S
smallgardener
,
Last edited:
no to sice jo, ale prostě to s tom clonexem valí líp. šak udělej srovnání klidně ti clonex zapůjčím ,-)
Já klonuju normálně v malém "parníčku" používám RW a stimulax prášek a taky se vždy všechno chytne bez nějaké zvláštní péče
View Image
Nedělám žádné experimenty,protože není důvod
Zdar, nevim zda sem nepřehlíd ale nenašel jsem co že to vlastně klonuješ za genetiky?
PS: popisovače klonů fixem na listech jsem jednoho znával, seš to ty, nebo se někdo inspiroval?
Od Radvy jsem se naucil lepit popisek malou samolepkou na stonek neni nic horsiho kdyz se t vysype cela bedna s klony a vsechny cedulky vypadaj....Popisovani na list mi taky prijde jako prasarna
Ne ze by jim to nejak ublizovalo ale je to tezce neeticke
asfalt: jako asi to nijak extra nevadí, ale logicky: jaká je náplň v popisovačích? a co dělaj kytky listama?
Tady mas fotku jak to delam jsou to ty klasicke cenovky..malinkate ty jsou nejlepsi.striham je podelne napul a uzouckou fixou na CD popisuji
View Image
View Image
Nejlepsi jsou eazy plugy.Root it odpad nejvetsi..rockwool na eazy plugy taky nema..Akorat musis klony vystrkavat ven treba tuzkou odspoda a ne je tahat ven za klon.Jinak nejlepsi medium na koreneni,kdo zkusil tvrdi totez
http://www.growplanet.cz/prislusens...lug-150-sadbovac-vcetne-media-150-otvoru.html
View Image