What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

tomato

Member
Veteran
dzieki Shaman. planty moze nie sa za wielkie ale sa zdrowe. widze ze dolek masz full profeska, teraz uzbroic sie w cierpliwosc i beda pierwsze listki...:canabis:
ja mam aparat 4.1mp,ale zanim wstawie zdjecie to kadruje w Phtoshopie, czasami podciagne poziomy, zmieniam wielkosc zdjecia - te ostatnie maja dlugosc 600 pixeli.i jeszcze robie save for web, to dodatkowo zmniejsza ciezar fotki i dzieki temu szybciej sie laduje.

kempamc,lol, ale zes mnie chlopie rozbawil... :biglaugh:

G

Guest

@tomato - wielkie dzieki, ale mysle ze dolki mogly by byc jeszcze lepiej przygotowane. W przyszlym roku zabiore sie o wiele lepiej (i wczesniej) za robienie spotow. A narazie dbam o to co mam :D

@Buffalo - masz troche racji, ale bralem pod uwage rowniez to, ze spot znajduje sie na lekkim wzniesieniu. Jednak jak planty troche podrosna to zamierzam przysypac wierzch dolka odrobina gnoju/kompostu z pokrzyw i ziemia kwiatowa zeby wyrownac poziom, a przy okazji zapewnic dodatkowa porcje mineralow. :chin:

E.: A jezeli chodzi o zwierzaki to narazie zadnego nie widzialem, a poza tym obsikalem dolek wokolo :D :D :D

pzdr! :wave:

Last edited:
G

Guest

@Ganja Man - No Name! Nie wiem co to za odmianka :confused: To sa te pestki z OS na Wolnekonopie. Mam nadzieje ze jest to jakies fajne jaranko, ale jakis wielkich nadziei nie posiadam. W kazdym razie to bedzie GANJA!!! :D Moze dojdzie do mnie troche pestek Holland's Hope od jednego z userow (POZDRAWIAM!), ale jak narazie nic do mnie nie przyszlo :p

pzdr! :wave:

G

Guest

ładnie wam rośnie powerseed oraz lebebebe06 umieście w polish strain guide cykl waszych upraw będzie fajnie

C

Ca2

Sensi Skunk x Johnny Blaze 68day 47 flow
Tyle zostało z mojego gąszczu. 1L makumby z 2 roślin poskładał wczoraj 4 osoby :)
Jeżeli te mikro szczyty nie spuchną w ciągu 2 tygodni to się wkurwie i wypierdole to w pizdu. Bo nie widze najmniejszego sensu trzymania tego w nieskończoność. Bez zapachu...bez żywicy... i do tego chujowo kwitnie.

rberciol

Member
Bardzo ładne roślinki. Ja niedlugo zaczynam summer 2007 - wysadzam Lry na spoty i czekam do sierpnia. Może coś ciekawego wyjdzie. BTW. Tmato Twoje avatary mnie przerażają :( - boje sie ich :p

G

Guest

Michu, kielkowanie to nie problem, problem mam z wychodzeniem z domu bardzo wczesnie rano przed wschodem slonca - jest to wedlug mnie najlepsza pora o jakiej moge sie wybierac na spoty.

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
no strasznie do dupy ci rosnie ten ssxjb Ca2.co odrazu widze to to ze ma tszy i jedno palcowe liscie.to mi mowi ze niejest w dobrych warunkach.moze byc genetyczne ale raczej tak niejest. musi byc jeden jak nie wiecej pszyczyn takiego rosnienia twojej winy.
czy swiatlo niedostaje sie donich w czasie nocy?
12/12 jest?
co karmisz?
jakie masz oswietlenie?

powinny wyglandac tak po 40 dniach

664IMG_1662-med.jpg

bardzo ciekawe czemu ci tak rosnie

daj je na out moze ,sie rozrosnie i na jesien sakwitnie jak ma byc,chyba ze to naprawde jakis mutant

powodzenia

kubstyl

Member
siema wszystkim, mam takie pytanie, czy jak CBŚ mnie raz namierzyło, ale nie zrobili mi wjazdu na chate, tylko chcieli sie upewnić czy coś mam, to czy moge sie spodziewać, za tydzień, miesiąć pół roku ich przyjazdu ? bo nie wiem czy moge prowadzić indoora czy nie ? :(

G

Guest

Kubstyl, skad wiesz, ze Cie namierzyli? Jesli jestes pewien, ze oni wiedza, ze Ty masz cos na chacie, to jest duze prawdopodobienstwo, ale musza miec skads jakies dowody. Jakbym mial indoor w toku, to bym raczej nie ryzykowal...

prosto.pl

Member
kubstyl said:
siema wszystkim, mam takie pytanie, czy jak CBŚ mnie raz namierzyło, ale nie zrobili mi wjazdu na chate, tylko chcieli sie upewnić czy coś mam, to czy moge sie spodziewać, za tydzień, miesiąć pół roku ich przyjazdu ? bo nie wiem czy moge prowadzić indoora czy nie ? :(

proste czloweku tak cie skreca ze nie bedziesz wiedziec co sie dzieje 6 rano drzwi z kopa nie ryzykuj .. u mnie chlopaki za pare workow jarania poszlo na wakacje do kryminalu .. mowie ci nie ryzykuj

kubstyl

Member
@Buffalo-wiem, bo widzialem jak sie kreciła wkoło domu granatowa skoda octavia, miala dwie antenki na dachu, a standardowo jest jedna, do tego dwóch kolesi siedziało w samochodzie, jeden był ubrany w taki policyjny sweterek, taki granatowy, i w dzinsy, no i rejestracje mieli na początku WI-a ta rejestracja jest z woj. mazowieckiego, a u mnie calkiem inne sa rejestracje, i do mazowieckiego odemnie jest daaaleko, pozatym slyszalem od ziomków ze wlasnie w moim miescie, jezdza psy z warszawy bodajże, i prowadzą akcje blokersi, wyłapują handlarzy, tych co hodują itp. wiecie o co kaman :( i ten koles zanim chcial sie wbic do mnie na chate to przyjechal tydzien wczesniej, ze niby z dialogu, ze reklamuje dialog itp., ze tansze rozmowy, i oczywiscie moja mamuska go wpuscila na chate, kurde bede musial sie zająć hodowlą pomidorów :D
@prosto.pl- no niema co ryzykować, lepiej nie prowadzić indoora, przez jakis czas, pozdro i dzieki za odpowiedzi :)

kempamc

Member
tomato
co ja poradze:D taki krzak byl kurde a zeeeero normalnie oznak kwitniecia:| jakis lewy.. wkoncu sie polamal pod wlasnym ciezarem zaa duzy byl :D

to jak doradzi ktos jakies wymiary boxa??? na hps 150w??

michu

Member
buffalo:
No to wychodz wieczorem. Tez dobra pora jesli chodzi o podlewanie.

kubstyl:
Moze oni naprawde z dialogu :)
A nie wiesz skad mieli info?
pilnuj sie

kempamc

Member
muczaczo
... pytam sie dlatego ze wy wiecei lepiej odemnie bo macie wieksze doswiadczenie.. czy poprostu ktos nie moze pomoc? zastanawiam sie nad 40x40 45x45 50x50... wys ok 1.3m ...

Latest posts

Latest posts