What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Aprovizionare

arigog

Member
pozele dinainte sunt din saptamana 8 spre 9 , cam ziua 60 de 12 / 12 , nu stiu exact ..

oricum pb a fost ca erau 2 fenotipuri , unele plante au ramas mici , aproape dwarf ,gen low ryder , iar altele s-au inaltat undeva la 1.6 m.

celor mici le au fost de ajuns 11 saptamani de inflorit pt a termina , celor mari le ar mai fi trebuit inca 2 - 3 saptamani, pt a li se umfla calixii si sa formeze muguri compacti si la marime maxima.

picture.php

:laughing:

am o parere buna si despre sensi seeds si white label , cred ca as incerca , doar ca am preturi cam piperate

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
aia mica arata foarte bine! dupa parerea mea insa puteai pune ghivece mai mari. ma gandesc ca s-ar fi observat la recolta. poti spune la ce bec/becuri au fost crecute?

eu sunt de parere ca sensi are preturi bune, la urma urmei din un pack de 50-100-150 euro poti creste si cativa ani iarba buna. nu sunt de unica folosinta.. :D

arigog

Member
in vegetatie MH 400W , si la inflorire HPS 400 W + HPS 250 W

in legatura cu schimbatul ghivecelor nu stiu daca ar fi meritat sa le schimb. initial aveam intentia sa le schimb cu unele mai mari, de 11 L. dar planuiam sa le schimb dupa ce le infloresc , intre timp am aflat ca radacinile nu se mai dezvolta dupa 3 sapt de 12 / 12 . si ca normal e sa le replantezi inainte de a le baga la 12 / 12 . acum stiu si data viitoare voi actiona in consecinta ;)

..a si ziceam ca nu merita .. cand leam recoltat leam scos din ghiveci , si am fost mirat de faptul ca nu sau dezvoltat ca mam asteptat radacinile , chiar mai aveau mult loc sa se dezvolte , oricum urmatoarea data voi folosi si un produs special pt dezvoltarea radacinilor cum ar fii Root juice de la bio bizz , am inteles ca isi fac treaba bine.

Last edited:

sznake

jarhead
Clar! Ak-47 e originally de la Serious! N-ar trebui sa dezamageasca deloc! Mai ales ca e genetica originala, care a si castigat locul I la Cannabis Cup prin 2003 daca nu ma insel.

Adica sper sa fie genetica originala, daca nu le-au mai incrucisat cu ceva ca sa le pastreze F1.

Soma de exemplu a incrucisat 90% din genetica lui cu G13 Haze ca sa improspateze potentialul semintelor. Ce era odata Somango, tot Somango se cheama numai ca e de fapt Somango X G13 Haze. La fel au fost "improspatate" si majoritatea celorlalte strain-uri in afara de Amnesia Haze si inca vreo 2 cred.

@ arigog: Foarte fain arata plantele si budul! Cum a fost high-ul?? Tre sa fi fost deosebit la asemenea sative de specialitate.

@ garudai: man!!! Imi pare bine ca esti ok. Te credeam disparut. Ne gandeam ca poaet ai avut ceva surprize neplacute. Imi pare bine ca esti ok si ca te-ai dus in HU-land. :D Un pic mai bine decat aici.

arigog

Member
neavand cu ce sa compar , in sensul ca e prima iarba pe care am fumat o si i am stiut soiul , nu pot doar sa o laud :D , la inceput ma spargeam foarte tare, in mod sigur era un high cerebral , iti veneau o mie de ganduri prin cap :) , dupa putin timp am inceput sa o cunosc bine , sa pot fuma si sa fac orice aveam in program de facut ( program de vacanta de vara oricum :)) ) , a avut un miros f placut si un gust f aromat , frutty

tricky1

Member
Eu nu am vazut. Dar pe atunci habar nu aveam. Parca aveau in schimb o planta in stare de veg in vitrina.

sznake

jarhead
@ tricky: Da da, tare planta aia din vitrina. Aveau si efecte sonore cu ciripit de pasarele acolo in decorul in care era planta :D

Tu pe care dintre vanzatori l-ai prins pe pustiu ala tanar, sau pe ala mai in varsta cu un par cret imens si care mai baga cate un fum de pipa in timp ce iti baga banii in casierie? :D

tricky1

Member
Ala tanar. Foarte vorbaret tipul, dar fain.
Si mi-a zis de un magazin de unde pot sa cumpar stuff pt. grow in Debrecen, dar am pierdut adresa

sznake

jarhead
Aaaaa, cand ai zis de planta din vitrina am crezut ca te referi la magazinul din Viena, ala de pe Kirchengasse. :D Se pare ca si la Budapesta au o planta in vitrina

In Viena fumau vanzatorii in magazin acolo fara stres :D

tricky1

Member
Aaaaa, cand ai zis de planta din vitrina am crezut ca te referi la magazinul din Viena, ala de pe Kirchengasse. :D Se pare ca si la Budapesta au o planta in vitrina

In Viena fumau vanzatorii in magazin acolo fara stres :D

De ala vorbesc, din Viena,de pe Kirchengasse.
Dar ala tanar e ungur, sau asa am inteles eu.
Si cand i-am zis ca sunt din Ro mi-a recomandat, ca e mai aproape, magazinul din Debrecen.

andreicaadi

New member
daca tot vine vorba de aprovizionare

daca tot vine vorba de aprovizionare

Am probleme in gasirea unui HPS aici in romania...am vorbit cu un prieten electrician si a zis ca e complicat cu multe chestii , bobina , starter , si nush mai ce ... unde as putea gasi ceva de genul "Plug & Play " ... eu stau prin ardeal pe undeva
icon12.gif

sznake

jarhead
E un pic mai complicat, dar nu is asa multe chestii.. Practic primesti tot ce iti trebuie cand cumperi o lampa pt HPS, bobina si starterul is incorporate intr-o singura chestie daca nu mai insel.

www.ebecuri.ro

Si mai sunt mai multe, nu le mai stiu. Gasesti pe net, pe situri romanesti!

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
ballastul (bobina cum ii spuneti voi) e separat de igniter (starter cum ii spuneti voi) de obicei.

dubite

Member
Sensi Seeds a cedat parte din strainuri unor breederi asa ca genetica originala s-a cam pierdut pentru multe strainuri. Un exemplu bun in acest sens este NL. Am citit deja parerea a peste 10 oameni care spun ca NL pre 2000 si ce iei acum de la Sensi nu au nimic de a face unul cu celalalt.
@Arigog: nu inteleg de ce te-a deranjat ca existau mai multe fenotipuri. Numai asa poti sa gasesti o mama perfecta din punctul meu de vedere. E aiurea cu lumina avand in vedere ca diferentele sunt destul de mari dar o data ce ai mama si iei clone totul ar trebui sa devina uniform..
@exploziv: Sunt curios de parerea ta despre Ak-47. Am auzit pareri impartite si despre el.

zeeland

Member
am auzit si eu de cativa ani ca sensi seeds face majoritatea productiei de seminte prin contractanti. deci or scazut f mult fata de ce erau. cam asa imi explic si eu teapa ce am luat=o cu guerilla's gusto.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
eu tocmai am descoperit o femela de la ei (sensi) care are pistili pink si o gramada de tricomi.. de abia astept sa o testez, am luat un mugur de sampling. :D