What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

weedsmoker

Active member
maroc 2 tydzien flo jest niesamowity zerwalem dzis 2 topki spalilem teraz i niewiem jak sie nazywam wszystko pulsuje reka oczy a pomyslec co bedzie ja k dojdzie w 100% %
peace chlopaki

edit ma ktos pylek jak cos na pm
pozdro

Last edited:

Cinnamon

Member
Dzisiejszy wypad plenerowy

Dzisiejszy wypad plenerowy

Purple power

P#1

W tle Ha

Ha

V x Rs - jedyny, który jeszcze się nie określił.

Durban

[(em x chemo) x hh] x nl

@weedsmoker - gdybyś z rana napisał o tym pyłku to byś miał bb x a :p a tak lipton, bo dzisiaj go wyciąłem...

Zastosowałem oprysk środkiem amistar 250 sc - tak zapobiegawczo bo pogoda niezbyt ciekawa...

Kolejne fotki raczej już po harveście...

Peace iG... :kissass:

G

Guest

@Cinnamon, Mr.Bongowsky respect :wave:

Foty z dzisiaj :)
Shamans
8946sh3_2_09.JPG

Em x HH

M

muciek

Mr.Bongowsky jak żeś zrobił że ci C99 już kwitnie a mi dopiero zaczyna ? Normalnie cud!

G

Guest

shaman zdjęcia z 2.09.07
shaman_peace_love.JPG

lr x oasis
lrxoasis_peace_love.JPG

cob
cob_peace_love.JPG

lr x oasis
DSCF6093.JPG

pozdro

Last edited:

franzPL

Member
3 września 2007 fotki tego co mam w boxach

2 boxy widok ogolny

Box nr 1 hps 400W top44 oraz Arjans

box nr 2 hps250W WW by bogusik

szczyt arjans

szczyty WW

szczyt top44

Lewar

Member
@Flo niezle lecisz, kolejna na forum uprawa w aero. czym rozni sie aerofarm od aero flo?
ciekawi mnie czy szybciej rosnie, jakich odyzwek uzywasz? lampa nadal ta sama 600w? bedzie grubo.

widze ze klony ladnie sie przyjely. z ruskow na pewno bedziesz zadowolony :)

pozdrawiam

G

Guest

kto mi powie co się dzieje z zdjęciami wrzucam je przez icmaga a niektóre się nie otwierają bo się przytną i nawet edit nie można zrobic przykład strona wcześniej :joint:

urban

Active member
No panowie jak wam tam leci na oucie?
U mnie w koncu cos tam zaczyna startowac....

Erdbeer x Early Skunk sativa pheno
7249Obraz_0171-med.jpg

7249Obraz_0151-med.jpg
7249Obraz_0241-med.jpg

Purple Peace/Apollo11 x Erd/PurT
7249obraz_0281-med.jpg
7249Obraz_0291-med.jpg

:headbange

urban

Active member
PanMarihuanek said:
Purple Peace/Apollo11 x Erd/PurT na ostatnim zdjeciu jest moze kwiatek.
Bardziej chodzilo zeby pokazac super kolorki na jaki nawet łodygi sie zabarwiaja :smile:
PanMarihuanek said:
Erdbeer x Early Skunk śliczne purpurowe kwiatuszki
Ciesze sie ze się podoba :headbange

Fubar

Member
GanJah said:
Gdzies, prawdopodobnie na tym forum, w jakims anglojezycznym poscie wyczytalem, ze kierunek krzyzowania ma znaczenie. Jak znajde tego post'a to podelse link'a. Ale byc moze osoba ktora to pisala sie mylila...
A tak btw. ktore to cechy u konopii sa przekazywane w cytoplazmie?

znaczenie ma takie, ze cytoplazma jest po matce:
jakie chechy? -czasem jest tak, ze u niektorych roslin lub odmian - kierunek krzyzowania ma wplyw na zywotnosc - roslin.
dletego gdy profesjonalisci z instytutu robia F2 .. sprawdzaja krzyzowki odwrotne: na wszelki wypadek.

w 95% znaczenia to nie ma zadnego

[/quote]
Czemu myslisz, ze nie bedzie F2?[/quote]

bo nie ma meskich?
o ile jest dostepne tylko femi
- nasion femi narazie nikt nie robi // no poza doswiadczeniami z AgNO3 - nie wiem na ile udanymi.

Bo sa femi i w F2 sie pojawia hermy?

nie dlatego.. co to ma do rzeczy? poza tym zwiekszone prawdopodobienstwo hermienia roslin otrzymanych z hybryd z femi jest dyskusyjne.

Czy dlatego, ze nie bedzie mozna zdobyc meskich nasion Maroc'a? (btw. to ostatnie jest mozliwe, ale nie z FS, no ale niby rowniez ketamijska plantacja wiec mozna by liczyc, ze to ten sam Maroc bedzie... ;))

mowa byla o F2 z hybrydy - zapylenie marokiem da backrosa ;)

G

Guest

Wyglada na to, ze zadnych fotek nie bede mial ...
:fsu:
Szkoda! A chcialem miec chociaz po 1 zdjeciu kazdej panienki :badday: Noo.. ale moze jeszcze nie wszystko stracone. Bede kombinowal. Wszyscy tak piknie zapie...laja ze sie w glowie nie miesci. Bardzo zielono w tym roku :nono:

peace!

baltazar

Member
Fubar dobrze mówisz kiedyś miałem za cel zrobić serie fajnych odmian szybko dochodzących w naszym klimacie krzyżówki ak ww mazar haze i podobnych silnych odmianek :) za mamusie wybrałem Mighty Mite ponieważ ma pewne cechy lr czyli autoflowering seedy dostałem od znajomych ale się wstrzymałem przeciętny zjadacz chleba sadząc 5 krzaków miał by palonko na cały rok w jakości skunk/ww -------------- skunk/haze lub skunk/xxx jak by wyszło 2-3 panny :) z Mighty Mite przeciętnie się uzyskuje 200 do 300 g oczywiście na out w zależności od poświęconego czasu i warunków i całej masy innych czynników hhhmmm może zamiast maroka zrobić cross Mighty Mite x HASH PLANT albo AFGHANI # no nie bene przynudzał bo to tylko spekulacje :)
pozdrawiam
baltazar

Last edited:

Latest posts

Latest posts