What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

אוף טופיק

זאת אומרת שמבחינתך אני יכול לשלוח 37 הודעות ממוספרות ולא יפריע ? מת מסקרנות מה יפתח לי שאני יהיה פוקימון דרגה 2 בעל 50 הודעות ומכת ברק חזקה

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
עד שתגיע למשתמש רגיל אתה מוזמן להספים באוף טופיק.
במשחקים יש לחכות למישהו שישחק איתך מכוון שאסור (עקרונית) לשלוח הודעה אחת אחרי השניה בלי שמישהו מגיב בדרך.

סליחה על המשחק הבודד פשוט יש לי חבר דימיוני והוא זרק כמה משפטים אז אחרי המתכון שלך אני זורק את הפוכדור שלי ועולה דרגהה

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
וירדו 2 הודעות :)
החוקים והלינקיה הם לא מקום לספאם. אוף טופיק אולי.

שקשוקה זה לא מתכון, שקשוקה זו אומנות :-D
מטגנים שום, מוסיפים גמבות וחריף קצוצים ומחכים שיתרכך
מוסיפים קצת עגבניות מרוסקות
תבלינים
ביצים
לסגור את המכסה
והופ! שקשוקה!

חחח בכיף אחויה זה היה על הגל של הרוח שטות שתוקפת אותי :) זה תמיד טוב לציית לחוקים חוץ מלאחד שאומר שאסור לעשן סמים : D

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
חחח בכיף אחויה זה היה על הגל של הרוח שטות שתוקפת אותי :) זה תמיד טוב לציית לחוקים חוץ מלאחד שאומר שאסור לעשן סמים : D
פה יש חוק שמחייב לעשן סמים :tiphat:

איך בא לי ששתי גינגיות עירומות יתפקדו על תקן המאורר באוהל ויעשו לי סירקולציה בחייםם

פה יש חוק שמחייב לעשן סמים :tiphat:

ה אתה אומר אחי לא מסוכן להעלות פה יומן גידול שמסונכרן עם הזמנים האמיתיים? כי אין לי טור ולא יודע גם איך להשתמש בזה

ואו כמה זה היה מהיר מה עכשיו שאנחנו לקראת ה50 ההתרגשות מרובה והלב נפתח מאושר לצד קצת רגשות גאווה וסיפוק בציפייה אל הלא נודע תמיד נישאר אנשים מחוייכים ושמחים והכי חשוב מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך

ברוך הבא לי שלא נדע כלבת באיזורנו הלוואי יתמוטטו להם כל הרשתות ולא יהיה להם אינטרנט :D
ואנחנו לא ניתן להם ואיי פאיי