What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

אוף טופיק

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
יש לי 5 זרעים של שורליין מדבילס הרווסט. מהמידע שאספתי אין שום קשר בין השורליין שלהם לקאט שורליין שהיה פעם מפורסם.
מעניין אם הם שווים גידול.

יש לי 5 זרעים של שורליין מדבילס הרווסט. מהמידע שאספתי אין שום קשר בין השורליין שלהם לקאט שורליין שהיה פעם מפורסם.
מעניין אם הם שווים גידול.

פונזי ספר לנו איך אתה שומר את הזרעים שלך?
אני יודע שלשמור עלייהם תקופה ארוכה מצריך מקום מוצל בטמפ' חדר ללא חשיפה לאוויר?

ganesh5000

Member
מכיר את כל הסיפור סביב הזן, והאמת שזה לא ממש מעניין אותי כן הקאט המקורי או לא.
נהניתי מהשכטה שעשיתי בחו"ל וזה היה של אותו ברידר, ולמרות שיש הבדל באיכות (הם משתמשים מן הסתם בנורות קצת יותר חזקות משלי) אני חושב שהתמונות מדברות בעד עצמן :)

ganesh5000

Member
ככה אני מעדיף לפרוס את השורליין, הוא מאוד נמוך אז אין בעיה של חדירת אור לפופקורן למטה והם הופכים לבאדים מכובדים ביותר וגם מבשילים באותו זמן כמו הטופים כי הם חשופים לאור באותה מידה, כמובן אחרי הורדת עלים סוררים אבל כמעט אין.
תתכונן לריחות מסריחים במיוחד אם אתה מתכנן לגדל אותו.

לקח לו 65 יום מתחילת הפריחה עד להבשלה הרצויה שאני מעדיף (עם סטרס של העברת עציץ אחרי שבוע פריחה, מניח שזה עיכב קצת), אפשר היה להוריד גם הרבה לפני כן.

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
רק בשביל הצבע אני אנביט אחד :p

אתה יכול לפרט על השאכטה?

ganesh5000

Member
זה באמת זן יפה בפריחה. בערך מאמצע שבוע חמישי, שבוע שישי היא התחילה להסגיל.

שכטה של אינדיקה אבל לא כזו ששופכת אותך - באז נעים מאוד בגוף, הגוף רגוע ומשוחרר אבל בהחלט אפשר לטייל בכיף, אתה פשוט לא תעשה את זה מהר :)
מבחינת הראש הרבה צחקוקים, מכניס למצב רוח של שטות, אחלה של שכטה לראות קומדיה או לשבת עם אנשים.
לצערי רק אחד נבט מתוך שלושה (הזרעים ישבו שנתיים במקרר וגם עברה עליהם קצת טראומה, מצאתי אחד מעוך בשקית) אז אני לא יכול לדבר על פנוטיפים שונים, אבל מה שיצא לי מאוד דומה לתיאור ולתמונות של הזן שראיתי ברשת.

שים לב שזה זן עם נטיה להרמי.

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
זה באמת זן יפה בפריחה. בערך מאמצע שבוע חמישי, שבוע שישי היא התחילה להסגיל.

שכטה של אינדיקה אבל לא כזו ששופכת אותך - באז נעים מאוד בגוף, הגוף רגוע ומשוחרר אבל בהחלט אפשר לטייל בכיף, אתה פשוט לא תעשה את זה מהר :)
מבחינת הראש הרבה צחקוקים, מכניס למצב רוח של שטות, אחלה של שכטה לראות קומדיה או לשבת עם אנשים.
לצערי רק אחד נבט מתוך שלושה (הזרעים ישבו שנתיים במקרר וגם עברה עליהם קצת טראומה, מצאתי אחד מעוך בשקית) אז אני לא יכול לדבר על פנוטיפים שונים, אבל מה שיצא לי מאוד דומה לתיאור ולתמונות של הזן שראיתי ברשת.

שים לב שזה זן עם נטיה להרמי.
וואלה, נשמע סבבה.
שמתי זרע אחד להנבטה ונראה מה נעשה עם השאר.

יחד איתו יש בהנבטה כרגע
Positronics - Claustrum
Pyramid Seeds - Kryptonite
Golden Diesel F4- mom #72
2x CBD Crew - CBD Skunk Haze

איזה כיף זה גנטיקה חדשה מידי פעם :)

Boomerr

Member
אפילו הכלב פרחן השישי הזה

Attachments

• 20151010_070509.jpg
    20151010_070509.jpg
    42.3 KB · Views: 21

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
השורליין בינתיים נראה מאכזב
גבוה יחסית עם שיפוד אחד מרכזי שלא נראה כאילו יתן תפוקה להיט :-\

אחח הדרך ל50 ארוכה ומייגעת פונז היקר מצטער אם זה משגע אותך באיזשהו דרך אבל אני ממש לא רואה תנועה של פוסטים חדשים שאפשר להתעניין ולהגיב אז אני נאלץ להיות ספאמר מעיק משתדל שלא להסחף

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
באוף טופיק אתה יכול לעשות מה שבא לך, בשביל זה הפתיל פה.

איזה כיף, הולכים היום להמשיך להתאמן על פייק פרונט פליפ בבריכה :-D