What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

אוף טופיק

חחחחחחחחחח תשמעו האשכול הזה בדיחה רצינית :D
יוצא לכולם הילד שבהם ...חחחחחחחחח

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
תנסה, אולי תצליח למצוא
שים לב שלפעמים דפדפנים חוסמים את הסקריפט של הצ'אט. נשלח הסבר כמה וכמה פעמים בפתיל של הצ'אט לאיך לאפשר את הסקריפט.

orekar

Member
תגידו כדי לגדל זן סגול צריך תנאים שונים ? האם יותר קשה לגדל ולהוציא תוצאות ממנו ? והאם הסטלה שונה ממנו ?

kushryder

Member
איזה כיף שלא צריך לפתוח פתיל חדש,
חברים אני שבוע הבא פעם 3 באמסטרדם.
המלצות לקופישופ מיוחד ולא תיירותי יתקבלו בברכה :)

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
תגידו כדי לגדל זן סגול צריך תנאים שונים ? האם יותר קשה לגדל ולהוציא תוצאות ממנו ? והאם הסטלה שונה ממנו ?
צריך הפרשי טמפ' של מעל 5 מעלות בין הזמן אור לזמן חושך.
יש זנים שיותר מסגילים ויש שפחות וככל שההפרש טמפ' הזה גדול יותר ככה הצמח נהיה יותר סגול והוא נכנס לסטרס.
אני לפעמים מסגיל פרחים בשבוע האחרון לפריחה ואז אין השפעה על הסטלה, אבל כאלו שרודפים אחרי הסגול ומתחילים 3 שבועות לפני כבר יקבלו סטלה פחות טובה בגלל שהצמח היה בסטרס בתקופות משמעותיות בהתפתחות.

איזה כיף שלא צריך לפתוח פתיל חדש,
חברים אני שבוע הבא פעם 3 באמסטרדם.
המלצות לקופישופ מיוחד ולא תיירותי יתקבלו בברכה :)
Katsu Coffeeshop החזיק את הגראס הכי טוב שמצאתי בפעמים האחרונות שלי באמסטרדם
אם אתה במרכז שווה לבדוק מה יש אצל ה Grey Area.
יש לי כמה דברים מהם, חלק טובים וחלק על הפנים.
בחשיש לגרין אהוס היה טמפל בולס, ג'ראס נפאלי, שהיה נחמד לאללה ובקופישופס מחוץ לאזור המרכזי לפעמים יש מרוקאי טוב.

kushryder

Member
Katsu Coffeeshop החזיק את הגראס הכי טוב שמצאתי בפעמים האחרונות שלי באמסטרדם
אם אתה במרכז שווה לבדוק מה יש אצל ה Grey Area.
יש לי כמה דברים מהם, חלק טובים וחלק על הפנים.
בחשיש לגרין אהוס היה טמפל בולס, ג'ראס נפאלי, שהיה נחמד לאללה ובקופישופס מחוץ לאזור המרכזי לפעמים יש מרוקאי טוב.

בהחלט קופישופ מעולה katsu
בפעם האחרונה הגריי אכזבו ממש!

ganesh5000

Member
בגריי אני לוקח באופן קבוע גריי הייז. שאר הדברים שניסיתי שם לא העיפו אותי, גם לא הקייזי ג'ונס. אבל הגריי הייז תמיד היה מעולה.

לך לגרין פלייס, בסוף הרובע. תנסה שורליין, ובבקשה לחזור ולספר לכולם כאן כי עוד יחשבו שאני חרטטן.
אם פונז דיבר על השכטה הכי טובה, אז זו היתה השכטה הכי טובה בטיול האחרון שלי שם.
זן סגול, אגב.

תנסה את החשיש המקסיקני בגרין האוס. לא תתאכזב אם אתה אוהב חשיש.

kushryder

Member
בגריי אני לוקח באופן קבוע גריי הייז. שאר הדברים שניסיתי שם לא העיפו אותי, גם לא הקייזי ג'ונס. אבל הגריי הייז תמיד היה מעולה.

לך לגרין פלייס, בסוף הרובע. תנסה שורליין, ובבקשה לחזור ולספר לכולם כאן כי עוד יחשבו שאני חרטטן.
אם פונז דיבר על השכטה הכי טובה, אז זו היתה השכטה הכי טובה בטיול האחרון שלי שם.
זן סגול, אגב.

תנסה את החשיש המקסיקני בגרין האוס. לא תתאכזב אם אתה אוהב חשיש.

בטיול הראשון שלי ביקרתי בגרין פלייס ממש איך שהגעתי לאמסטרדם והאמת שלא עפתי על המקום אבל אני בהחלט אנסה שוב.
תודה רבה :dance013:

ganesh5000

Member
לא אמרתי לך לשבת שם, גם בגריי לא הייתי ממליץ לך לשבת מסיבות מובנות.
הייתי שם פעמיים, ערב אחד היה מדהים מבחינת אווירה, אנשים ומוזיקה, בפעם השנייה אחרי רבע שעה קמתי והלכתי
אם אתה עובר באזור, כנס ותבקש ממנו לפתוח את הקופסא של השורליין אם יש בתפריט. אני מאמין שרק הכאפה שתקבל מהריח שיעוף עליך איך שהוא יפתח את הקופסא כבר תעשה את העבודה.
סרחון שאין דברים כאלה, בצורה חיובית כמובן :)

יכול להיות שלא יהיה להם בכלל בתפריט את הזן הזה, לך תדע. אני יודע שגם הגריי מוכרים זנים של אותו ברידר (קייזי ג'ונס) ויש עוד כמה שמחזיקים זנים שלהם, אז אם תתקל בשם..

Latest posts

Latest posts