Got it.בעיה בשרת שהעלת אליו או חסימה של הפורום לתמונות מהשרת הזה
התמונות שהועלאו לפורום עובדות כרגיל ואני ממליץ ויכול לעזור בשימוש רק במה שעולה לאתר פה
כן זה סוג של מה שקורה אחרי שאתה עושה סופרקרופינג לצמחה שלך אבל חשבתי אל זה גם לפני וחשבתי לסדר את זה אם דפוליישיןאין הגיון בלהנמיך צמח כדי שיצל על גדילה קיימת
סובב את העציצים ככה שהם ינצלו כמה שיותר מהאור ולא יגעו אחד בשני
חח תעיף מבט בתמונה חדשה מעודכנת מהרגענראה טוב
חג שמייח
דפוליישייןבשביל מה הורדת לצמחים את העלים?
הן באמת נראות בריאות מאוד, לעומת מה שחשבתי לפני. למדתי שצמח הקנאביס הוא צמח מאוד לא מפונק ועמיד מאוד.הצמחות שלך נראות בריאות מאוד
יש מצב שזו הצהבה במרכז הצמיחה החדשה? אם כן תוודא שזה לא סולפור
אם כן, תן להם מלח אפסום
אפשר גם לחכות כמה ימים, שימלאו את האוהל עוד קצת, ואז להפריח
אין לך מה לקפוץ על האייץ'.פי.אס
תמשיך עם המטאל הלייד עד לפחות עשרה ימים של 12\12, אפשר גם עד סוף הסטרץ', יום 21 ככה
ותמתין גם עם הסופר לומן ליום 28
חבל סתם לקרוע את המנורות
וגם הטמפ תהיה בעייתית
ואם אתה מגביר תאורה, תעשה את זה לאט בהדרגתיות
קראתי את הכותרת לא פעם אחת אבל אני מהאלה שאוהבים לדלג אל קטעים כאלה, לטוב או לרע. תמיד מכוון ללמעלהפספסת את הכותרת שאומרת בפירוש
"Experienced Growers Only"
הצמח יודע כמה פרחים להוציא לעומת כמה אנרגיה שיש לו, ואם פספסת את זה האנרגיה באה מה.... עלים
הורדת את השטח שמקבע פחמן בצמח לטובת פרחים שעוד לא התחילו לצאת בכלל
זה לא לוליפופ זה דיפוליישין זה שונה לגמריי , לוליפופ זה להוריד צמיחה שבמילא לא תגדל ליהיות "שימושית"בדרך כלל עושים "לוליפופ" בשבוע הראשון-שני אחרי הפריחה לא?
דון רוני תסכים איתי שלצמחות שלי היה מראהכל דבר שהוא לא טבעי= לא נדרש
מי יגיד שזה נכון, על פי הכתובים והאנציקלופדיות של מגדל זה או אחר
טבעי זה טבעי
לאכוף את הלא נורמלי על הקיים הוא אבסורד
ההוא אמר שהורדת עליי מניפה מתגברת פריחה? או מכניסה אור ל-סייד בראנצ'? הכל השערה
הלו הלו מגדלים> לעליי מניפה יש שימוש לכל השלבים של הגידול
וכשאיין בהן את הצורך והם מתכלים מעצמם ונובלים אזיי סיימו תפקידם
העלים עושים צל? מפרעים לדרדלה שלמטה לראות אור ? אין בעיה, כופף אותם
יודע שהייתי צריך להישאר באיזור ה"נוחות" בעיקר בגידול הראשון. אבל אני אופן מינדד בטיבעיות שלי תמיד מחפש להיתנסות בדברים חדשים לא יכול להישאר בנורמל לא בנוי ככהדון רוני המצחיק - אין דבר טבעי בגידול צמחים מהונדסים בתנאים מלאכותיים
ישנן טכניקות גידול רבות ומגוונות, הדעות שלנו יכולות להיות נחרצות עד שרואים הוכחות שהופכות לנו אותם. אחרי שנים ספורות שבהן אנשים מגדלים עם תאורה מלאכותית ישן טכניקות גידול שנראות כבר יותר ברורות ונהפכו לקונצנזוס בעקבות נסיון וטעייה של הדור הישן וישנן טכניקות שעדיין מעוררות חילוקי דעות. לדעתי יהיה טוב למגדל המתחיל אם ישאר בסביבת המוסכמות ויחכה עם חקירת הלא-נודע. אפשר לבחור אחרת אבל אז אי אפשר או קשה ממש לדעת אם מה שמיישמים עושה טוב או רע לצמח ומה הדבר הנכון בשבילו כרגע
פופ - הבנות שלך נראות טוב. אם יורשה לי לתת עצה - תעצור קצת עכשיו עם טכניקות גידול מתקדמות וטכנולוגית קצה ותבדוק את ההשפעה והתגובה למה שעשית. יכול להיות שעשית טוב או רע, מוקדם לומר.
בגידול הנוכחי, בעיקר בשביל הלמידה, הורדתי כמויות גדולות של עלי מניפה למספר צמחים בכדי שאוכל להשוות אותם לאלו שלא נגעו בהם מספריים. הצמחים יצאו מאד שונים. המסופרים נשארו קטנים וקומפקטים לעומת האחרים ומסיימים מוקדם יותר