bo w ostatnich dniach wega zrobilem jej fim i musialem czekac prawie dwa tygodnie na pokazanie sie preflowerow :) ok skoro tak to dam jej jeszcze troche nawozu ale to za pare dni bo dzis juz podlewalem :)
Castelvania - tez dzieki :) a lampka 150w hps + dwie jakies lipne swietlowki 32W daja cos kolo 1700lum (promocja byla w biedronce to wzialem a co mi tam :p:p) i planuje dac jeszcze dwie swietlowki 24W.

Heh dzis musze isc juz zaczac rozkminiac nad miejscowka na outdoora bo mieszkam w centrum miasta i ciezko tu o jakies zaciszne miejsce a im wczesniej cos znajde tym lepiej :p

Pozdro 600 =]

PS a co do tego growshop to bez kitu niezly walek !! a chcialem od nich zamawiac sprzecior ale teraz juz tego napewno nie zrobie!

Last edited:

szok

Member
weed time: wiesz nie chce sie za bardzo wychylac co zamawialem zeby skurwiel mi nie narobil syfu.(namierzanie IP via mail).fakt faktem ze 60zł jestem w plecy. przesyłka chyba specjalnie tak dlugo idzie bo jak sie juz wyczekasz na to co ci jest potrzebne na wczoraj to bierzesz bez wzgledu na cenę żeby tylko roślinkom było si.
cały ten koleś jest jakiś nieprofesjonalny. WT dodam tylko ze w mailach zasłania sie czymś w stylu: "na hemp.pl też nie ma odbioru osobistego". wydaje mi sie że żadna szanująca sie firma nie uzywa nazwy konkurencji podczas tłumaczenia czegokolwiek klientowi.
jeśli cały ten growshop jest czescia tej firmy z czech to wydaje mi sie ze wzieli nieodpowiednia osobę na przedstawiciela w Polsce. po prostu jakiegoś gówniarza. najlepiej niech wypierdalaja z powrotem bo kurwa tylko nerwy psują.

kiedys myślałem że WT agituje na rzecz hemp.pl bo "cośtam cośtam". ale fakt jest taki ze jak dzwonie do kolesia z hemp to rozmawiamy jak rowny z równym i "wszystko się da załatwić".
a teraz ja poagituję na rzecz hemp:
wszystki co mam w galeri wyroslo na nawozach i innych rzeczach pochodzacych z hempa i uwazam ze wcale nie mam sie czego wstydzic.
jak wszyscy bedziemy kupowac w polskim growshopie to w koncu bedzie taniej bo rynek jest trudny.
ps. nie jestem pracownikiem ani kolega hempa.

G

Guest

WEEDTIME Orientujesz sie moze czy na hemp.pl bedzie kiedys dostępny mylar a jak nie to mozna by było u nich zamuwic mylar ??
pzdr

Fish131

Active member
Moher przykro slyszec ze jestes kolejna osoba nieladnie ale za to jakze konkretnie mowiac ktora zostala wychujana!
Przydalo by sie napisac to glownego growshopa czyli do czeskiego oddzialu, powiedziec co i jak i moze oni zaczna cos dzialac...
Z takim podejsciem do klientow to oni daleko nie zajda i dlugo juz nie pociagna...
A kazdy wie jak wazne jest pierwsze wrazenie... Teraz po forach rozejdzie sie cala prawda o tym "sklepie" i zainteresowanie zmaleje...
Tylko szkoda mi nieswiadomych klientow ktorzy dadza sie nieswiadomie wychujac...
Pozdro!

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
hehe

jezeli w polsce sa takie shit sklepy,banki
proponuje zalozyc thread tylko wlasnie otym. gdzie mozna wypowiedziec sie na temat tych sklepow.
tak jak tutaj sa oceny innych bakow http://www.seedbankupdate.com/su.html

jak zaczniemy oceniac sklepy ,to oni szybko tesz benda wiedziec ze z nami niema zartow,hehe bo tu wszyscy sie otym dowiedza

peace

WeedTime

Member
szok ja zachwalalem ten sklep jak ktos mu robil anty-reklame, poprostu znam dobrze wlasciciela i wiem jak sie stara zeby wszystko bylo dobrze, nie znam innego sklepu gdzie zanim sie cos pojawi tlumaczone sa instrukcje na polski i robia wlasne naklejki na butelki, ta firma dziala od 1996 roku i zalezy im na tym aby utrzymac dobre imie.

afghani, dzis rano rozmawialem z wojtkiem i pytal sie co zamowic, to mu powiem zeby zamowil mylar...ale to napewno jakis czas potrwa...
przez hemp mozna zamowic dowolny produkt ze strony grow-in-berlin.de (PM) ale mysle ze mylar nie jest az tak niezbedny zeby go zamawiac z zagranicy, mysle ze biala folia jest rownie dobra - ja nie widzie zadnej roznicy, wazne tylko zeby sciany nie byly czarne...bo czarny kolor pochlania swiatlo.

jesli ktos ma takie pytania dotyczace sklepu, produktow itp, to prosze piszcie na PM zeby nie zasmiecac tu forum takimi sprawami....- tu lepiej pokazywac roslinki :)

Lewar

Member
ja tez uzywam produktow od hemp'a, czyli b cuzz voeding a+b i stymulator kwitnienia, co do jakosci nie mam zadnych zastrzezen...

reszte nawozow mam od seed.pl na indywidualne zamowienie i chyba w obecnej sytuacji to najlepsze wyjscie... nie ma co ukrywac, hemp.pl ma wysokie ceny i mozna poczekac wziac od seed.pl -okres to 2-3 tyg, a dostepnosc produktow ogromna

z tym growshop.pl to niezly walek heh... ciekawe co oni sobie kurwa mysla ze tak tna w chuja, mozna by ich odwiedzic ewentualnie... @szok, te produkty calkiem inne dostales czy inny rodzaj tylko?

pozdro

Mały update :D
Zacznę od nawozów, czyli: Atami: b cuzz aarde a+b, stymulator kwitnienia b cuzz bloei, pk 13/14, Hesi SuperVit -witaminy i aminokwasy oraz w moczboxach IONIC Bloom, Terra Flores od pana K na spróbowanie :D

Jak pisał Ozi rośliny zmieniły się nie do poznania więc na początek kilka fotek całej gromadki:

Następnie krasnale (White Russiany x Afgani oraz Sensi Skunks x Johny Blaze):

Na sam koniec GF który popadł w kompleksy przez inne planty:

Lewar

Member
mogles sie zapytac jakich roslin fotki robilem... ostatnia to nie Grapefruit a Cinnamon, ktora od poczatku rosla normalnie i reveg oprocz paru 3-palczastych lisci w ogole sie nie udzielil. co innego z GF ktoremu tez pstryklem (nie wiem czy o te kompleksy ci chodzilo :p )

wsrod malych w 2l sa tez 3 Schrom x Buddha Sister

od ok. tygodnia sa 12/12, ale zadnych nowych pre nie widac. ciekawe czy sie zmieszcza hehe. jakos w weekend znow bedziemy robic im lst bo jak narazie fim+lst daje bardzo ladne efekty na flo mam nadzieje bedzie jeszcze ladniej :D

pzdr

Last edited:
G

Guest

świetnie wami idzie :wave: ja niestety nadal zbieram fanty na nasionka. Troche się już zebrało ale muszę uzbierać co najmnej drugie tyle. Na początku marca zamierzam zamówić fem. arjan's strawberry haze lub shamana. Co mi radzicie z tych dwóch ??? :joint:

pzdr!

Latest posts

Latest posts