ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here.
Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!
עציצי 60 נשמע ענק. במיוחד יחסית למה שיש לי עכשיו.
מניח זה יגביר את היבול משמעותית. אני לא משתמש בהסי כבר חודשיים. עד עכשיו רק קומפוסט. הם נראים טוב לדעתי למרות שעכשיו הם צריכים דח
חנקן.
נראה לי שעציצי בד ממש נוחים. אני אלך עליהם אם אמצא במחיר טוב.
הבאתי גם סופח לחות אלקטרוני על מנת להתאים את הלחות בשלב הפריחה.
נשמע מעולה
עציצי בד מתייבשים יותר מהר מעציצים פלסטיק. אני מאוד אוהב אותם עם טפטפות אבל עם השקייה ידנית אל תיתן לאדמה להתיבש יותר מידי כי להרטיב אותה מחדש אחר כך זה כאב ראש.
מעבר להגברת יבול זה יתן לך את האופציה להאכיל את הצמח שלך ביותר קומפוסט ופחות דשנים מינרליים מה שלדעתי נותן יבול טעים יותר.
אני מבין שאני גם בראש שלך. לכוון לפחות מינרלי על מנת להגביר את הטעם.
מעולה. זה מאוד חשוב לי.
1. כמה זמן ייקח להן להתאושש לאחר המעבר?
2. האם זה אמור להשפיע על אורך הפריחה?
3. אין לי בעיה להרטיב את האדמה גם כל יום. אני מאוד מסור לבנות שלי.
4. מה דעתך על בלומבסטיק? הבנתי שהוא ממש מגביר את היבול. האם הוא משפיע על הטעם לרעה?
1. יומיים שלושה לרוב
2. כן, עוד יומיים שלושה
3. חשוב להדגיש, להרטיב זה לא להשקות. להרטיב אומר לחכות שהאדמה תספוג את המים
4. וואלה אחי, הוא מרים ב10-20% את היבול. אין לי שום דבר להגיד נגד זה.
עם זאת, אני לא משתמש בו. בעוד שהוא מנפח את הפרחים בעיקר בשבועות האחרונים הוא לא מעלה באופן משמעותי את רמות החומר הפעיל.
מהנסיון האישי שלי בלבד אפשר לקבל בלי שימוש בבלומבסטיק 10-20% פחות יבול שהוא 10-20% חזק יותר.
לא מצאתי השפעה על הטעם, אבל גם לא השתמשתי בבלומבסטיק באדמה אורגנית אז אני לא באמת יודע.
בשביל פרחים טעימים התשובה הכי נפוצה שלי היא חומצות הומיות והמון מהן ב2-3 שבועות האחרונים לפריחה.