What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Aprovizionare

arigog

Member
In sol PH-ul n-ar trebui lasat sub 6.5.

White Rhino:
start vegging at 5.7-5.8 pH, then climb steady until 6.5-6.7 at end of flowering.

Super Silver Haze:
start vegging at 5.5-5.6 pH, then climb steady until 6.3-6.4 at end of flowering.

arigog

Member
nu sunt indicatii pt hydro , sunt pt sol , adica pentru compost
cred ca se poate controla folosind subst gen pH Up Easy Control 25% , respectiv pH Down Easy Control 25% , care se gasesc pe site urile de specialitate

asta era postul complet a lui franco :

Compost should have most of the nutrients well stored in it.... monitor the pH level of the compost itself (it can go sky-high rel fast when temperature goes up too much....)

SSH needs a more acidic pH than WR, and a lower EC

White Rhino:
start vegging at 5.7-5.8 pH, then climb steady until 6.5-6.7 at end of flowering.
EC 1.6 max in vegging, 2.3 max in flower peak. Flushing needed if you go above 2.0

Super Silver Haze:
start vegging at 5.5-5.6 pH, then climb steady until 6.3-6.4 at end of flowering.
EC 1.4 max in vegging, 2.0 max in flower peak. Flushing needed if you go above 1.6

these are just guidelines, it is difficult to give more exact instructions without knowing more of the variables involved.

dalin

Member
am o intrebare:Am primit acum cateva zile niste seminte din albania si tipu respectiv mi-a zis ca saunt crescute cu sange de animal si lapte,aveti ceva cunostinte in legatura cu asta???mi-a mai zis ca frunzele vor avea varful rosu si pistilul o tenta de roz!va rog spuneti-mi si mie mai multe daca stiti ceva!

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
stii povestea cu sobolanul?

Desigur, cei mai vechi dintre noi nu vor uita niciodata asta, din vremurile de mult apuse ale bugmafia93 forum... :D:

"Frate, yo cand am avut planta pe balcon…m`a invatzat un tovarash din republica moldova cum safac… fi atent tactica… intai pregateshti pamantu.. sa fie d`ala negru… ashtii.. bun de flori.. apoi iei un shobolan … mare.. a mort sa fie.. shi`l ingropi acolo in ghiveciu` ala… apoi pui linishtit semintzele.. shobolanu` se descompune in ghiveci… in pamant acolo.. shi face ingrashamantu` super tun… shtiu ca pare imposibil.. da asta`i chiar un ritual.. cel putzin yo asha am facut.. shi a mers. Bafta!"

:muahaha::muahaha:

Last edited:

dalin

Member
am citit povestea cu sobolanul!....cu toate ca nu o credeam reala...... dar acum vad ca acum se aproba!ok ....mersi !

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
lool.. nu mah astea sunt idiotenii si minciuni.. nu se aproba nimic.

si daca acele plante care au facut semintele ar fi fost crescute cu lapte si carne, tot nu aveau nici o influenta pozitiva asupra semintelor. in concluzie ala care ti le-a dat ori te minte ori nu are habar de unde sunt boabele alea si a inventat o poveste.

Last edited:

dalin

Member
daca m-a mintit va mint si io pe voi!a fost o simpla intrebare si io am crezut ca se poate creste in halul ala.si la faza cu postatul pe un alt thread .....da chiar nu am fost atent!si mi-am cerut scuze!

boltzar

Member
Pai asa ar fi mai simplu: un gratar pentru mine, un gratar pentru plante; un spritz pentru mine, unul pentru plante. Nu ma mai chinui sa dizolv ingrasaminte in apa, etc.
Tare aia cu sobolanul :muahaha:

sznake

jarhead
daca m-a mintit va mint si io pe voi!a fost o simpla intrebare si io am crezut ca se poate creste in halul ala.si la faza cu postatul pe un alt thread .....da chiar nu am fost atent!si mi-am cerut scuze!

Mah, eu cred ca omu ori s-a referit la "bloodmeal" care e un ingrasamand bogat in azot, obtinut din sange compostat (de animal, ca doar n-o fi de om..), ori a citit el pe undeva de bloodmeal si a crezut ca se pune sange direct la planta :D.. oricum, de lapte compostat n-am auzit.. poate ca supliment organic de calciu?

De multe ori, chiar si fabulatiile astea au un strop de adevar in ele, adica pleaca de la un adevar, dar pe calea neintelegerii corecte si a "telefonului fara fir", ca sa spun asa, ajung sa se transforme in niste informatii care sunt cel putin amuzante.. :)

yohji

Member
salut. first time here. de 2 zile tot citesc de pe forum ul asta si mi am pus mai multe intrebari legate de discutiile voastre. una din ele ar fi de ce nu zice nimeni nimik de tehnoligia LED? de ce doar HPS,CMH sau altele ? am citit despre LED ca produce lumina ptr toate stagiile de dezvoltare a plantei. lasand pretul destul de ridicat deoparte ce parere aveti de asa ceva?a folosit careva tehnologia asta?

E

evilkid

sunt cateva persoane pe forum care au crescut sub LED si au avut rezultate frumoase:) avantajul la ele este acela ca nu produc caldura....dar eu unul raman fan hps :)

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
eu raman fidel halidului de 3.75 × 100.000.000.000.000.000.000.000.000.000 (10 urmat de 28 de 0) lumeni
s-a dovedit a fi extrem de eficient asa ca voi continua sa il folosesc :D

yohji

Member
mersi ptr rasp. oare exagereaza astia cand spun k o lampa LED de 300W acopera 3.8 m si da lumina unei lampi HPS de 1000W?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
eu cred ca exagereaza cu amprenta de 3.8 mp, depinde ce lentile au led-urile, dar daca sunt lentile cu unghi larg (peste 60-80 grade) doar centrul amprentei va fi luminat corespunzator. daca sunt lentile cu unghi mic, lumina este concentrata si in nici un caz nu poate acoperi mai mult de 1.5-2 mp.

mai depinde si de inaltimea la care le pui.. pot avea ele si lentile de 130-160 grade, ca sa lumineze 3.8 mp ar trebui sa le pui mult prea departe de plante, si atunci pierzi din eficienta.

tricky1

Member
prin urmare dark ,ma sfatuiesti sa o iau dak am bani ptr k merita? lumea aici vorbeste doar de HPS k sunt sfinte si sunt preferate de toata lumea dar eu stau si ma intreb de ce asa?oare doar din cauze pur materiale sau pur si simplu k plantele cresc mai bine sub HPS?eu sunt convins k cei de la NASA nu sunt prosti de folosesc aceasta tehnologie.si mai ales k orice lampa e garantata 50.000 de ore.

Sunt mai ieftine; se gasesc mai usor/mai accesibile; tehnologie mai veche (e mai de incredere pt. toata lumea); noi avem energie (deocamdata) la priza, cei din spatiu ... Cred ca e cam greu(cam absurd) sa duci o nava in spatiu (consuma tone de combustibil) ca apoi sa mai adaugi baterii (??) ca sa poti alimenta mai multe becuri hps? Deci s-au cautat variante fiabile.

Latest posts

Latest posts