Pop A Molly
Member
מחכה.. בנתיים הכיוון שהיא הולכת זה כול הצמיחה הקודמת שלה מיתייבשת ונופלת והצמיחה החדשה פורחת, משהו מוזר קמתי היום והיא פיתחה עוד קולה ראשית כאילו עשיתי לה טופפינג.אין לך עוד הרבה מה לעשות חוץ מלחכות בסבלנות
יש לי פה 10 שישיות של סאן בנדטו מחכים לי , זה לא קטע של חיסכון אני פשוט לא יודע מה המדידות המומלצות כנראה .אבל למה לא השקית את כל העציץ? חיסכון במים?
ההשקיה הזאת הייתה אם 3 ליטר, ליטר כול עציץ.
אם אפשר לקבל כיוון איך להשקות נכון מבחינת הכמויות בעציצים כאלו ?
גרינס תודה אל פתיחת העיניים , נשמע מעניין לא ראיתי את זה ככהפופ - מה שקמיקזה רומז לך כאן זה עניין חשוב. כשאתה משקה את העציצים תדאג להשקות את כל העציץ כולל ובעיקר את הדפנות בכדי לאפשר לצמח לגדל שורשים טובים. אם אתה משקה רק במרכז וליד הצמח אתה לא נותן לו שום סיבה או יכולת למלא את העציץ בשורשים. כשאני משקה עציצים בגודל שלך אני עושה הפוך ממך. אני משקה את המסביב אבל לא בבסיס הצמח בכדי לעודד אותו לחפש את המים ולפרוש שורשים
אגב היום היתעוררתי ונראה שהם קיבלו כאפה בקטע יפה , הגזע הכפיל את עצמו בעובי כנראה שהמעבר ל18\6 ולעציצים 20ליטר עשה להם רק טוב מקווה שימשיכו לגלוש אל הגל הזה ..
אגב עוד כמה שאלות שעפו לי בראש.
קמתי בבוקר וראיתי שהשארתי את החלון הקטן של האוהל פתוח , והוא היה פתוח שהם נכנסו לשינה השאלה שלי אם כמויות אור מיזעריות כאלה יכולות לבלבל את הצמחות ולא לתת להם להיכנס למצב מנוחה ?
החלונות של האוהל למטה צריכים ליהיות סגורים במהלך שעות הלילה של הצמחות?