What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

C

Ca2

Mr.Bongowsky twoje roślinki potrzebują potasu...i to bardzo pilnie. Kurde zajebiście, że Ci już kwitnie... Ciekawe od czego to jest zależne...
W sumie ubiegłego roku 2 mniejsze maroc o identycznej sylwetce do twoich roślin były pierwszymi, które u mnie zakwitły.

urban

Active member
B3/N7xErd/PurT Blubonic x[True blueberryxWhite Russian]
7249Obraz_019-med.jpg
7249Obraz_035-med.jpg

G

Guest

:wave:
No ladnie zapierdalacie! :headbange

@bamse Ty pokolorowales grubasnie :respect: Piekne i zdrowe roslinki widac ze wkladasz duzo serca i pracy by byly szczesliwe!mmm K+.

@urban uf az sie boje co wyrosnie z takiej kombinacji genow :joint: Ujawinily sie z płcią?

@Mr.Bongowsky ja mialem ten sam problem z moim Maroc, tak jak pisze Ca2 dostal jesc w postaci Bloom`a z AH i raz planton K, pomoglo :jump:
27.07

A tu zdjecie z wczoraj.

Pozatym cos lekko pokoloruje zeby nie bylo :redface:

A tu kolega przez ktorego prawie dostalem ataku serca :Bolt:

Pozdrawiam! :wave:

Last edited:

urban

Active member
alijah said:
urban uf az sie boje co wyrosnie z takiej kombinacji genow :joint: Ujawinily sie z płcią?
Dwie kobity :headbange

A szczeliwimy tatusiami najprawdopodobniej zostana apollo11 i/lub C99 x [True Blueberry x White russian]

7249Obraz_015-med.jpg
7249Obraz_039-med.jpg

Last edited:

filimagno

Active member
alijah said:
yeh mon ! thnx for recognition yu put in here, it doesnt matter yu aint in polish language, but yu can keep an aye on this thread, mostly its green as yu see :wave: Bless!
heya alijah ...thx for the wellcome i really appreciated....and big up to all the massive are doing a great show of the poland power...big up and overgrow the EUROLAND!!

this is my littleone garden:

GrassLand

New member
Widzę że wszyscy ładnie popierdalają to i ja coś dodam od siebie ;))
Witam !
Dawno nic nie pisalem więc postanowiłem dodać fotki swojego jacka i duck'a )
Technika uprawy: Fim, Lst
Podłoże: Coco
Nawozy: Veg: humvitBio, biohumus Extra Flo: Planton K
Całość w boxie:
http://img66.imageshack.us/my.php?image=hpim0410xp3.jpg
Rzut z boku:
http://img66.imageshack.us/my.php?image=hpim0413cp5.jpg
http://img148.imageshack.us/my.php?image=hpim0422hk2.jpg
LST:
http://img148.imageshack.us/my.php?image=hpim0422tq6.jpg

Co myślicie o odmianch ?
Dobry wybór ?

Konopki są chyba na 6 tygodniu flo więc troszkę przed nimi ))

Last edited:

franzPL

Member
Uptade 8.sierpień 2007

Na spotach cieniutko roślinki wyciągniete bo otoczenie mocno sie rozrosło jest z tego plus ze trudno tam sie dostac ale minusem bedzie pewnie plon ale zawsze cos tam bedzie na balkoniku wyglada to juz duzo duzo lepiej wszystko łądnie rosnie podlewane juz pk13/14 zaczynaja sie formowac pierwsze topy :) tzn zmieniac kolor szczyty :) licze ze do konca sierpnia juz bedzie ładnie kolorowo

zdjecia na spotach robione telefonem wiec sorki za jakosc

spot nr 1 16szt na pestki TwilightxBig Bud

spot nr 2

spot nr 3

spot nr 5

spot nr 6

BALKON

Top44 2szt klony

top 44 klon mix coco z ziemia

top44 oraz arjans oczywiscie klony

top444 te wieksze oraz TwilightXBig Bud te mniejsze

szczyty top444

szczyty TWxBB

i na koniec ładna WW od bogusika

Ghonox

Member
Chciałem ciut pokolorować. Wpadam na miejscówkę z aparatem a tu pusto! tylko dziura przykryta doniczką... : (

G

Guest

Ludzie, uważajcie kiedy wklejacie zdjęcia i pomęczcie się trochę z czyszczeniem metatagów bo po co kusić los? System EXIF pozwala na uzyskanie masy informacji na temat modelu, parametrów aparatu, daty, numeru seryjnego itp.
Ku przestrodze wrzucam linka:
http://www.popcorner.pl/popcorner/1,81588,4373871.html
Pozostańcie bezpieczni. Infranview chociażby gubi EXIF i nie zapisuje ich dalej.

