..scria pe el ca are continut de guano + microelemente.
mai am si niste perlita cu care voi amesteca pamantul, ar mai fi ceva de adaugat?
..ph ul zice ca ii intre
5 - 6,5..
[/quote]Yo personal, folosesc si recomand carbunele ramas de la un foc (facut in aer liber) sau chiar cel de gratar cumparat de la benzinarii. Il maruntiti si potriviti in tub in asa fel incat sa filtreze fara a bloca fluxul de aer! Recomand insa, folosirea unui lemn neutru si bine uscat care sa nu contina rasini sau sucuri naturale, care nu vor face altceva decat sa "cimenteze" particulele de praf in int. filtrului. Lemn neutru: fag, frasin, stejar, salcam, etc. Mai merge si sistemul de filtrare "in trepte" adica dulapioarele acelea de plastic cu sertarase, sertare pe care le gauriti (5-6mm) in care adaugati carbunele maruntit (cam 10mm diametru) in straturi de la 5cm pana la umplerea completa a sertarului - depinde de puterea "exaust vent"-ului. Dulapiorul il puteti face chiar voi, e chiar mai bine asa, astfel stabiliti exact dimensiunile ce va frezeaza intentia
Asa pentru inceput, stie cineva unde pot gasesi carbon activ ca sa-mi fac si eu un filtru?
noroc!