Sok mindenhez hülye vagyok, de kintre ennyi cicomázás szerintem rossz megközelítés, autos növényeim nem voltak még csak fotósok. Kintre legyen az bármilyen talaj csinálnék nekik 1mX1mX1m-es lyukat ha agyagos az csak jó mert azon a mélységen túl legalább eső után lesz neki vize. Batmixet elengedném annyi pénzből teherautónyi jó trágyát vennék főként nyúl/birka de marhatrágya is megteszi. Azt vissza a lyukba perlit/kókusz mehet mellé meg ha viszel ki földet az is ebbe bele a tetejére vagy 15-20cm szalma vagy mindenféle nyesedék és öntözésnél kicsi wuxal amíg belenő a mindenféle finomságba a földben.
Én azért szeretem a kinti mókát mert lehet mindenféle olyat használni amivel bent csak az időt bassza el az ember mert lassú. Szerintem a jó minőségű trágyát nem sok minden üti.
A só ha már kertészek vagyunk talán egy kicsit gonosz megoldás, a detia sem annyira humánus de a só az csúnya.
Én komposztteával locsolnék régebben lehetett még kapni OBI-ban brutál cucc.
Bocs hogyha offnak érzed de szerintem jobb kihasználni a természet adottságait adott helyen mint mindenfélével variálni.
Remélem valamit azért segítek a meglátásommal.
Babylonba meg minimum 120% haszonkulccsal számolnak úgyhogy csak nagyon muszájból mennék be!
Batmix meg állatkert és pár ezres a ketrec gondozónak egy kis cuccért aztán keverésszel magadnak.
Mindenesetre csiga és őz mentes roskadozó bugás penészmentes szüretet!
Én azért szeretem a kinti mókát mert lehet mindenféle olyat használni amivel bent csak az időt bassza el az ember mert lassú. Szerintem a jó minőségű trágyát nem sok minden üti.
A só ha már kertészek vagyunk talán egy kicsit gonosz megoldás, a detia sem annyira humánus de a só az csúnya.
Én komposztteával locsolnék régebben lehetett még kapni OBI-ban brutál cucc.
Bocs hogyha offnak érzed de szerintem jobb kihasználni a természet adottságait adott helyen mint mindenfélével variálni.
Remélem valamit azért segítek a meglátásommal.
Babylonba meg minimum 120% haszonkulccsal számolnak úgyhogy csak nagyon muszájból mennék be!
Batmix meg állatkert és pár ezres a ketrec gondozónak egy kis cuccért aztán keverésszel magadnak.
Mindenesetre csiga és őz mentes roskadozó bugás penészmentes szüretet!