What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

G

Guest

powiem ci shaman_trip ze lepiej rosliny rosna na wilgotnych terenach. To tylko moje doswiadczenia i moga one byc bledne ale po 2 sezonach(teraz jest 3) doszedlem do takiego wniosku.
pesik wrzuc jakies foty jaranska holenderskiego, chetnie zobacze co tam kopcisz :)
Pozdrawiam :wave:

G

Guest

Niech żyje Plantator :D
Spaliłem właśnie fifkę trimu z tego kwiatka. Ten NL jest bajeczny :D
Pierwszy mój test wypadł lepiej niż rewelacyjnie. Co to będzie za jakiś miesiąc?! Dzięki Jungle :D

I zbliżenie:

Pozdro1410

Last edited:
Witam
Dlugo mnie tu nie bylo ale widze ze wszyscy ladnie zapierdalają :jump: :joint:
Umnie na spocie jakos rosnie... a tutaj krzaczki mojego ziomka... :D
ŁAdne juz sie topeczki formują <mniam>
Za 2 tyg wrzuce fotki ze swojego spocika...
Opinie i komentarze mile widziane :D
pozdro peace

A z tym krzaczkiem cos sie dzieje niedobrego? jakis niedobór? bd wdzieczny za odpowiedz

bogusik2

Member
Pieknie.wam.idzie;)
Ja.zacęcony.dobrymi.rezultatami.wywaliłem.dziś.na.dworek.2.kolejne.donice.
Pierwsza.to.2xDurban.P.+.Maroc.x.qrapefruit
a.druqa.(ta.z.mniejszymi.plantami.to.2x.Maroc.1xqrapek.(fem-pestki).i.2.kloniki.qrapka.na.środeczek:)
Druqie.foto.to.topek.C99.z.boxa:)
Ciaqle.pucna.a.fotka.jest.sprzed.kilku.dni..<mniam>

Oqrodnik...<- 1 LR#2 x Grapefruit>..moje.qeny:D:D:D..napisz.jak.mozesz.ktora.to.
roślinka.cobym.ja.moql.sledzić:)pzdr

C

Ca2

Ogrodnik-PL16: roślinki ładne ale blade. Może przez to tak ładnie zakwitają. Niedobór N i może delikatny K.

massiwo

Member
siemano, fotki z mojego ogrodka (40 dzien flo), no i oczywiscie pytanko, czemu koncowki lisci zawijaja sie do dolu ? cos nie tak czy tak po prostu ma byc ?
COB

a to moj ulubiony SS2 ;) po tym jak pozolk zwiekszylem dawke Bio Bizz Flo i jest lepiej ;0

pozdrowionka
massiwo

Last edited:

ANONIM

New member
Czy oplaca sie na outa kupowac Bioblooma z GHE?czy nie wystarczy taki zestaw TotalBloom lub FloraBloom nie wiem ktory wybrac+ripen.
a tak pozatym zeby nie odbiegac od tematu to:
Miała byc indica pride a jest niewiadomo co ?ktos podomyylil pestki lub walek w sklepie seedpl

i skunk no.1 od seedsmana:

Ca2 no dzieki... bd musial kumplowi powiedziec zeby jebnol jakis nawozik...
Bogusik2 twoj lr2xgrapefruit rosnie najladniej ze wszystkich i bd z niego ladna dziewczynka :D
ANONIM ta indica pride wyglada mi na ladna sativke :D
Pozdro

bogusik2

Member
Oqrodnik.napisz.do.mnie.jak.wkleje.fotki.ścietej.C99:)
Za.taka.pozytywna.informacje.simpelek.sie.należy...;]
Massiwo.indorek.to.moja.prawdziwa.pasja:)
Kazde.foteczki.cenie.i.kocam.mocniej.niz.najwieksze.potwory.z.outa:)
Sa.mistrzowie.jak.I-IC.i.I-Iodowca...ale.na.pewno.zaliczasz.sie.do.extra.klasy:)pzdr

darek1917

Member
siemanko wszystkim

mam pytanie, czy ktoś wie co to za odmiana??
dla ułatwienia powiem,że były pomieszane 4 nasionka odmian: ak48, ppp, skunk1, nl x big bud.
ciekawi mnie która to może być odmiana??

dsc00310cd2.jpg

pozdrawiam

Last edited:

Muczaczo

Member
Witam!
Darek ładny potwór, stawiam na nl x big bud, ale to tylko strzał.
...a w moim małym ogródku, robi się całkiem wesoło i tłoczno :D. Odmiany to:
Who Your Dady x White Russian, Schrom x Budha sister, Bubleberry x Afghani, Ak 48 x Afghani. Rosłinki mają już 28 dni i od 7 są pod HPS 150W. Przyciąłem wczesnie i zrobiły się takie fajniutkie kompatkowe :D. Mam na tej niewielkiej powierzchni 8 krzaków, ale licze na jakis facetów. Na dniach przerzucam na flow.

:wave:
:joint:

G

Guest

anonim ja bym nie narzekal... ;)

na foto ES z FS. bardzo pozno zaczely zycie... bo polowa maja.. na ten czas maja jakies +1,5m i zaczynaja kwiatowac... przez 2 - 2,5 m-ca sobie spokojnie dojda przynajmniej mam taka nadzieje... ;)

Ghonox

Member
darek1917 said:
siemanko wszystkim

mam pytanie, czy ktoś wie co to za odmiana??
dla ułatwienia powiem,że były pomieszane 4 nasionka odmian: ak48, ppp, skunk1, nl x big bud.
ciekawi mnie która to może być odmiana??

dsc00310cd2.jpg

pozdrawiam

Jak dla mnie to skunk. Mój wyglądał podobnie. Inne odmiany co wymieniłeś juz by kwitły.

kempamc

Member
SLUCHAJCIE!!
potrzebuje kupic swietlowke ok 7tys lub wiecej lumen najlepiej cos ok 100-125w ... 150w odpada juz za duzo... gdzie moge jakas swietlowke mocna kupic??? potrzebuje ja na powierzchnie 0.1m2 :p
PROSZE O ODPOWIEDZI NAJLEPIEJ PM!!

hmm..
ciekawe co mi zrobia za taki emblemat w chorym kraju:p
podobno niedlugo nie bedzie mozna nosic czegos takiego:D co wtedy??

UNILITE

Member
Ghonox said:
Jak dla mnie to skunk. Mój wyglądał podobnie. Inne odmiany co wymieniłeś juz by kwitły.

wydaje mi sie ze nic by nie kwitlo z tych odmian, chyba ze ppp jest az tak wczesny, nigdy go nie mialem...
ale ak skunk i nl x bb zbiory w pazdzierniku, wiec chyba sie mylisz z tym ze juz by kwitly ;)

G

Guest

Witam! :wave:
Ladnie, slicznie pieknie mmm zielono!trawa rosnie Wam wysmienicie :)

@massiwo mniam bedzie dobrze! Ladnie Ci rosnie, koncowki to moze za mala wentylacja i temperatura ile tam masz?

@ANONIM chlopie ladnie Cie wywalowali, cos mi tu przemyslowka zalatuje :bashhead: probowales jakiegos sampla z tego? Strasznie luzne te topy, moze jeszcze cos z tego bedzie, daj znac jak z moca :)

@darek1917 stawiam na nlXbb ladny plancik, dziewczynka? :redface:

@Kanaba odrobinka kultury i slownictwa tez tu na forum obowiazuje.
:)

:wave:

Last edited:

Latest posts

Latest posts