@Kanaba Serwis ukrywa IP przed innymi użytkownikami, ale w logach na serwerze pewnie to zostaje. Tak czy siak niewiele to daje, bo połączenie nie jest szyfrowane ;( jak np na hyperreal

Last edited:

orangin

Member
Ghonox, serdecznie wspolczuje. Moze nie jestem dobry (jeszcze! ;P) w uprawie, ale wydaje mi sie, ze wiem jak zachowac ostroznosc. Choc mieszkam w slabo zaludnionej okolicy, to oczy staram sie miec naokolo glowy oldetajm. Takie zycie, non stop orient :D. Potrafie kilka minut bez ruchu stac, gdy mie sie cos uslyszy (lub przeslyszy :D). Albo objezdzic miejscowke dookola celem sprawdzenia, czy nikt sie nie kreci. Moze wydawac sie smieszne, ale na tym 'slabo zaludnionym terenie' mozna kogos spotkac czasem (gl. mysliwych, a ostatnio rolnikow). Na szczescie skracajacy sie dzien jest pozytywny w dwojnasob: raz, ze panie zakwitaja, a dwa, ze ciemnosci sprzyjaja bezpiecznemu wbijaniu na spoty :D. Rowerek, latareczka i obowiazkowa codzienna rundka - czegoz wiecej chciec?
A co w ogrodzie? Otoz jeden meski unicestwiony, 5 bankowych damek, jedna prawie pewna, i na innym spocie 100% men + niewiadomoco. Juz tam nie bede chodzil: albo sie spedaluja i zakoncza swoj marny zywot, albo beda dzieci z tego, jesli niewiadomoco okaze sie panienka.
W boksie przesadzka do 10l donic, i ladny cytrusowy zapach.

Filipek, dzieki za info o zdjeciach, nawet nie wiedzialem o czyms takim. Zapisalem sie wlasnie na TO forum ze wzgledow bezpieczenstwa, zainstalowalem TORa, NoScripta itpe., a tu jeszcze zdjecia moga zdradzic... Proponuje przykleic temat w stylu FAQ bezpiecznego poruszania sie w necie. Jest cos takiego niby, ale po angielsku - nie wszyscy rozumieja... co Wy na to?

Last edited:
A

adrianmenyo

YO!

YO!

Witam! Jestem nowy na forum i nowy w temacie sadzenia marji; moje odmiany to HH; EG; i jakis freebie od grypsyy, mialem 23 sadzonki - zostalo 9 zenskich, ale ktore sa ktore to za nic nie dojde :bashhead:

<<< ktos wie co jej moze byc? Stosowalem tylko raz biohumusa dalem troche wiecej moze azot? Pozdro!

bogusik2

Member
Maroc.x.qrapefruit.w.boxie...na.przedost.foto.juz.poza.boxiem.i.z.2.Durbanami.w.
donicy.pojdzie.na.dworek:)
Reszta.to.pomarańczowy.las.C99.i.bardziej.na.zielona.modłe.qrapefruit..pzdr

A

adrianmenyo

THX/C :rasta: W pakiecikach palenie zakupione od znajomego chyba sadzone przez jego kolege, ale klepie nieziemsko, tego jaranka juz nie ma :bashhead: :bashhead: :bashhead: Za kilka dni dam aktualne fotki, te co dalem sa z przed tygodnia :wave:

L&M

Member
bardzo ładnie panowie idzie wam w tym roku, mnie niestety wszystko spaliło na panewce ale cóż tak bywa, może jakims indoorkiem nadrobie ;D, zajebistej pogody i wieeeelkich zbiorów!