What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Cannabis mag beszerzés!

Brain.storm

Member
Igaz indoor képeknél kezdtük el de itt folytatom. Jobban ide illik a dolog.
Sokan mondtátok, hogy reklamáljak a majmos grósoppnak, hogy a tőlük rendelt 10 szem magból mindösszesen 1 db csírázott ki. (aki lemaradt a storyról és érdekli: 10 szem Hash plant regular magról van szó ami 120 Euroba került)
Nagy nehezen rávettem magam, hogy írjak nekik egy mailt. Nagyon kultúráltan képekkel alátámasztva közöltem, hogy mi a problémám. Ez pontosan 2 nappal ezelőtt volt. Azóta sem méltattak válaszra. Bezzeg amikor azért írtam nekik, hogy adjanak bankszámlaszámot ahova utalhatom a pénzt akkor 2 órán belül választ kaptam.
Összefoglalva:
- nehézkes megrendelési folyamat
- lassú kiszállítás
- rossz minőségű magok
- leszarják a vevőiket. (amúgy ez az érzés az összes folyamatnál bennem volt. "adjunk már ennek a szerencsétlen hülyének egy számlaszámot, hogy utalhassa a szaros pénzét aztán dobunk neki valami szart, csak hagyjon már békén minket a francba" )

Son of Soil

Member
Tisztelt Fórumtárs!

Kicsit zavarosan intézte az ügyet, bár megértem álláspontját, az agyarországi viszonyok, iszonytatnak minden embert, hol a reklamációval kapcsolatban, hol csupán a létezéssel. Úgy kellett volna intézni az ügyet, ahogy Whiped Tagtárs is, a magcég nevét nem gyalázva, míg pozitív, vagy negatív hozzáállást nem tanúsítanak ügyéhez. S miután teljes mértékű passzivitásról tesznek tanúbizonyságot, sanyarú sorsával kapcsolatban, lehetne őket gőzerővel aknázni, ekézni. Arra sarkallnám, írja már ki, legyen oly kedves a cég nevét még egyszer, legyen itt elrettentő példának. A továbbiakban tanácsom Önhöz és mindenki máshoz az lenne, hogy tartsuk magunkat a protokollhoz, így kilehetne szűrni hosszútávon az összes profithajhász brigádot.

Maradok tengermély tisztelettel.
BÉLA!

Brain.storm

Member
Tisztelt Fórumtárs!

Kicsit zavarosan intézte az ügyet, bár megértem álláspontját, az agyarországi viszonyok, iszonytatnak minden embert, hol a reklamációval kapcsolatban, hol csupán a létezéssel. Úgy kellett volna intézni az ügyet, ahogy Whiped Tagtárs is, a magcég nevét nem gyalázva, míg pozitív, vagy negatív hozzáállást nem tanúsítanak ügyéhez. S miután teljes mértékű passzivitásról tesznek tanúbizonyságot, sanyarú sorsával kapcsolatban, lehetne őket gőzerővel aknázni, ekézni. Arra sarkallnám, írja már ki, legyen oly kedves a cég nevét még egyszer, legyen itt elrettentő példának. A továbbiakban tanácsom Önhöz és mindenki máshoz az lenne, hogy tartsuk magunkat a protokollhoz, így kilehetne szűrni hosszútávon az összes profithajhász brigádot.

Maradok tengermély tisztelettel.
BÉLA!

Kedves Soul kolléga!
Kicsit nehéz eme intellektuális nyelvezetben válaszolnom észrevételére, de megkísérlem. :)
Zavarosságról itt szó nem volt. Csak sodródtam az áradattal. Egyszerűen leadtam egy megrendelést, ahogyan ezt a Bushdoktor úrnál is szoktam. De itt most rászaladtam a hosszúcicire.
Hanf&Hanf-nál már ott kezdődött a probléma, hogy 2 napig mégcsak nem is reagáltak arra, hogy rendelést adtam le. (most már visszagondolva itt kellett volna befejezni a storyt) Aztán írtam nekik e-mail üzenetet, melyre nagy kegyesen hozzámvágták a banki adataikat. Se egy köszönés se semmi, csak az adatok. De ebből az volt feltételezhető, hogy tudják mit szeretnék. Megörülvén annak, hogy élő emberek vannak a vonal másik végén és értik is mit akarok, átutaltam a vételárat. Kaptam visszaigazolást is és tracking kódot is. Bár német nyelven kommunikáltak velem (legalább angolul is odaírhatták volna az infót), már örültem, hogy minden rendben lesz. Meg is érkezett a várva várt csomag.
Egyszázhúsz euró volt a vételár. Ami megközelítőleg 40.000 Hungarian Forintnak felel meg.
Egy légbuborékos borítékban megkaptam a várva várt dobozkámat. És semmi mást! Az addig is rossz szájízem a Hanf&Hanf felé még rosszabbá vált. Nemhogy ajándék mag, de még egy prospektus sem volt a csomagban. ("nesze bazdmeg itt van a szarod" feelingje volt a dolognak)
Aztán csíraztatásnak indítottam a magokat. Pár nap elteltével döbbenten fogadtam a tényt, hogy mindösszesen 1 azaz egy darab mag csírázott ki egy tíz szemes regular kiszerelésből.
Ezt követően az itteni kollégák bíztatására üzenetet küldtem a Hanf&Hanf csapatának jelezvén a problémát. Ezen üzenetben nem a magcéget szapultam, hanem rávilágítottam fénykép kíséretével, hogy a dobozba zárt magokat 2014-ben csomagolhatták ami kicsit réginek tűnik. Ezzel óvatosan üzenve a majmos grósoppnak, hogy nem járja 3 éves magokat forgalomba bocsátani. Üzenetemre válasz 2 napja nem érkezett. Itt tartunk most...
Még ennek ellenére sem akartam a hitelét rontani ennek a cégnek, kit bizalmammal megtiszteltem és portékájukból vásároltam.

