What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

GRaSs

Member
Wczorajszego wieczoru moi rodzice wpadli na super pomysl i zorbili mi "GRUNTOWNE" przeszukanie pokoju :(:(:( znaleźli 45g...akcesioria...itp. itd. Cudem uprosilem ojca zeby niejechal z tym na policje ;/ ;/ uff teraz bede musial sobie dac pozadna przerwe...Lipa jak chuj :/ matka pozbierała dowody :/ i powiedzial ze pojdze z tym na suki jak cos jesze wykombinuje :/ cos czuej ze bedze trzeba wypppierdalac do Angli :(

Narka Peace :joint:

G

Guest

Wczorajszego wieczoru moi rodzice wpadli na super pomysl i zorbili mi "GRUNTOWNE" przeszukanie pokoju :(:(:( znaleźli 45g...akcesioria...itp. itd. Cudem uprosilem ojca zeby niejechal z tym na policje ;/ ;/ uff teraz bede musial sobie dac pozadna przerwe...Lipa jak chuj :/ matka pozbierała dowody :/ i powiedzial ze pojdze z tym na suki jak cos jesze wykombinuje :/ cos czuej ze bedze trzeba wypppierdalac do Angli :(

Narka Peace
Ty a 18 lat masz? bo to co piszesz to smieszne jest i nie powinienes w ogole byc na tym forum. tu nie wolno byc jak masz mniej niz 18 lat. i nie sciemniaj ze jest inaczej bo na pewno nie masz 18 lat :p

gdzie jest fishu ? tak a propos i gdzie jego GF'y ?

pozdro pes

Last edited:
G

Guest

ja mam 18!!! :jump:
ahahah
mnie też robili przeszukania ale nie zgłaszali tego na policję. Matka wie że chce hodować na parapecie parę krzaczków i jakimś cudem mi na to pozwala... przynajmnej na razie :joint:
Starzy bywają różni... ale zazwyczaj to stary najbardziej się wścieka. Moja matka słucha Radia Maryja i jest rygorystyczna strasznie więc i tak uznaje to za cud że pozwala mi chociaż na ''parapetówę'' :yoinks:

Tak przy okazji BioDiesel dobrze gada. Działaj! Zapewne trzymają to gdzieś w domciu więc użyj nosa i wywęsz co trzeba ;]
Mi zabrali miecha temu około,nasionka WW (od chwasta, ale wtedy jeszcze nie wiedziałem że to ujowy sklep), poszukałem z 2 godzinki i znalazłem na balkonie przypadkiem hehe

pzdr all!

Last edited:

bogusik2

Member
Pes trzebaby połowe ludzi wywalić :D łącznie ze mna haha
Grass.. ehh nieciekawie sie to prezentuje.. szczególnie że włąśna (aż tak bliska - mnie chciał podpie&& wójek heh) rodzina chce Cie do psów wżucać.. nieładnie..
Pewnie jak maja głowe to już sie tego pozbyli a jak zdecydowaliby sie przetrzymywać to poza domem albo u znajomych.. wątpie żeby to cos dało, ale coż.. warto poszukac ;) 45g drogą nie chodzi :D
Grass Anglia stoi otworem :) pzdr

GRaSs

Member
hehe dzieki chlopaki za rade i słowa otuchy :D dam rade zreszta nikt nie mowil ze w tym zyciu bedzie lekko...

Lewar

Member
panowie, okres flow liczymy od momentu zmiany fotoperiodu na 12/12 czy poczatku pojawiania sie kwiatostanow? dla mnie to drugie, ale chcialbym poznac wasze zdanie... jak breeder liczy dlugosc kwitnienia w tyg.?
pozdro

C

Ca2

57fun: faktycznie czegoś nie zatrybiłeś. Chłodne powietrze chłodzi szybę dzięki czemu szyba nie pierdolnie tak łatwo. Miałem 6mm pod 70W hps i zrobiły się z niej puzzle. Mam 3mm pod 100W i bez chłodzenia chodziło cacy. Powietrze skierowałem, żeby się po szybie sunął chłodzik ponieważ umożliwi mi to trzymanie szczytów ok 3cm od sodówki. Nic nie pęka wręcz jest lepiej bo szczyty się nie smażą.

GRaSs: zajebistych społeczniaków we famili masz. Jak by Cię stary wpierdolił na suki to z czystym sumieniem mógłbyś go zabić. Zachował by się jak skończona szmata. Rodzic powinien chronić, a nie wpierdalać. Rodzic powinien kupować nasiona, a nie likwidować uprawy :joint:

Last edited:

57fun

Member
Ca2 nie kumałem tego bo kaca miałem z rana opór..:] ale teraz juz gytara gra :] zalatwie sobie 3mm i maly wiatraczek z procesora na ta szybe...bedzie gyt :]
grass przejebane masz......ja naszczescie tak nie mam :} trzeba miec latka i dobra gadke :p

ło tak bedzie :]

apdejt:

cosik fim mi sie nie udał :] ale nastepny bedzie lepszy :]

Last edited:
HaHA Grass faktyczna lipa...
Jego starzy bez obrazy sa popierdoleni na mózg :D Miałem tak jak on ale to bylo 2 lata temu <lol2> Teraz sie moi uspokoili :D
ZAzdroszcze tym co moga legalnie w domu hodować :D
PeAcE

