In sol PH-ul n-ar trebui lasat sub 6.5.
Desigur, cei mai vechi dintre noi nu vor uita niciodata asta, din vremurile de mult apuse ale bugmafia93 forum... :
"Frate, yo cand am avut planta pe balcon…m`a invatzat un tovarash din republica moldova cum safac… fi atent tactica… intai pregateshti pamantu.. sa fie d`ala negru… ashtii.. bun de flori.. apoi iei un shobolan … mare.. a mort sa fie.. shi`l ingropi acolo in ghiveciu` ala… apoi pui linishtit semintzele.. shobolanu` se descompune in ghiveci… in pamant acolo.. shi face ingrashamantu` super tun… shtiu ca pare imposibil.. da asta`i chiar un ritual.. cel putzin yo asha am facut.. shi a mers. Bafta!"
..tipu respectiv mi-a zis ca saunt crescute cu sange de animal si lapte,aveti ceva cunostinte in legatura cu asta???
daca m-a mintit va mint si io pe voi!a fost o simpla intrebare si io am crezut ca se poate creste in halul ala.si la faza cu postatul pe un alt thread .....da chiar nu am fost atent!si mi-am cerut scuze!
prin urmare dark ,ma sfatuiesti sa o iau dak am bani ptr k merita? lumea aici vorbeste doar de HPS k sunt sfinte si sunt preferate de toata lumea dar eu stau si ma intreb de ce asa?oare doar din cauze pur materiale sau pur si simplu k plantele cresc mai bine sub HPS?eu sunt convins k cei de la NASA nu sunt prosti de folosesc aceasta tehnologie.si mai ales k orice lampa e garantata 50.000 de ore.