what_can_there

Well-known member
Ha nem irnak het vegeig, akkor ujra rajuk irnek, meg a sensire is, hatha valamelyik megsajnal es erdemben foglakozik az uggyel. Ha tovabbra sem tortenik semmi, akkor jogorvoslat hijan itt lehet majd oket pocskondiazni, hogy mas mar ne jarjon igy.

Whiped magjaival mi lett, kuldtek ujat? Melyik ceg volt Royal Queen?

KovKris

Member
miért onnan akarsz rendelni? van ezer oldal, én mar rendeltem par helyről mit keresel?:comfort:

Szia,tudnál nekem segíteni? Írtad hogy rendeltél már pár helyről,a lebukás minimalizálása érdekében érdekelne mi ennek a menete?...kamu nevek? nem saját címre rendelés?... bankkártyás fizetésnél hogy lehet megoldani hogy ne lehessen visszavezetni a személyhez?...bocs ha egyértelmű dolgot kérdeztem de nem vágom a témát...Köszi előre is!

hungrowboy

Member
Szia,tudnál nekem segíteni? Írtad hogy rendeltél már pár helyről,a lebukás minimalizálása érdekében érdekelne mi ennek a menete?...kamu nevek? nem saját címre rendelés?... bankkártyás fizetésnél hogy lehet megoldani hogy ne lehessen visszavezetni a személyhez?...bocs ha egyértelmű dolgot kérdeztem de nem vágom a témát...Köszi előre is!

Figyu, csak ugy nem fog senki utána járni hogy te mit fizetsz bankártyával, vagy hova utalod a saját számládról a pénzt.
Senkinek nincs ehez köze és joga sincs, esetleg ha lesz valami olyan ugyed kesőbb esetleg kaphatnak hozzáférést, de ebbe nem vagyok szaki.
Viszont ha nagyon biztonságosan akarsz fizetni fizess bitcoinnal.
Amit említettem oldalt ott lehet.

KovKris

Member
Figyu, csak ugy nem fog senki utána járni hogy te mit fizetsz bankártyával, vagy hova utalod a saját számládról a pénzt.
Senkinek nincs ehez köze és joga sincs, esetleg ha lesz valami olyan ugyed kesőbb esetleg kaphatnak hozzáférést, de ebbe nem vagyok szaki.
Viszont ha nagyon biztonságosan akarsz fizetni fizess bitcoinnal.
Amit említettem oldalt ott lehet.

Ez jogos,igen...bitcoin-t nem ismerem sajna, csak az ütötte fel a fejem ha esetleg vámon megfogják, egyértelműen ráfoghatják hogy kendertermesztési szándékom van, nem tom hogy megy csak gondolom leadják az ügyet a jagellóknak, azok nyomozás címszó alatt még házkutatást is végezhetnek, bár még nincs összerakva de gyakorlatilag minden eszköz meg van a termesztéshez, így már bűncselekmény előkészületének minősül,nem? Ezért is kérdeztem van erre valami trükk hogy másik címre, kamu névre rendeljem vagy csak fasza gyerek módjára, lesz ami lesz alapon és bízzak abban hogy anno Dzsízüsz gondolt rám és az én leendő "bűneim" miatt is áldozott?... :D

hungrowboy

Member
Ez jogos,igen...bitcoin-t nem ismerem sajna, csak az ütötte fel a fejem ha esetleg vámon megfogják, egyértelműen ráfoghatják hogy kendertermesztési szándékom van, nem tom hogy megy csak gondolom leadják az ügyet a jagellóknak, azok nyomozás címszó alatt még házkutatást is végezhetnek, bár még nincs összerakva de gyakorlatilag minden eszköz meg van a termesztéshez, így már bűncselekmény előkészületének minősül,nem? Ezért is kérdeztem van erre valami trükk hogy másik címre, kamu névre rendeljem vagy csak fasza gyerek módjára, lesz ami lesz alapon és bízzak abban hogy anno Dzsízüsz gondolt rám és az én leendő "bűneim" miatt is áldozott?... :D

