ניסיתי. אפילו קניתינכון אח שלנו עם קשירות היתה פותח את האור ללמטה של הצמחות
POP
אתה מתכוון לFIM?
זאת רק תחושת בטן כי אין לי באמת הערכה מגידולים קודמים אם היתמתחות תהיה טובה בשלב הזהאם אתה מעוניין שימתחו, אתה יכול להחליף לאייץ'פיאס אפילו עכשיו
אני מעדיף להמשיך עם מטאל הלייד עד סוף הסטרץ' מסיבה הפוכה - למנוע התמתחות
אבל אם הזן שאתה מגדל יוצא צפוף, אז התמתחות זה טוב
בטח שחיכיתי זמן בין טכניקה אחת לשנייה בישביל לצמח להיתאושש מהסטרס והמינונים של ביו האבן ואלגאמיק נשארו דיי גבוהים בישביל למנוע סטרס מהצמחות שלי מקווה שזה ילך מי פה לכיוון יפה ולא יהיו לי דפקות בהפרחהLST ו SUPER CROPPING
שני הטכניקות אמורות להביא לאותו תוצאה של פיזור הענפים רק ש-אל אס טי הרבה פחות ברוטאלי ולוקח פחות אנרגיה מהצמח.
לגבי DEFOLIATION
זאת גם נראת טכניקה ברוטאלית שמבזבזת אנרגיה לשווא אני לא הבנתי עד עכשיו למה עושים אותה מה זה נותן,
אם הבן אדם רוצה שיהיו לו יותר קולוט עדיף לעשות TOP או FIM
בכל מקרה לעשות את כל אלה לצמח אחד זה נראה לי יותר מידי סטרס לצמח.
בהצלחה בהמשך.
לומדים מנסיון...
הבאתה פה תמונה של סאטיבה טהורה מובהקת, ארוכה וכמות עלים מינימאלית
הזרעים היו פמייניזד , לפחות היו אמורים ליהיות שקראתי אל החברה ראיתי שדיי הרבה מקבלים זכרים וזה רק משווק כפמיינזד וזה בעצם רגולר.הוא יצא זכר, לא הרמי? יעני הזרעים היו רגילים ולא פמינייזד
אין לך מה להילחץ, גם אם הזכר שיחרר קצת אבקנים. כי הצמחות עדיין לא הוציאו פיסטילז, ולא יכולו להיות מופרות
וגם אם נשאר קצת אבקנים באוהל, הם בטח כבר לא יהיו אקטיביים כשהנקבות יפרחו
הרגע העברתי כמה ריסוסים ליהיות בראש רגוע תודה אל העצה פונזאם יש חשש לאבקנים באוהל מרססים במים - אם הם נוגעים במים הם מתים
מעבירים ל12-12 בזמן החושך ועזוב אותך ממשחקים מיותריםחברים במקום לחכות עוד 3 ימים להפרחה חשבתי כבר בהפעלה הבאה של המנורה לשים את ההייצפיאס ולהחליף ל12\12
השאלה איך עושים את החלפה אחרי 24 שעות אור דולק או חושך ?
מתי צריך להתחיל לדשן אם דשני פריחה ישר אם ההחלפה או אם התחלת הבאדים ?
מתי בערך אפשר לדעת מה המין של הצמחות בוודאות מתחילת ההפרחה ??
כי הקטע אם הזכר הכניס אותי טיפה לפרנויות.. אבל זה היה צריך לקרות מתישהו באסה שפשוט בגידול ראשון
תודה אחי עזרתה לי לסדר כמה עיניינים בראשמעבירים ל12-12 בזמן החושך ועזוב אותך ממשחקים מיותרים
מתחילים בהדרגתיות להחליף לדשני פריחה ברגע שמחליפים את המשטר אור
שבוע וחצי - שבועיים
ווידפופ, מה איתך? יש חדש?