What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Co mě udělalo radost VERSUS Co mě nasralo II. .......

K

Krutibrko

Je to všude stejný,u nás nedávno zabitá srna,uřezaný nohy a hlava a to nejcenější maso nechal ladem,chodili okolo děti no hnus.

Lidi jsou prostě ta nejubožejší rasa co kdy obývala tuto zem...

Z koťátka se vyklubal kocourek,chodí sám na záchod (bedna s hlínou,musel jsem improvizovat) a už je kamarád i s pejskem kterého mám léta,nevěřil jsem :D

Rakosnicek

Member
Veteran
yes tak po více jak třech týdnech dorazily vyhraný semínka sour grape od boga, už jsem přestával doufat :D
nějak se ty semena na příští dost hromaděj, jsem zvědavej kde to ubytuju :D

papaja

Well-known member
Veteran
radost
návštěva Sensiho a objev pokladu
nasranost
na nevzdělanou pýchu ateismu opilých lidí při zpáteční cestě

Rakosnicek

Member
Veteran
tak po radosti přichází nasranost :D sice ne na semínka, ale rozjel jsem nový kolo a po třech dnech mam problém..... zdravý pěkný řízky co byly na rozjezd pod zářivkama v 0,2l kelímkách s krásnejma bílejma kořínkama se po přesazení zasekly a kroutěj listy dolu, nedělaj to všechny ale tak 90%, když vidim ten rozdíl je to dost patrný, i růst se skoro zastavil :( nevim čim to může bejt, šok z přesunu pod 400 mi nepřijde pravděpodobnej, jindy se to nedělo, myslíte, že to může bejt starší výbojkou? neni nijak prastará ale třeba 3-4 kola už za sebou má, chtěj jsem už novou, ale zatim nebyl čas........ pamatuju, že mightyka měl nějaký podobný problémy po přepnutí mezi mh a hps

tohle ale bylo zároveň po přesunu zářivky - hps a ještě přesazení a mírnym přihnojení
jsem je zasadil do growmixu od plagronu jako vždycky, akorát jsem teda navíc tentokrát dal do zálivky místo čistý neupravený vody přidal 2 ml/l kořeňáku od hesi když jsem si na lahvičče přečetl, že neobsahuje základní živiny a nehejbe s ph, jen nějaký podpůrný látky....každopádně myslim, že se to posralo tim, ale uvítám názory a rady :D
já ho normálně s úspěchem používám jako výživu u klonů v rw a nemůžu si stěžovat, ale takhle do substrátu jsem tim přihnojoval prvně

jsem teď zkusil zbytek řezů v kostkách nasázet do 0,5l kelímků, jsou zalitý klasicky jen vodou a umístěný tak nějak ve všech mezerách mezi těma zaseklejma (ty jsou v 3,5l květináčích), tak alespoň kdyžtak posloužej jako náhrada nebo tim odfiltruju jíný vlivy než to přihnojení a tak, radši bych ale ty původní a co nejdřív přepínal, to je jasný :D

Last edited:

A. Jones

Active member
Aj najmensi prask mi zacal z nicoho nic navodzovat uzkost a neprijemne pocity.
Detox zahajen,snad sa to vrati do starych kolaji co najskor.

Rakosnicek

Member
Veteran
Aj najmensi prask mi zacal z nicoho nic navodzovat uzkost a neprijemne pocity.
Detox zahajen,snad sa to vrati do starych kolaji co najskor.

u mě teď podobný, úzkost a takovej nepříjemnej staženej pocit na hrudi + od toho odvozený negativní stavy, doma už teď vůbec nepálim, ale zajímavý, že někde na pivu ve společnosti je to v pohodě když se krotim.. no omezil jsem to tak o 95% procent tak doufám, že to brzo přejde :D pravda, že předtim jsem hulil už možná fakt moc

Vysocinagrower

Well-known member
Veteran
Stalo se mi neco podobnyho, kdyz sem hulil sam hash.Zvlastni depresivni stav.Hulim cca 10let skoro kazdej den a tohle jsem nikdy nemel.Takze sem si ted daval trochu slabsi modely nebo veci co maji vic cbd a pohoda.
Za tech 10let jsem nemel delsi pauzu max par dní, takze jsem se rozhodl, ze dam mesic detox a trochu procistim telo.Dnes je to tyden :biggrin:
Obcas mam chut si dat vapik, ale musim rict, ze mi to nijak zvlast nechybi.

Vysocinagrower

Well-known member
Veteran
to byl ten můj? musíš opatrně LOL :biggrin:

Jo to byl ten tvůj :biggrin: ale je zajimavy ze kdyz sem si ho daval ve speku s ecsd nebo necim jinym tak pohoda...Pak sem si ho dal cistej z dymky prvni sluk nejvetsi kasel druhej sluk taky... pak sem radsi prestal :biggrin: no a 3-4hodiny uplne nekde jinde :biggrin:
Nevim cim to bylo.. potom jsem to zkusil zase za delsi dobu a uz dobry zadny blby stavy sem nemel...ale zhulovalo tak teda strasne moc..

Pro me je trava lek a taky me bavi to nepreberny mnozstvi chuti a vuni, takze koncit uplne nechci jenom sem si rekl, ze je cas dat si pauzu :biggrin:

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
no jo dyž smícháš nevilku, gorilku a dýzly atp. tak to není, že bys toho mohl zfouknout moc. :D proto sem ti to dal, abys zažil, co ještě nezažil :D

Rakosnicek

Member
Veteran
tak se sour grape od boga to vypadá nečekaně dobře i přes to stáří :D 6 z 10 je už v substrátu, pěkný vitální klíčky, zbylý 4 to asi nedaj, ale to už mě nijak moc netrápí

papaja

Well-known member
Veteran
Mám radost z vánoc

Vzdejte Chválu a dík vynálezci květin
Dnes má narozeniny už 2016-té šampion

picture.php

O naštvání v tomto dnu mluvit nebudu HalleluJah