cannabis sativa
Member
Mysle juz nad outem na drugi rok bo w tym roku nie wszylo mi wszystko po mojej mysli i popelnilem pare bledow. Planuje budowe juz teraz bo na jesien wyjezdzam do Angli i bede dopiero w pod koniec marca chcialbym zbudowac growboxa na ok 10 rsolin zeby potzrymac je z 3 tygonie na vega i potem dac je na out i tu moje pyatnie czy wogole oplaca sie budowac boxa zeby za okolo 3 tygonie dac planty na out??
rozmiary growboxa - 90cm x 70cm i 90 cm wyskokosci
oswietlenie - swietlowki kompaktowe z 5 po 20 w i 1100 lumenow czy lepiej zastosowac hps 100w slyszalem ze swielowki na vega sa lepsze
wentylacja - 2 wentylatowy 12 v od kompa
Planuje growboxa trzymac na strychu i wysiac pestki pod koniec marca czy w growboxie nie bedzie za zimno jak wylacze lampy bo wtedy sa jeszce przymrozki.
Mam tez jeszce jedno pytanie czy wy jak siejecie sionka to odrazu dajecie je do boxa i wlaczacie wentylacje i lampy zeby byla odpowiedznie temperatura??
Myslicie ze to wystarczy?
pzdr.
rozmiary growboxa - 90cm x 70cm i 90 cm wyskokosci
oswietlenie - swietlowki kompaktowe z 5 po 20 w i 1100 lumenow czy lepiej zastosowac hps 100w slyszalem ze swielowki na vega sa lepsze
wentylacja - 2 wentylatowy 12 v od kompa
Planuje growboxa trzymac na strychu i wysiac pestki pod koniec marca czy w growboxie nie bedzie za zimno jak wylacze lampy bo wtedy sa jeszce przymrozki.
Mam tez jeszce jedno pytanie czy wy jak siejecie sionka to odrazu dajecie je do boxa i wlaczacie wentylacje i lampy zeby byla odpowiedznie temperatura??
Myslicie ze to wystarczy?
pzdr.