ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here.
Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!
Pentru cei care au nevoie de reflector pentru HPS si vor sa-si fabrice unul am vazut in hornbach tabla de aluminiu lucioasa si din aia granulata numai buna pentru facut reflectoare, ba mai pui ca au si o groaza de bare si profile din aluminiu pt cadru sau orice altceva.
Aveti vreo idee unde as putea gasii bec de 400w CMH??????In romania sau in tarire apropiate m-am uitat la mai multe grow shopuri online dar nu aveau, de ce nu este mai raspandit acest bec ca numa de bine se vorbeste despre el?
Pentru cine are nevoie de o sonda PH metru am gasit la Brico Store - orhideea la 55ron, nu va asteptati la minuni dar isi face treaba.Functioneaza fara solutii ..doar se smilgheruieste putin si o infigi in ce ai nevoie. Aa..si inca ceva..pentru cei care vor sa faca un sistem hidroponic , eu unul nu am gasit ghivece plasa le gasesti pe net cu denumirea "net pot" am gasit in metro la articole de bucatarie un "suport tacamuri". bafta si sa cresteti mari
Cu sonda aceea, eu am reusit vreo 30 de citiri, apoi nu mai citeste bine.
Initial am avut-o pe cea mai ieftina. Apoi am mers de m-am certat cu aia si am platit dif. pt. cea mai scumpa si tot degeaba.
Poti sa iei ghivece normale (din plastic mai moale) si sa ii faci multe gauri, cred ca e acelasi lucru dar ai mai mult de lucru, caci ar trebui un pic "curatate " gaurile si sa nu fie taioase.
Philips vand CMH, dar in USA. Se pare ca in europa nu livreaza catre utilizatori casnici CMH. Poate ai noroc cu o comanda wholesale, sa mai dai si prietenilor.
Toti prietenii care baga indoor folosesc Son Agro dupa al 4 lea 5lea internod si vreau sa zic ca lucrurile se misca repede!!
Plus, cu graficele alea nu stiu ce sa zic. Multe sunt doar de publicitate..
Primul post pe Icmag si primul grow (in plus am tendinta de a nu fi prea concis din cauza anumitor "factori" externi) deci be easy on me Am tot incercat sa incropesc un grow cu tot felul de solutii care mai de care mai neadecvate - neoane, cfl pozitionate prost etc (in mare parte din lipsa de experienta si din lipsa de solutii). A urmat apoi o luna de concediu in care am citit non-stop insa nu o sa incep cu toate prostiile si o sa raman on topic. M-am decis sa arunc toate accesoriile din growbox (4 plante din seminte herm de incercare insa se descurca decent) si sa le inlocuiesc cu unele mai profesionale de la hydroponics.eu.
Ce parere aveti, cat este de sigur, cateva sfaturi legate de comanda / plata / adresa de livrare. Ma gandeam sa le comand la munca (societate mare cu ff multi angajati) si sa le ridice un coleg.
Dupa ce voi avea toate accesoriile disponibile, growbox-ul redecorat si plantele actuale recoltate (daca va fi cazul bineinteles) o sa am nevoie de seminte de calitate. Credeti ca puteti face cateva recomandari precum si cateva sfaturi siguranta/ plata cu cc / adresa de livrare (sau imi puteti spune cum faceti voi sa le comandati, varianta deplasarii find pentru moment exclusa)
Va multumesc anticipat, sper ca nu am incurcat nici un topic si nici nu v-am plictisit prea tare,