What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Auto Bubblegum @ MarsHydro 300w

@jtm Oh fuck. Pamant pt plante verzi si palmieri am. Cat despre nutrienti, nu i-am folosit in exces. Primul feed ii l-am dat abia la 3 saptamani din seed si acum incerc sa o tin sub orarul de la biobizz

Last edited:

mike1983

Member
eu le-am dat la ale mele nutrienti dupa 10 zile in pamant compo sana , dar cum am specificat mai sus , i-am facut flush pana am obtinut un ph de 5,8-6.0 la apa scursa in farfuria ghiveciului.Bine , nutrienti am dat doar 25% din doza pana acum , probabil ca de saptamana viitoare voi incepe cu 50% din doza.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
@jtm Oh fuck. Pamant pt plante verzi si palmieri am. Cat despre nutrienti, nu i-am folosit in exces. Primul feed ii l-am dat abia la 3 saptamani din seed si acum incerc sa o tin sub orarul de la biobizz

Omu' din greseli invata. Ca si chestie, eu as urma reteta lu' hempfield: AgroNatura cu pamant de rame si perlit, daca nu as fi lenes. CompoSana e urmatoarea pe lista mea.

Cum in curand ma apuc serios de tomate (de iarba cred ca ma cam las), o sa testez pamant home made, ca am cateva zeci de mc in curte, dar pentru microsera din apartament, raman pe CompoSana Universal si AgroNatura (completat insa cel putin cu perlit, e musai!)

Urmatorul test e CompoSana de cactusi cred. Are pH mai mare, si structura interesanta. Sa vedem daca e bun de vreo vrajeala.

fenomeno_djo

Well-known member
Veteran
Salut

Ai facut din start cativa pasi gresiti ( zgarceania si lst-ul ) dar arata bine buzii, desi-s mici. Scopu e sa sparga :D Spor la urmatorul grow :)

fenomeno_djo

Well-known member
Veteran
Pentru ca lst-ul se bazeaza pe o perioada de vegetatie mare, cand poti sa indoi ramurile usor si in timp indelungat (tipic non-auto). Daca ai o planta mica si cu perioada de vegetatie scurta (tipic auto) nu are rost sa incerci lst.

Mai bine-o lasi sa creasca pe vertical si la final te spargi de ia mama drecu cu mugurele principal! :D

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Pai la auto nici nu poti face altceva decat LST (pe langa air-pot si ingrijire).

@fenomeno_djo Inteleg ce vrei sa zici dar eu cred ca LST-ul chiar mi-a iesit si probabil ii singurul lucru care ma ajutat la cantitateta finala. Mugurii sunt mici intradevar, dar nici eu n-am avut cea mai buna grija de ea, a trecut prin multe si ma bucur ca am ajuns cu ea in stadiul in care este :D

Am taiat Bubblegum-ul de ceva timp. Cea mai buna buruiana care am fumato in viata mea. Cantitatea finala nu stiu dar nici nu prea ma interesat. Am facut si cannabutter care ma tinut lipit de canapea vreo 5 ore pana cand intrun final am adormit. Aventura continua cu Auto Blueberry si Auto White Widow ( in sfarsit a inceput sa-si revina si a inceput sa creasca ) . O sa postez si poze cu fetele daca va mai intereseaza

Auto Bluberry. Tot arata rau. Am pus cam 6,7 linguri de dolomita deasupra solului si am adaugat la mix-ul de nutrienti si putina sare epson. Frunzele noi de la mugurasi nu arata semne de deficiente inca. Din pacate am pierdut un hard care continea si jurnalul ei si numai stiu ce saptamana de flower este. Am mai rupt cateva frunze care erau peste 50% arse odata la cateva zile.

Attachments

• IMG_20160313_110328.jpg
    IMG_20160313_110328.jpg
    84.7 KB · Views: 35
  • IMG_20160313_110339.jpg
    IMG_20160313_110339.jpg
    83.5 KB · Views: 28
Last edited:

jtm

Some kind of shaman
Veteran
E auto, cum ai vrea sa arate bine ? :D

Ale mele Blueberry (normale) merg foarte bine numai cu frunzele de la mugurasi. Le-am rupt fanleavesurile ca era ca in padure, si asa stau de o luna.

Putina e un termen relativ. mg/L e un termen clar, % la fel. Dolomita de deasupra solului nu are cum sa iti imbunatateasca tie solul in cateva zile. Un CalMax, cu masura, poate ajuta pe loc.

itsmehigh

Member
Eu nu inteleg de ce vrei sa pui dolomita, din cunostintele mele, pe langa portia de CaMg, va urca si pH-ul solului, vrei sa faci asta? Oricum deja pare ca ai un dezechilibru acolo...

Adica eu cand prepar solul, fiecare gr de dolomita pe L de pamant va urca pH-ul solului cu 1!!

Last edited:
@itsmehigh Am gresit cand cumparat un sol cu ph mai mic decat trebuia asa ca am incercat cumva sa rezolv problema. Am aplicat dolomita pe vremea cand ii cadeau incontinuu frunzele si majoritatea erau arse. De atunci a inceput sa dea semne ca este mai ok.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
CalMax gasesti la orice magazin de fito de prin romanica. Se da si foliar parca, insa e din ala de dat la hectar, ca e ceva de genul 30-30-30. Eu pun 1ml la cativa L de apa. Mi-a salvat rosiile si ardeii :D