What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

1 Critical + 1 Painkiller XL si 2 seeds ( WW + Dance World ) toate de la RQS

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Da, pai ma gandeam sa ma dau si eu pe stilul sectiunii: inca nu mi-au germinat semintele, ce-ar fi sa le scot din pamant, sa le desfac coaja, si sa pun HPSul pe ele? Si poate sa mai pun si niste nutrienti...

Bai fratilor, nu va mai agitati, fiti atenti la plante, ca va spun ele, le simti, cand nu au apa, cand nu au lumina, cand au prea multa lumina, etc... Doar fiti atenti la ele, din cand in cand, nu toata ziua, nu de alta, da' va bat nevestele, ca si ele is un fel de flori (ma rog, uneori cactusi, dar...).

@everestule, poza macar, ca daca nu fu clar ce zic eu, de ce ar fi clar ce zici tu...?

everest22

Member
Da, pai ma gandeam sa ma dau si eu pe stilul sectiunii: inca nu mi-au germinat semintele, ce-ar fi sa le scot din pamant, sa le desfac coaja, si sa pun HPSul pe ele? Si poate sa mai pun si niste nutrienti...

Bai fratilor, nu va mai agitati, fiti atenti la plante, ca va spun ele, le simti, cand nu au apa, cand nu au lumina, cand au prea multa lumina, etc... Doar fiti atenti la ele, din cand in cand, nu toata ziua, nu de alta, da' va bat nevestele, ca si ele is un fel de flori (ma rog, uneori cactusi, dar...).

@everestule, poza macar, ca daca nu fu clar ce zic eu, de ce ar fi clar ce zici tu...?

O sa revin cu poze mai tarziu :)

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Nasol bec ai ales. Degeaba iei leduri daca lumina pleaca in directii diferite. Iar la cum l-ai montat tu tocmai spre planta pleaca cea mai putina.
In plus ii cam mizerie in cutie. Trebuie sa mentii curatenie mai buna pe langa plante daca nu cumva vrei sa ajungi sa ai daunatori.

everest22

Member
Cutia a fost provizoriu doar pt o noapte . Acum o mut intro cutie noua si mai mare si ma gandeam sa folosesc proiectorul din vegetatie 16+12 watti
dar becurile sunt montate pe orizontala

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Plantele n-au lumina. Becul ala puteai sa il pui si la 1 cm de planta. Uita-te prin albumele mele ca sa vezi cum arata un bec LED utilizabil, la gata, cu dispersorul scos.

Cat de cat...

Ala care il ai... poate cu reflector, si montat pe orizontala, altfel e useless.

Cand vezi un seedling ca incepe sa se intinda ca aia a ta, iti pui probleme despre lumina, chiar daca nu ai luxmetru. Cel mai probabil o sa ii trebuiasca un suport, mai ales daca o frustrezi asa.

everest22

Member
23 zile flower

23 zile flower

La ultima udare nu am mai pus fertilizant , doar apa ph 6,5
Caldura am vazut ca urca si la 27-28 grade C.
Umiditatea 37-51 % depinde cat de des pun apa in umidificator (dres de copii intr-o cana de 1 litru) e plagiata ideea de pe aci

everest22

Member
Update la bec si la clone

Update la bec si la clone

Am taiat capacul din fata becului si intradevar sa schimbat treaba , lumineaza mai puternic. Am sa modific si becurile din flower . Mersi pt sfaturi :tiphat:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Umiditatea e foarte mica si se vede pe plante. Daca nu poti scadea temperatura macar ia sau fa un umidificator. Nu e scump.

everest22

Member
Umiditatea e foarte mica si se vede pe plante. Daca nu poti scadea temperatura macar ia sau fa un umidificator. Nu e scump.

Ideea e cand are apa in cana , umiditatea sta si peste 50 % , dar pt ca nu umblu zilnic in growroom ramane fara apa si scade la 37-40 %
Cam cat ar trebui sa fie umiditatea ?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Conform tabelului VPD, la temperaturile mentionate de tine ar trebui sa fie 70-75% RH. Iar daca umiditatea variaza asa mult in decurs de 1-2 zile e posibil sa fie un factor de stres. Eu am observat ca de cand se regleaza automat umiditatea si e constanta plantelor le merge mult mai bine. Cu siguranta prefera niste conditii de mediu cat de cat stabile plantele astea.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Ca aproape orice dame...

Oricum, everestule, iti mai trebe niste chiloti pe acolo, da vezi, nu tanga. Sau un umidificator mai mare?

Eu am adoptat in vremuri de restriste solutia cu prosopul (mare) ud, care nu numai ca umidifica suplimentar, dar si scadea temperatura cu vreo 2 grade. Totusi, eu stateam toata ziua pe capul lor (ma rog, twice a day), deci schimbam prosopul zilnic.

Sa privim partea buna a lucrurilor: vor fi gata inainte de luna august, cand intr-adevar e jale!

everest22

Member
28 de zile de flower

28 de zile de flower

A aparut puful alb pe Critical :woohoo:

Am aplicat tehnica lui Jtm cu prosopul si umiditatea a urcat la 57% si temperatura sta pe la 25 de grade .

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Nu cred, dupa cum arata ai zice ca e in saptamana 3 de flower..
Acusi depinde si de cand ai inceput tu sa consideri ca e in flower.