L&M

Member
hehe, @Grass stary napewno żartował, nawet jak byś mu powiedział "idz pokaż to policji" to i tak by tego nie zrobił, chyba każdy zdrowo myślący człowiek by tego zrobił:/ hehe, ja mialem kiedys podobny przypał, zawiozłem moje 2 krzaczki (pestki jakies z palenia czy cuś) do brata ciotecznego, no i ciotka znalazła je:D nieźle się wkurzyła, też chciała na policje iść, hehe, troche pogadałem i rano bylo jak zawsze: " masz śniadanie syneczku,", "smakuje ci?" itp itd, a krzaki się spaliły... w piecu CO:D
@Gelo fajnego miales boxa:D
i w ogole to fajnie wam rośnie,

@POTY 2006 wg mnie :joint: :
1. 11. November 2006 - dankiestog - OG Kush
2. 3. March 2006 - Perhaps - Trichome Macro
3. 8. August 2006 - sLAW77 - Maroc
inne też piękne:D
:D:D

powodzenia Polacy! :wave:

Last edited:

WeedTime

Member
Lewar napisal:
panowie, okres flow liczymy od momentu zmiany fotoperiodu na 12/12 czy poczatku pojawiania sie kwiatostanow? dla mnie to drugie, ale chcialbym poznac wasze zdanie... jak breeder liczy dlugosc kwitnienia w tyg.?
pozdro

ja licze od momentu przelaczenia na 12/12, wszyscy breederzy tez podaja dlugosc kwitnienia od zmiany na 12h swiatla, z tym ze przelaczaja jak juz roslina pokaze preflowery a nastepuje to srednio po 3-4 tygodniach wega bo chyba oczywiste jest, ze jak przelaczymy tygodniowa roslinke z nasiona na 12/12 to i tak nam nie zakwitnie przed uplywem 3ech tygodni....

hehe,

co do POTY to pamietajcie ze to konkurs na najladniejsze zdjecie a nie najlepsza rosline ;] dla mnie wszystkie ciemne zdjecia od razu odpadaja hehe,

ja glosuje na zdjecie sLAW77 bo uwazam ze ma super kolory i pieknie sie prezentuje ta sativa na tle blekitnego nieba, ktorego w polce przez dluzsza czesc roku brakuje. fajnie byloby zawiesic oko na takiej fotce zawsze jak wlacza sie strona, zwlaszcza w czasie zimy ;D

drugie najlepsze dla mmnie zdjecie to 'Trichome Macro' by Perhaps, bardzo fajnie wyszla ta fota pod wzgledem artystycznym, te trichomy przypominaja mi ludzi wymijajacych sie na ulicy albo spacerujacych po plazy w czasie zachodu slonca hehe, studiuje architekture, niewiem moze mam juz najebane w glowie hehe,

HC tez bardzo dobre zdjecie SensiStar !!!

btw, najladniesza dla mnie roslina z tych fotek to ECSD by Xtrakritical ale fotka srednia,

pozro ziomale oby tak dalej ;D

Last edited:
G

Guest

sorka za off topic ale czy ktoś mógłby odpowiedzieć na moje pytanie w threadzie dla nowych wreszcie??? :bat:

bogusik2

Member
Eliminując zbędny tekst.. hehe wżuce żeby podkolorować temacik ;) pzdr

Edit: 57fun nie bede ich ruszał :) po prostu jak pokaża plec to wywale samce inne niż LR#2 (mam też zamiar jakiegoś samca i samiczke przesadziś na parapet do małej doniczki na cieawy cross, ale w małej ilości)...
Posadziłem je od razu do dużych bo większosć to LRowate odmianki a pozatym po co inaczej? będą najdorodniejsze w ten sposób bo wega miały tydzień :D hehe pzdr

Last edited:

57fun

Member
bogusik mam pytanko:
Czy bedziesz je przesadzal pojedynczo do wiekszych donic jak podrosna czy bedziesz je trzymal tak jak są? Bo właśnie nie wiem jak wysadzić swoje ,kolejne sionki <od kolegi z forum> czy walić do pojedyńczych donic jak mam teraz czy zrobic tak jak ty zeby wiecej weszlo do boxa...
ps. Chyba ze to wszystko LR, jeśli tak to pyt. nieaktualne :]

Last edited:
C

Ca2

57fun: ogoądaj fotki uważnie to się dowiesz, że nie wszystko to LR'y.
Ojj bogusik niefajnie ci się tam porobiło. Można wiedzieć jak się zwała ta ziemia(lepsza i gorsza) ??

C

Ca2

Jack Horror(tydzień od uformowania się kwiatostanów):

Dla ciekawskich i spostrzegawczych: ta dodatkowa doniczka jest własnością Early Misty... może jakieś kilka g czegoś dziwnego z niej będzie (tego/niej? jedno jajo miała/miało).

Last edited:

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
hehe

55 dni niekture,zaraz zbiory

664IMG_2499-med.jpg

664IMG_2485-med.jpg

664IMG_2486-med.jpg

664IMG_2491-med.jpg

664IMG_2492-med.jpg

peace