What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

G

Guest

@castlevania daj im jeszcze trochę czasu na veg tak 7-14 dni będą ładniejsze, masz tam jeszcze trochę miejsca to może większe donice? :wave:

Last edited:

castlevania

Member
Tralalinski, toptopganja chyba was posłucham i bez kitu walne jeszcze z tydzien wega, w koncu tylko 2 dni na flo byly teraz wiec chyba nic sie nie stanie, nie chce mi sie bawic juz w przesadzanie bo doniczek brak i ziemi narazie:-/ mam 5 donic 7,5 L ale to juz jak bedzie znana płec wtedy wybieram 5 najładnjeszych kobiet i do konca juz jade tak, pozdro panowie !!!

G

Guest

@castlevania pewnie ja bym tak zrobił daj na weg jeszcze 7 dni i zobaczysz wtedy czy już na flo czy jeszcze chilkę na weg, pozdro :)

16265111-med.jpg

Last edited:

Lewar

Member
@top zajebistu bud :D

fotki z under grow, juz ladnie rosna i powoli sie rokrzaczaja, wiekszosc przeszla juz fim i na dniach bedzie kolejny.

najladniej wygladaja White Skunk x Pure Power Plant. po pierwszy fimie na kazdym wyszly 3 odrosty, tak jak na krzaczku ktory byl ich ojcem -czy to moze byc dziedziczne? fotka jednego krzaczka, bardzo ladnie sie rozrosl najwczesniej mial robionego fima, pozniej drugiego i duzo ladnych szczycikow. niedlugo trening i gdzies za 2-3 tyg flo.

2 x Ice, tez jakies cyrki wyszly na zdrowych lisciach :wave: nowe odrosty ladnie pna sie w gore

a tutaj psikus -Ice, po fimowaniu poszly 3 odrosty, z jednego jeszcze 2 :p

i jeszcze zdrowiutka Kali Mist, troche mniej sativkowe pheno bo rosnie calkiem inaczej od innych i lepiej sie krzaczy.

dokarmiane sa Atami b cuzz A+B, IONIC grow, Biohumus i wkrotce HESI SuperVit. nie wiem dlaczego niektore jeszcze narzakaja, na 12/12 pewnie nie bedzie juz zadnych problemow. czy foto 24/0 moze czasem szkodzic?

niedlugo fotki malych Ruskow, klonow Cinnamon, Grapefruit, C4, B52

pozdro :smile:

Last edited:
C

Ca2

Lewar said:
nie wiem dlaczego niektore jeszcze narzakaja
Ja widzę tam niedobory PK i dowalił bym im dodatkowe żelazo.
Ostatnio też jedna mała Vortex X Rosetta Stones mi się porobiła dziwaczna - mała, starsze listki zżółkły, łodyżka nabrała czerwieni (jak u was)... teraz dowaliłem biohumusu, plantona K, ferro-aktiv i czekam na zmiany... albo się podniesie albo zdechnie z przedawkowania. Wybór należy do niej ;D Jest jedna marudna sadzonka to ma 2 opcje...dostosuje się do reszty albo zginie. Płakać po niej nikt nie będzie.

Lewar

Member
@Ca2 jesli to niedobory to przy nastepnym podlewaniu/spryskiwaniu chore osobniki dostana dodatkowo PK 13/14.
czerwona lodyzka na KM mnie nie martwi bo kwiatek wyjatkowo ladnie rosnie ;)

@polak smacznie to wyglada :D jak z zapachem? jak narazie moje w ogole nie pachna, na flo pewnie sie to baaaaaaardzo zmieni :D :bat:

G

Guest

znalazlem tego potwora w piwnicy pomozcie mi go uruchomic hehe ;P
niewiem o co chodizz tymi kabelkami... myslalem ze bedzie trzeba przykrecic zwykly kabel ddo 2 srobek i bedzie prykac, a tu takie 2 chudziutkie druciki co z tym zrobic???

Finger

Outdoor grower...
Veteran
Madixx na moje oko to brakuje ci tam kostki porcelitowej do ktorej na wcisk wchodza przewody zasilajace, ale nie jestem na 100% pewien :chin:. Powinno bez niej smigac jak faze podłaczysz do tych drutów.

cardiel

Member
Maly apdejcik co tam u mnie rosnie....