Ha kártyával fizeted ha bitcoinnal (ha utánna olvasol tudni fogsz vele) vagy barmi massal, a cimedet adod meg és megfogjak akkor tudni fogjak az teljesen mindegy. De ha ennyire parás vagy, van úgy nevezett "stealth shipping" elrejtik a magot cd, dvd tokba álltalába és ugy biztosan nem tunik fel senkinek, így lehet rendelni pl a royalqueenseedsről, sensiseedsről vagy akár a seedsmantől
ezek jobbak szerintem.Én ugy csinalnam hogy addig szetszedek mindent és elviszek vagy eldugom rendesen, vagy összesem rakom, vagy masik cimre de ezt nehezebb kivitelezni, jobb senkit nem beavatni.

KovKris

Member
Ha kártyával fizeted ha bitcoinnal (ha utánna olvasol tudni fogsz vele) vagy barmi massal, a cimedet adod meg és megfogjak akkor tudni fogjak az teljesen mindegy. De ha ennyire parás vagy, van úgy nevezett "stealth shipping" elrejtik a magot cd, dvd tokba álltalába és ugy biztosan nem tunik fel senkinek, így lehet rendelni pl a royalqueenseedsről, sensiseedsről vagy akár a seedsmantől
ezek jobbak szerintem.Én ugy csinalnam hogy addig szetszedek mindent és elviszek vagy eldugom rendesen, vagy összesem rakom, vagy masik cimre de ezt nehezebb kivitelezni, jobb senkit nem beavatni.

Köszönöm a gyors reakciódat, utána nézek ennek a stealth shipping-nek! Bééke :)

Brain.storm

Member
Nem kell ezt ennyire túlbonyolítani. Olyan helyről rendelj ahonnan futárszolgálattal küldik ki. (GLS, DPD,..) Gyakorlatilag visszakövethetetlen. Ha Bushdoctortól rendelsz akkor a pénzt egy H.Schubert nevű ipse számlájára küldöd. A név az tökmind1 mert a futárok nem kérnek személyit, de azért címnek azt add meg ahol el is érnek. Ha nem állsz operatív megfigyelés alatt, akkor a rendelésből 0,01% az esély, hogy gond legyen.

F

FxMaster

Vagy kimész Bécsbe, azt kész. Egyébként készpénzzel is tudsz fizetni, ha a btc-hez nem értesz, és azt sem tudják visszakövetni.

Egyebkent meg a magyar ember megold mindent!For ikzempöl,keresztesz.Ez off tudom (meg lehet az elozo mondat is) de itt mindenki amator?Meg a kfen is jobban ismertek a vizszintest meg a fuggolegest:)

KovKris

Member
Nem kell ezt ennyire túlbonyolítani. Olyan helyről rendelj ahonnan futárszolgálattal küldik ki. (GLS, DPD,..) Gyakorlatilag visszakövethetetlen. Ha Bushdoctortól rendelsz akkor a pénzt egy H.Schubert nevű ipse számlájára küldöd. A név az tökmind1 mert a futárok nem kérnek személyit, de azért címnek azt add meg ahol el is érnek. Ha nem állsz operatív megfigyelés alatt, akkor a rendelésből 0,01% az esély, hogy gond legyen.

Tudtommal nem állok :D de én úgy leszek nyugodt ha inkább kiutazom...viszonylag olcsón, odavissza 13-ból meg van, de köszi a tippet! :)

KovKris

Member
Vagy kimész Bécsbe, azt kész. Egyébként készpénzzel is tudsz fizetni, ha a btc-hez nem értesz, és azt sem tudják visszakövetni.

Az lesz, utazom...apropó, olvastam itt valamelyik topikban hogy ott a bécsi bushdoki mellett van egy másik üzlet ahol klónokat árulnak, kerestem neten de nem találtam, nem tudod véletlen mi pénzért dobálják a kicsiket? Amugy van valakinek ilyen kiutazós élménye?...mennyire para vonaton vagy sima ügy?

KovKris

Member
Egyebkent meg a magyar ember megold mindent!For ikzempöl,keresztesz.Ez off tudom (meg lehet az elozo mondat is) de itt mindenki amator?Meg a kfen is jobban ismertek a vizszintest meg a fuggolegest:)

Inkább kezdő mint amatőr...és a kettő között van különbség...amugy relatív mert véleményem szerint inkább agyaljam túl és legyen kicsit körülményesebb a folyamat mint a nem törődömségemből és a felelősségtudatom hiányából később gondom származzon...ja amugy kösz a hozzászólást és a kérdésemhez kapcsolódó hasznos információt!

Latest posts

Latest posts