What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

Q_ba1 NIo z temperatura musisz walczyc bo Mj lubi cieplo ale nie goraco 30oC to troche za duzo a 40oC to juz w ogole ... A takie zarowki jak PanMarichuanek dal fotke sa chyba w kazdym elektrycznym za jakies 15-20zl jedna ...

Q_ba1 Czyzbys nie mieszkał w Polsce ?? Ale mysle ze lezeli w polsce sa dostepne w kazdym sklepie to w innych krajach tym bardziej jakies wieksze sklepy handlowe tego typu jak Media Markt napewno cos znajdziesz bez obawy ...

Q_ba1

Member
zaraz po maturze uciekłem do UK ;) ech, jak tylko znajde czas biore sie za poszukiwania lamp, mam nadzieje ze znajde, wish me luck :D a tymczasem połamałem dziś pare łodyg z ciekawośc, zobaczymy co z tego bedzie

Q_ba1 NIo duzo osob tak robi bez kitu to dlatego ze w polsce sie zle dziej oj zle ...

Madixx 42zl to duzo nie wiem czy na allegro nie widzialem taniej ... zaraz poszukam ... Ale jesli chodziu Ci na czasie i na zaoszczedzeniu pienidzy to przejdz sie do najblizszego sklepu elktrycznego i tam napewno dostaniesz ...

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
664IMG_1890-med.jpg

peace

Q_ba1

Member
ha juz wiem dlaczego mam tak ciepło w boxie :D temp w moim pokoju przy zakreconych kaloryferach to 24-25 'C (sic!)

C

Ca2

Heh HC teraz pytanie :D TB z lewej czy z prawej i vice versa z WR :D heheh takiego nasiona jeszcze nie widziałem.

Azzzzzz

Member
Veteran
Hehe czy to jest przekrojone nasionko na polowe i ulozone wierzchem do gory ???, albo za duzo sie zmachalem albo jestem geniusz :confused:
Cross super, dwie piekne i poszukiwane w jednym hehe
good job :joint:

57fun

Member
A po trzecie to juz totalnie nie rozumiem pytania zawartego w drugim poscie
czy da sie zapylić ganje- skunkiem..to tak jak by krowe pokryć koniem :] <lol> juz wiesz o co mi chodzi? :p

57fun

Member
A po trzecie to juz totalnie nie rozumiem pytania zawartego w drugim poscie
Fiszu :czy da sie zapylić ganje- skunkiem..to tak jak by krowe pokryć koniem :] <lol> juz wiesz o co mi chodzi? :p

G

Guest

57fun said:
czy da sie zapylić ganje- skunkiem..to tak jak by krowe pokryć koniem :] <lol> juz wiesz o co mi chodzi? :p

oo maj got
zalamuja mi sie rece jak czytam takie posty