What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

57fun

Member
57fun i Ty mnie oceniasz stary pomyliles fora ....
o co ci chodzi...? gdzie ja ciebie oceniam?
oo maj got
zalamuja mi sie rece jak czytam takie posty
jak ci sie załamują to nie czytaj. moze dla ciebie weed i skunk to to samo, dla mnie nie

grunwald czy ja ci ubliżam....? kononowicza to sobie w rodzinie poszukaj!

Last edited:

polak

Active member
skunk#1 x ganja (mysle, ze chodzi o jakis noname, zwany rowniez bagseed) --> moze wyjsc cos ciekawego

dobrze mysle ;)

57fun

Member
bagseed moze i to tak sie zwie, wiem ze odmiana to fiolet,co sie zalicza do weedu czyli trafki, tak widziałem przynajmniej w coffie shopie,

G

Guest

@57fun - Ty w ogóle wiesz co piszesz ? - z tego co widzę to niezbytnio ogarniasz ocb...

57fun

Member
ogarniam tyle. byłem w coffie shopie patrze w menu i widze 1 strona zatytułowana weed: orange purple i coś tam jeszcze, 2 strona skunk: kilka rodzai, 3 strona hashish, itd. łacznie z drinkami wieć juz sam qrwa nie wiem czy skunk to skunk a ganja to ganja...moze tu chodzi o odmiany sativca - indica, wiem ze te nasionko<ganja> jest cała fioletowa i nie ma takich kwiatów jak skunk#1 czy inne jakie nawet tutaj pokazujecie. Ma inny smak i moc.

Last edited:
Madixx tak dalem dla tych roslinek 400w mh + 250w hps ale od dzis sa juz 400w hps i 250w hps :) bo ta mh cos slabo ... A czemu pytasz ??

57fun sorry pomylilem osoby zwracam honor ...

G

Guest

nieszkoda ci prądu?;> zabulisz troche nielepiej dla tak malych roslin dac 250W? a na flo dolozyc do tego te 400W?

Madixx chce zeby szybciej vegowaly a pozniej juz na flo to 12/12 wiec duzo sie nie buli :) chociaz na Mj nie wolno oszczedzac bo pozniej daje siwe znaki w plonach :p

Topoganja Nio ok :) Napisz mi na pm to z skype :D

Pozdro 600

G

Guest

57fun - można by na ten temat coś poczytać więcej info na całym IC jest dużo
i napewno piszą tutaj conieco o ganji i skunku i weeddzie ... co jak ...

ReQuIeM dReAm - nice update :D
Ice zdziczały troche jakby :chin:

Edit: no panowie 7 doba sie kończy roku '07 a my już 18 strona :D

btw. outdoormani kiedy wsadzacie pechy do kiłkowania ?

:wave:

Last edited:
Rystal Dziekuje bardzo :D A Ty chyba nie masz indor o ile sie nie myle nie masz bardzo warunkow tak ?? Czekasz jak inni na Outa ja tez czekam :D bedzie pierwszy Out :D

Topoganja ten link co z sklepem dajesz co biohumus maja dobry nie dziala :( Wiec moze jakis inny ... bo musze to wszytko szybko pokupywac ...

Rystal ja nawet jeszce nie mam pech na outa ale teraz na tygodniach zamwail bede :) musze poczytac na starym Co w ogrodzie rosnie Ci zeby cos dla siebie znalesc na Out 07 napewno nie maroc bo juz za duzo ale napewno z fr.pl c99 :)

57Fun ten post ktory umiesciles pod moim to swieta prawda :)

Pozdro 600
||
||
||
\/

Last edited:

57fun

Member
57fun sorry pomylilem osoby zwracam honor ...
no ja myśle :], nie jestem na tym forum zeby kogoś oceniać łaczy nas jedna i najlepsza cecha chcemy hodowac i to robimy, a jak sobie kazdy z nas hoduje to juz jego sprawa :]

G

Guest

@ ReQuIeM dReAm - niestety teraz nie mam ind może w przyszłości a out szykuje sie piękny ...oby

-taki zapas już mam :lurk:

wogule to mogliby sie wszyscy pochwalić co tam mają w zanadrzu na outa i czym będą walczyć :bat:

57fun

Member
ja mam 2xSkunk#1 i nic pozatym<chyba ze bede miał prezent od...> podobuje sie mnie ten gatunek:] mam nadzieje ze jakies pestki w tym roku zrobie i moze ta "gandzia" cos da ale szit niezbyt ruchawy :], moze [przy dobrych wiatrach wykiełkuje mi WW i afgani#1 ale nie licze na to. :[, Toptopganja co polecasz z tego sklepu...?na vega i na flo bo w tym temacie tez nie jestem zbyt dobry,1 roslinke spaliłem <moja pierwsza>;[ a na reszte nie dawalem, troche ze strachu troche z uczuciem ze jednak wole bez chemii:] w tym roku bede mial do porównania jak bardzo sie rozni cytryna polewana od niepodlewanej:]

10 dni na parapecie:]

około 30 dnia czasami na parapecie czasami pod jarzeniówka 1x23W Philips

Last edited:
G

Guest

Rystal said:
... outdoormani kiedy wsadzacie pechy do kiłkowania ?

:wave:

No, w lany poniedziałek trzeba zalać :D

57, co Ty cały czas pleciesz... Skunk to nie trawa? A WW albo Afghani może też nie trawa,

Last edited:

57fun

Member
grunwald ja nie jestem jakimś biologiem, widzialem podział w coffieshopie wiec chyba oni wiedza lepiej niz ja... WW,afgani i cala reszta byly pod kartą SKUNK, a purple,orange i coś jeszczy bylo pod kartą WEED, paliłem jedno i drugie byly calkiem inne w smaku, zapachy i działaniu. Np. konopia przmysłowa dlaczego nie lupie w banie jak np skunk...? przeciez jedno i drugie to Mj ??

Ps. http://www.luxmarket.pl/p/Lampa sodowa HSL-T 100W/5680
czy taka zarówka moze być...? nie pisać mi o mocy, tylko czy ta zarówka nadaje sie do uprawy roslin:]

Last edited:
C

Ca2

Ganja=Weed=Pot=Sensimilla=Skunk=Stuff=Grass=Marijuana
Odmiany podane pod Skunk poprostu w genach mają coś ze skunka.
Te pod Weed z kolei są innymi crossami indica/sativa.
Hashish nie trzeba tłumaczyć :D

Dlaczego konopia przemysłowa nie kopie jak skunk? BO QRWA NIE MA THC.

Requiem : Jade cały czas na 100W 9tys lumen.

Rystal dobry pomysl z tym co pisales zeby kazdy po woli pisal z czym startuje na Out 07 bo wtedy i jak sie na cos skusze :)

57Fun zostawmy to w coffieshopie co jest ganja a co skunem :D Walic to wazne ze jedno i drugie daje nam przyjemnosc ... Lepiej powiedz czemy masz takie slab swiatleko dla tej roslinki ??

castlevania

Member
moje nasionka patrze rosna najszybciej:) WW troszke sie ociaga ...

2 dzien

12071DSC01190-med.JPG

12071DSC01189-med.JPG

all

12071DSC01191-med.JPG

Latest posts

Latest posts