What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

1 Critical + 1 Painkiller XL si 2 seeds ( WW + Dance World ) toate de la RQS

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Arata bine. Firicelele maronii is uscate sau doar pistili transformati in amber? Ar putea sa fie normal, dar e mai probabil sa fie o problema cu mediul daca apar prea devreme. Ceva legat de ventilatie ori umiditate/temperatura.

everest22

Member
Arata bine. Firicelele maronii is uscate sau doar pistili transformati in amber? Ar putea sa fie normal, dar e mai probabil sa fie o problema cu mediul daca apar prea devreme. Ceva legat de ventilatie ori umiditate/temperatura.

Pe bud-ul principal printre firele albe a aparut si firicele maronii deschis dar putine
Critical-ul asta zice ca termina in 7 saptamani , poate se pregateste sa termine :)
Ventilatie ambientala 24/24 cu ventilator de aparat de sudura 20x20 cm
Ventilatie activa Vents 180 mc/h diametru 125 cm. , 24/24
Temperatura 21-25 grade
Umiditate 50-65 %

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Nu stiu ce inseamna ventilator de sudura. Teoretic poate fi si prea multa ventilatie. Trebuie sa fie doar o briza. Nu stiu cum e la tine. In rest pare ok.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Ei, ventilator gen PC. Doar mai mare, 20x20. Daca bate mai intr-o parte cred ca e in regula.

Eu nu stiu de ce te stresezi atata evereste. Mie nu imi plac frunzele de la baza de exemplu. Dar plantele sunt ok.

everest22

Member
Nu stiu ce inseamna ventilator de sudura. Teoretic poate fi si prea multa ventilatie. Trebuie sa fie doar o briza. Nu stiu cum e la tine. In rest pare ok.

In interior la aparate de sudura este un ventilator care raceste transformatorul . Merge direct pe 230 volti.
Nu e foarte puternic un pic mai tare ca unu de la pc. :tiphat:

everest22

Member
Azi am dat apa + sare amara( epsom) fara fertilizant . Si am bagat mana prin buzi sa ii aranjez si cand am scos mana am observat ceva lipicios pe maini , este cumva rasina in formare ?
:canabis:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Pai baga microscopul si vezi. Oricum niciodata nu se misca buzii. Fiecare miscare mai mare decat o adiere de vant inseamna rasina pierduta. Si fiecare tricom care il spargi va fi evaporat pana la recolta. Se duce si aroma si taria.

everest22

Member
Pai baga microscopul si vezi. Oricum niciodata nu se misca buzii. Fiecare miscare mai mare decat o adiere de vant inseamna rasina pierduta. Si fiecare tricom care il spargi va fi evaporat pana la recolta. Se duce si aroma si taria.

Mersi . Asta nu o stiam .:tiphat:

everest22

Member
45 de zile de flower

45 de zile de flower

Azi am reusit sa cumpar o lupa 10x (nemteasca nu chinezarie) si impreuna cu telefonu pe zoom 4x am reusit sa fac pozele astea. Ce parere aveti ?? Mai are mult ? Nu ca as fii nerabdator dar nu vreau sa dau gres chiar acum .

Si ultima vroiam sa vedeti pistili sau cum so chema .

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
lupa aia nu ii 10X niciodata. Ori nu ai facut pozala distanta focala corecta.
Pe baza la pozele astea eu nu imi dau seama exact daca is clear ori cloudy, si in nici un caz cati is asa si cati is asa. Poate tu cu ochiul vezi mai bine decat noi in poza, daca nu, ia o lupa calumea. ce ai tu acolo imi pare a fi 10%, daca scoatem telefonul din ecuatie asta inseamna ca lupa are undeva la 2.5%. Dar poti testa cu ceva hartie gradata si un subler.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Nu ca s-ar vedea, dar io zic ca mai are pana la cloudy. Intuitia masculina...

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Au utilizari si zone focale diferite. O fi util, dar nu pentru a vedea obiecte apropiate de tine. Nu stiu ce e asa greu sa iei o lupa sau un mini-microscop de 30-40X.

everest22

Member
Au utilizari si zone focale diferite. O fi util, dar nu pentru a vedea obiecte apropiate de tine. Nu stiu ce e asa greu sa iei o lupa sau un mini-microscop de 30-40X.

Ai dreptate dar problema e ca nu stiu ce sa cumpar si de unde pt ca am cautat azi si nu am gasit decat asta. A ramas doar pe net sa comand dar o fii bune ? Asta e problema.