Dzien 12

Roslinki caly czas sa pod jedna swietlowka 23 wat :yoinks: , ale narazie im to nie przeszkadza..... Upatrzylem juz ladna 80 watowa swietlowke i niedluga ja tutaj wrzuce.

ad 57fun wiem, ze tez masz roslinke pod jedna swietlowke... tak jak juz wspominal fishu, powinienes zmiejszyc powierzchnie boksa...

Ja zrobilem walec z bialego papieru o srednicy 15 cm w nim trzymam mikro doniczke... a nad roslinkami swieci zarowa.... aha swietlowka tez znajduje sie w tym walcu...

pozdrawiam Cardiel :smile:

G

Guest

to wentylator kanalowy, jak poszukalem w necie psize ze ma 1200m3/h hehe niezly jest :D
watpie ze to brakuje kostki bo co ta kostka by byla poza ta cala obudowa wiatraka i z niej kabel? troche lipa.. sam niewiem ciekza sprawa ;]

super wam rosnie :respect:

cardiel

Member
Ta odmianka to czyste "diesel" geny hehe ;) NYCD (soma) x ECSDv3 ( rezdog) ... Krzyzowka zrobiona przez AbbieDoobie'go.... Jak znajde fotki rodzicow, to wrzuce je tutaj....Naprawde jestem ciekaw co z tego wyjdzie....

Tak, roslinka byla odrazu wrzucona pod 12/12.... to zywice widac pod lupa, albo na zdjeciach ktore wrzucilem wczesniej (moja galeria) ale tylko na monitorach o wysokiej rozdzielczosci...

pozdrawiam Cardiel :smile:

edit: Fotka ojca.. niestety tylko weg...

showphoto.php

Mamusia w pelni okazalosci...

showphoto.php

Last edited:

polak

Active member
@polak smacznie to wyglada jak z zapachem? jak narazie moje w ogole nie pachna, na flo pewnie sie to baaaaaaardzo zmieni
zapach piekny, niepowtarzalny, cukierkowo-owocowy-niedoopisania,
po rozmowie z Kobajaszim doszlismy do tego, iz jest to kros z Hells Angel, plus dodatego czegos innego, wg. mnie jest to misty bo meszczyzna rosl blisko.
Zapach wydziela sie troche intensywniej czuc juz lekko pozaboksem, ale napewno nie czuc tzw. skunka ;) Pozatym zapach unosi sie po dotknieciu topkow
Polak, bedzie co palic na wiosne hehe
conieco zostalo jeszce z jesieni ;)
Polak: Bardzo ladnie ci rosnie w boxie!!
dziekuje :)
5 dni różnicy:

Last edited:

Fish131

Active member
Hej Panowie!
Patrzcie jaki psikus w jednej doniczce z GFem heh.
Wyrosly mi w nim 2 nastepne roslinki :).
Podejrzewam ze jest to schrom x buddah sister f2 poniewaz ten keramzyt co jest na gorze ziemi z GFami jest keramzytem ktory pelnil ta sama role przy schromach... Po prostu zebralem go i dalem tutaj... Widocznie jakies nasionka musialy spasc ze schromow i lezaly sobie w keramzycie a teraz po podlaniu GFow wykielkowaly...
Wyrwe je zeby mi nie zawadzaly tutaj...

PS: Ladnie Polaczku, ladnie :) k+ ;]

Finger

Outdoor grower...
Veteran
No panowie ładnie wam idzie, juz niedlugo i ja bede mogl sie pochwalic kilkoma otkami so stay tunned :joint:
Fish ja sie chetnie tymi niechcianymi maluszkami zaopiekuje hehe :yummy:
Powiem wam ze az miło popatrzec jak Polacy potrafia ostro działac pzdr.

L&M

Member
witajcie Polacy!

Dawno mnie tu nie było ale to z prostego względu, matura na karku to i czasu nie ma aby coś w boxie kitrasić, ale budujaca jest myśl że lada miesiąc startujemy z outdoorem!
Pięknie wam rosną te indoory naprawde jestem pełen podziwu dla wszystkich bez wyjątku:bow: , tak trzymać! Polska rośnie w siłe z każdym rokiem! Posiadam mnóstwo zaaklimatyzowanych potomków em, toteż zapraszam na pm :smoker:
a w między czasie zapodaje niepublikowane, odgrzebane z czeluści piekielnych mojego kompa fotki :smoke: :

czerwiec 2006:

a tu mój system wentylacji, wiatraki wyciagały gorące powietrze od lamby, na dole boza była dziura:

a ta fotma mi się najbardziej podoba:d, naklejka jak najbardziej adekwatna :p

powodzenia! :wave: